angie14 18.02.05, 12:01 czesc!! wiem,ze ten watek pojawial sie dosycz czest na forum,ale chcialam sie Was zapytac, jakie macie propozycje muzyczne na pierwszy taniec?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia.sz Re: pierwszy taniec 18.02.05, 13:57 Hej, my planujemy tango-jest orginalne, dość widowiskowe i bardzo sexy. Ma też (co chyba jest dość ważne) niezbyt trudne kroki).Pozdrawiam i powodzenia w parkietowym szaleństwie) Odpowiedz Link Zgłoś
angie14 Re: pierwszy taniec 18.02.05, 14:15 tango))brzmi odwaznie,ale my sobie z tym raczej nie poradzimy(((chociaz byloby super,uwielbiam tango.Chyba wybierzemy jednak cos mniej widowiskowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: pierwszy taniec IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 15.03.05, 18:44 hmmm...tango... mnie się jednak ten pomysł nie podoba(z całym szacunkiem!) - tango wymaga odpowiedniego image, a tańczenie go w sukni ślubnej i jeszcze z welonem...no nie wiem... Ja osobiście jestem za tradycyjnym walcem - i to w dodatku: wiedeńskim! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: pierwszy taniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:37 był już ten watek -dość długo dyskutowany...my osobiście wybieramy klasyke "What a wanderful world" lu "Dream or little dream of me"...no, zobaczymy zakochana jestem w swingu,a M takze Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: pierwszy taniec 15.03.05, 18:54 U mnie będzie pewnie jakiś przytulaniec, bo to nie wymaga zbyt dużych umiejętnosci od tej drugiej połowy, której nie udało mi się jeszcze zaciągnąć na kurs tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pierwszy taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:27 chce tu zostać=FARBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA FARBA... IP: *.netia.piekary.net 23.03.05, 15:29 Super jest ta piosenka, ale my wybraliśmy inną. Natomiast "Chcę tu zostać" zaśpiewam osobiście mojemu przyszłemu mężowi przy wszystkich gościach, bo moja rodzinka się domaga żebym coś zaśpiewała sama Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka83 Re: pierwszy taniec IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 08:58 u mnie bedzie Niebieska piosenka Tomczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: pierwszy taniec IP: 69.177.149.* 23.03.05, 15:06 Znam jedna piekna piosenke. Nadaje sie na pierwszy taniec. Spiewa ja Rod Steward "Have I told you lately...?". Spokojna i cudne slowa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś