misiabisia 20.02.05, 16:50 Już kiedyś pytałam ale może teraz ktoś coś... Kogo możecie polecić jeśli chodzi o dbanie i umuzykalnianie gości weselnych? DOdam, że nie interesuje nas kapela. Będę wdzięczna za konkrety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calla Re: DJ W ZIELONEJ GÓRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 01:41 Chyba mam taki namiar... Osoby, na których weselach "zadziałał", były zadowolone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re: DJ W ZIELONEJ GÓRZE IP: *.zacisze.zgora.pl 21.02.05, 20:38 To proszę, podaj namiary i jakieś konkrety! Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re: DJ W ZIELONEJ GÓRZE IP: *.zacisze.zgora.pl 21.02.05, 21:56 To proszę, podaj namiary i jakieś konkrety! Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calla Re: DJ W ZIELONEJ GÓRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:46 W takim razie odezwij się proszę na mój mail, tak jak kiedyś miałaś zamiar, albo podaj swoje GG. Mam konkretne namiary, no i odpowiem na Twoje poprzednie pytania, innowątkowe... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re: DJ W ZIELONEJ GÓRZE IP: *.zacisze.zgora.pl 23.02.05, 07:23 Proszę, podaj mi jeszcze raz swój adres... Całe dnie siedzę poza domem w pracy i nie bardzo mam czas żeby poszukać naszej poprzedniej "rozmowy". Chętnie napiszę do Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calla Re: DJ W ZIELONEJ GÓRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:45 Mail: catallina@tlen.pl Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś