Gość: Chudzielec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:01 Dziewczyny. Mam 160 cm wzrostu, jestem szczupła, ale za to kompletnie nie mam biustu. Jaki fason sukni by do mnie pasował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daria Re: Fason dla niskich i chudych IP: *.acn.waw.pl 22.02.05, 17:29 Musisz jak najwięcej przymierzać- ja mam całkiem podobne gabaryty. Wybrałam gorset i spódnicą w kształcie A. Jeśli Bozia nie obdarzyła Cię obfitym biustem to zainwestuj w push-up, zrezygnuj z dekoltu V, jakieś poprzeczne drapowania trochę Cię powiększą... Długi tren skraca, więc musimy sobie darować Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudzielec Re: Fason dla niskich i chudych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:58 Dzieki. No wlasnie. Trzeba bedzie po prostu przymierzac tylko wole juz wiedziec na co w ogole patrzec, bo z przymierzaniem w salonach roznie bywa. Niektore ekspedientki zachowuja sie jak za komuny w miesnym! Tez myslalam o spodnicy A, no i o drapowaniach przy biuscie. Oby sie jakies gustowne trafily, bo jak na zlosc podobaja mi sie bardzo proste suknie, w ktorych ladnie wygladaja tylko dlugonogie pieknosci. Na mnie wygladaja jak nocna koszula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Fason dla niskich i chudych IP: *.acn.waw.pl 22.02.05, 18:22 hi hi, jak ja dobrze Cię rozumiem- też celowałam w proste, skromne... efekt- jakbym szła do I komunii świętej. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleństwo Re: Fason dla niskich i chudych IP: *.lexell.com.pl 24.02.05, 08:01 Ja też znam ten problem, bo wzrostem przypominam dziecko (150cm, 40 kg) i w białych prostych sukienkach też wyglądałam okropnie. A chciałam bardzo skromną sukienkę bo wesele raczej w gronie rodzinnym. Ale w końcu wybrałm sukienkę koloru szampana z gorsetem z wkładkami push up i drapowaną spódnicą. Wreszcie wyglądam jak kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś