Dodaj do ulubionych

Salony Bellissima w Łodzi

23.02.05, 13:07
Witajcie "ślubowiczki".
Czy któraś z Was jest z Łodzi i czy byłyście w salonie Bellissima? Jakie
macie wrażenia. Nadmienię iż nie jestem z Łodzi, ale dzwoniłam tam kilka
razy, gdyż wyszperałam tam suknię która mi się ogromnie podoba. Jednak za
każdym razem słysze coś innego: raz że moja suknia kosztuje 2000 zł a
kolejnym razem, że ktoś mnie wprowadził w błąd, że ona kosztuje więcej, ale
nie mogą mi powiedzieć przez telefon tylko w bezpośrednim kontakcie z
klientką.
W związku z tym mam do Was prośbę, gdyby któraś z Was miała w pobliżu ten
salon zapytajcie o suknię z La Sposa 2005 model PALMER i dajcie mi znać
(elektra3@gazeta.pl).
Z góry dziękuje Wam za pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Salony Bellissima w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:29
      ja byłam w Łodzi w salonie bellissima - obsługa fatalna. panie raczą
      zainteresować się klientkami, które podjada mercedesem i w futrze. jedyna miłą
      osoba jest właścicelka - pani po 60-tce. Rozmawiałam z nią w pewna środe, że
      chciałabym przymierzyc suknię w Papilio i ze bede ja mierzyc w piatek - gdy
      przyjde z mama (aby nie robic klopotu). Pani powiedziala, ze oczywiscie tak.
      chciala nawet, abym mierzyla juz w srode. Wiec poszlam z mama w piatek - a tam
      panie (inne) oswiadczyly, ze tej sukni nie ma. na co ja odparlam, ze umawialam
      sie na przymiarke. Wtedy pani zrobila glupia mine i oswiadczyla, ze ta suknia
      jest, ale zamowiona dla kogos. I - nie wie dlaczego- obcesowym tonem powiedziala
      mojej mamie, czy chcialaby, aby ktos mierzyl moja suknie??? Brrrr. zreszta to
      nie tylko moje zdanie - poczytaj lodzkie forum slubne. W koncu zamowilam suknie
      w Najnie na Jaracza - swietna obsluga i naprawde fajne suknie. Fajnie tez jest w
      Optimum +_. Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka