Gość: femka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:05 www.sinceritybridal.com/eu_po/collection.php?linenum=15&totlines=-1&disc= model 3079 - taka mi się podoba a swją drogą czy możecie coś powiedziec o jakości wykonania i użytych materiałach sukni Sincerity www.sinceritybridal.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina Re: a możecie sobie popatrzeć;) IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 23.02.05, 17:10 Dla mnie sukienka bomba.W moim stylu,delikatna i elegancka)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gogo31 Re: a możecie sobie popatrzeć;) 23.02.05, 17:46 A czy orientujesz się jak wygląda cenowo ta firma .Oglądając twoją sukienkę znalazłam coś dla siebie.A twój wybór ...Też mi się spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: a możecie sobie popatrzeć;) IP: *.bbs.com.pl 23.02.05, 18:34 Ładne są te sukienki z tej firmy.A ta która podoba się tobie jest śliczna. Ten akcent koronki - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Pytanie o cenę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:48 Czy wiecie moze ile kosztuje suknia zaprezentowana przez femke? I jeszcze pytanko o cenę sukni ze strony nr 6, model 3072. jeżeli wiecie coś na ten temat to bardzo prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: a możecie sobie popatrzeć;) IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.02.05, 20:01 a co uwazacie na temat Sincerity -----------4061----------??stronka jak w tytulowym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femka Re: a możecie sobie popatrzeć;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 07:36 no własnie nie mam pojęcia jakie sa ceny - myślalam, że może któraś z was kupowała, ale skoro można je kupić nawet w Bialymstoku to może nie sa takie kosmiczne - no cóż, trzeba będzie chyba sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: a możecie sobie popatrzeć;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:15 Suknie są dobre jakościowo ale niestety niezbyt tanie, to raczej suknie z górnej półki choć nie z tej najwyższej. Ale wybór niezły, piękna sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
asinia Re: a możecie sobie popatrzeć;) 24.02.05, 15:07 rzeczywiscie sukienki sa przepieknemnie osobiscie podoba sie barzdo model 4061 z pierwszej strony. mam jednak problem poniewaz jestem bardzo szczupla wrecz chudzielcem i nie wiem czy taki fason pasuje na szcuple dziewczyny sredniego wzrostu-na innym poscie dziewczyna pisala ze gorset w literke V zupelnie nie pasuje dla chudzielcow a co wy o tym sadzicie? z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
new_bride Re: a możecie sobie popatrzeć;) 07.04.05, 19:05 Suknia jest przepiekna. Wczoraj ja mierzylam Jesli chodzi o cene to...hmm 3180zł w salonie we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś