pjotka 17.07.03, 11:41 proszę o radę, jaki rower do jeżdzenia przede wszystkim po drogach leśnych mogę kupic za mniej więcej 1 tys. zł Link Zgłoś Obserwuj wątek
utah75 Re: rower za 1.tys zł 17.07.03, 13:51 sprobuj cos z Unibike,Magnum, Kross. Powinni miec tansze po sezonie. Przyzwoitego Gianta czy Wheelera nie kupisz za te kase. Pomysl o Authorze lub Kellys. Link Zgłoś
utah75 Re: rower za 1.tys zł 17.07.03, 13:55 oczywiscie MTB. Czyli 26". Osprzet przynajmniej Shimano ALtus/Acera lub Sram od 5.0 w gore. Najlepiej hardtaila czyli z przodu amorek -nawet 50mm skoku lepsze niz nic. Link Zgłoś
pjotka Re: rower za 1.tys zł 17.07.03, 14:13 dzieki za odpowiedź, a co powiesz o Treku 800? Zastanawia mnie tez obnizka - Gary Fisher - Tarpon za 899 i Advance ( o którym słyszałam pozytywne opinie) za 1199. Jestem nikczemnej postury, wiec dobrze by było, zeby rower był lekki. Link Zgłoś
utah75 Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 09:20 pjotka napisała: > dzieki za odpowiedź, a co powiesz o Treku 800? Zastanawia mnie tez obnizka - > Gary Fisher - Tarpon za 899 i Advance ( o którym słyszałam pozytywne opinie) za > > 1199. Jestem nikczemnej postury, wiec dobrze by było, zeby rower był lekki. nie ma sprawy. ty pomozesz innym inni pomioga tobie. 800-on ma chyba dwie wersje -meska i damska przy czym roznia sie bodajze siodelkami.to plus bo w koncu troche sie roznimy budowa anatomiczna... powazny minus roweru to brak amora z przodu czyli twardziel.Proste mocowanie kierownicy bez mostak, ALtus tylko z tylu.Plus to chyba wygodna sylwetka jak to u treka.Moim skromnym zdaniem warto dolozyc 200,- i kupic 820 z RST z przodu.Jesli jestes delikatnej postury to amortyzacja na ramionach odczujesz bardzo. Link Zgłoś
pjotka Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 10:38 spodobały mi sie jeszcze Kellys, ale niewiele o nich wiem. Warto? Jakis konkretny model szczególnie? Link Zgłoś
utah75 Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 11:28 slowacka produkcja.wiec nie sa zle. w tymroku troche rozkrecili handel.maja niezly design, osprzet w zaleznosci od ceny, a ze slowackie to tansze od markowych zachodnich czy tajwanskich (w koncu wheeler i giant to taipei_ Z modeli chyba SPider. cos kolo 1250...ewentualnie model nizej. Zobacz sobie jeszcze Tarpon Gary Fishera za okolo 1300 ale moze cosjuz przecenia Link Zgłoś
kilovolt Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 12:27 Myślę, że godne uwagi są równiez rowery firmy Grisley BH. Link Zgłoś