andzialipka 06.02.08, 14:56 Hejka kto zna ładną salę we Wrocławiu, wyposażoną w duże, okrągłe stoły (ok 11 osób)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarka44 Re: Sala do 100 osób, OKRĄGŁE STOŁY 11.02.08, 12:49 w Starej Garbarni może być takie ułożenie stołów www.staragarbarnia.pl/ Odpowiedz Link
andzialipka Staragarbarnia 14.02.08, 02:51 A racja,sala piękna ale podobno olewają tych, którzy mają w planie wesele <100 osób. To prawda? Odpowiedz Link
madziarka44 Re: Staragarbarnia 14.02.08, 14:31 nie olewają tylko tak się płaci za nieobecne osoby do 100. nie pamietam ile dokładnie ale na 100% sie dopłaca. załeży tez czy brakuje Ci dużo do setki? Mi dużo bo 40 osób :) Odpowiedz Link
andzialipka Re: Staragarbarnia 15.02.08, 11:33 Mi wyjszło 80 osóbek, więc za 20 trzeba by dopłacić a mnie się to nie uśmiecha! Bez sensu pozatym pewnie sala będzie wyglądała pusta jeżeli faktycznie jest taka wielka. A wiesz może jak tam wygląda z poprawinami i jak to wogóle wygląda? Płacisz za osobę znowu czy już tylko za salę i ile mniej więcej? W końcu jedzenie zostanie chyba z wesela, kwestia tylko ciepłej zupy i wódki hehe! Odpowiedz Link
madziarka44 Re: Staragarbarnia 18.02.08, 12:35 niestety nic na temat poprawin nie wiem bo ja nie robie. Ale najlepiej będzie jak tam zadzwonisz i zapytasz. W końcu "kto pyta nie błądzi" :) Odpowiedz Link
walterfaber Re: Staragarbarnia 16.12.08, 23:10 Hej, rzeczywiście miałem podobne wrażenie, że na pierwszym spotkaniu w sprawie organizacji wesela pani ze Starej Garbarni była znudzona i niespecjalnie zachwalała miejsce. Sęk w tym, że są popularni, mają dość dobrą prasę (póki co) i na brak chętnych nie narzekają. Prawdą jest, że za każdą brakującą osobę do setki (na mniejszej sali) trzeba dopłacić po 50zł (zamiast ok 180-200 jak za każdego gościa w zależności od wybranego menu). Pozdrawiam Odpowiedz Link
chudonoga Re: Staragarbarnia 17.12.08, 15:05 ze zdjęć wynika, że tu mają okrągłe stoły www.dobreczasy.pl/ ale nie znam nikogo, kto robiłby tam wesele, więc nie wiem jakie wrażenia Odpowiedz Link
zeberrka Orbita 20.12.08, 09:09 W Orbicie podobno jest możliwość ustawienia okrągłych stołów. Ja co prawda nie mam takiej możliwości, bo wesele mam na 100 os i przy takiej ilości powiedziano mi że okrągłe stoły nie wchodzą w grę ;) ale myślę że przy 80 może by dało rade. A jedzenie mają tam przepyszne - sprawdzałam jakiś czas temu ;) Odpowiedz Link
anulat Re: Orbita 22.12.08, 09:16 Na pewno można ustawić okrągłe stoły w Żurawinie w "Dworku na końcu świata".. Odpowiedz Link
mysticmoment Re: Orbita 22.12.08, 13:17 spróbuj również jeśli chodzi o wrocław w starej przystani tam jest dużo więcej miejsca stoły okrągłe na tyle osób ile chcesz:) i pyszne jedzonko Odpowiedz Link
kasielle Re: Sala do 100 osób, OKRĄGŁE STOŁY 26.12.08, 19:01 we wrocławskim Art Hotelu mają kilka możliwości salowo - stołowych. na pewno znajdzie się taka na 100 osób (bo proponują od kilkudziesięciu do nawet 160 osób) i na pewno okrągłe stoły! Odpowiedz Link
elitka4 Villa Capriece 10.01.09, 00:46 Villa Capriece też ma okrągłe stoły. Mają salę na max 130 osób. Odpowiedz Link
andzialipka Re: Villa Capriece 15.01.09, 13:10 Ooo tam jest pięknie, ale za drogo jak dla nas. Na koniec stanęło na Dworze na końcu świata - mają okrągłe stoły, jest cudnie, właścicielka przefajna i w porządku, szkoda tylko że 10 km od Wrocławia. (W Żurawinie) Odpowiedz Link
siedemosiem Re: Sala do 100 osób, OKRĄGŁE STOŁY 15.01.09, 14:19 Hotel Tumski (sala czarna) ma chyba okragle stoly, ale z tego co pamietam na 8-10 osob. Odpowiedz Link