Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rower za 1.tys zł

17.07.03, 11:41
    proszę o radę, jaki rower do jeżdzenia przede wszystkim po drogach leśnych
    mogę kupic za mniej więcej 1 tys. zł
    Obserwuj wątek
      • utah75 Re: rower za 1.tys zł 17.07.03, 13:51
        sprobuj cos z Unibike,Magnum, Kross. Powinni miec tansze po sezonie.
        Przyzwoitego Gianta czy Wheelera nie kupisz za te kase. Pomysl o Authorze lub
        Kellys.
      • utah75 Re: rower za 1.tys zł 17.07.03, 13:55
        oczywiscie MTB. Czyli 26". Osprzet przynajmniej Shimano ALtus/Acera lub Sram od
        5.0 w gore. Najlepiej hardtaila czyli z przodu amorek -nawet 50mm skoku lepsze
        niz nic.
      • pjotka Re: rower za 1.tys zł 17.07.03, 14:13
        dzieki za odpowiedź, a co powiesz o Treku 800? Zastanawia mnie tez obnizka -
        Gary Fisher - Tarpon za 899 i Advance ( o którym słyszałam pozytywne opinie) za
        1199. Jestem nikczemnej postury, wiec dobrze by było, zeby rower był lekki.
        • utah75 Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 09:20
          pjotka napisała:

> dzieki za odpowiedź, a co powiesz o Treku 800? Zastanawia mnie tez obnizka -
          > Gary Fisher - Tarpon za 899 i Advance ( o którym słyszałam pozytywne opinie)
          za
          >
          > 1199. Jestem nikczemnej postury, wiec dobrze by było, zeby rower był lekki.

nie ma sprawy. ty pomozesz innym inni pomioga tobie.
          800-on ma chyba dwie wersje -meska i damska przy czym roznia sie bodajze
          siodelkami.to plus bo w koncu troche sie roznimy budowa anatomiczna...
          powazny minus roweru to brak amora z przodu czyli twardziel.Proste mocowanie
          kierownicy bez mostak, ALtus tylko z tylu.Plus to chyba wygodna sylwetka jak to
          u treka.Moim skromnym zdaniem warto dolozyc 200,- i kupic 820 z RST z
          przodu.Jesli jestes delikatnej postury to amortyzacja na ramionach odczujesz
          bardzo.

• pjotka Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 10:38
        spodobały mi sie jeszcze Kellys, ale niewiele o nich wiem. Warto? Jakis
        konkretny model szczególnie?
        • utah75 Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 11:28
          slowacka produkcja.wiec nie sa zle. w tymroku troche rozkrecili handel.maja
          niezly design, osprzet w zaleznosci od ceny, a ze slowackie to tansze od
          markowych zachodnich czy tajwanskich (w koncu wheeler i giant to taipei_
          Z modeli chyba SPider. cos kolo 1250...ewentualnie model nizej.
          Zobacz sobie jeszcze Tarpon Gary Fishera za okolo 1300 ale moze cosjuz przecenia
          • kilovolt Re: rower za 1.tys zł 18.07.03, 12:27
            Myślę, że godne uwagi są równiez rowery firmy Grisley BH.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka