IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:19
Poszukuje pilnie nazwy tabletek na zimno, które są na recepte. Kiedys o tym
czytalam na tym forum ale teraz cos nie moge znalezc tego tematu.Bardzo
prosze o pomoc. Z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:25
      chodzi Ci o tabletki tuż po?
      • Gość: ladynicka Re: Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:30
        z tego co pamietam to sa to tabletki ktore zazywa sie jak juz powstanie zimno.
        Podobno szybko po tych tabletkach znika zimno
      • Gość: magda Re: Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:32
        obawiam się że już za pozno, przyłóż sodę i wysuszaj smile
    • Gość: Jessicka24 Re: Pomocy!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.02.05, 20:34
      --------Heviran-------super na recpetke ok 6 zl!!!mi pomaga!
      • Gość: ladynicka Re: Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:41
        Dziekuje bardzo za odpowiedzi winkwlasnie tego leku szukalam wink
        • pati102 Re: Pomocy!!! 24.02.05, 09:52
          wiekszosc lekarzy kaze przed wydaniem recepty na heviran zrobic proby
          watrobowe, to raz, a dwa ze niestety nie dziala on blyskawicznie (za to ponoc
          dlugofalowo bo chyba do 8 lat- niestety nie na mniesad) polecam masc vratizolin-
          dziala bardzo szybko.
    • kinderek Re: Pomocy!!! 23.02.05, 21:21
      Heviran.
      Ale jest jeszcze fajna maść- antivir ( tak sie chyba pisze) kosztuje około 8
      PLN i tez skuteczna
      • riele Re: Pomocy!!! 24.02.05, 09:59
        Jeśli zrobiła ci się juz opryszczka to lepiej uzyj Zowiraxu. Przysuszy ci i
        zagoi. Heviran już ci nie pomoże. Opieram sie na moich doświadczeniach. Bardzo
        często robią mi się opryszczki, a najczęściej nad morzem lub po powrocie. Jak
        poszłam do lekarza pierwszego kontaktu i poprosiłam o przepisanie Heviranu, to
        powiedział że niepotzrebnie się truję i lepiej kupić Zowirax bo teraz tylko to
        pomoże.
        P.S. Boję się żeby mi nie wyskoczyła przed ślubem ... o zgrozo sad
        • Gość: OlaS Anty Zovirax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:10
          Nie chce robic antyreklamy, ale niestety, u mnie Zovirax maxymalnie wysuszyl mi
          skore i wcale nie zadzialal idealnie i szybko a jest dosc drogi.
          Ja sama uzywam Vratizolinu bo dziala nie na cala skore, na ktora go polozysz,
          ale na miejsca zmienione, zaatakowalne przez wirus, wiec nie zlazi potem skora
          z polowy twarzy.
          Smaruj czesto cienka warstwa od razu jak poczujesz ze cos Ci przeszkadza - ja
          ostatnio w ogole uniknelam jakichkolwiek zmian - utluklam bydlaka w zarodku wink
          A jesli juz sie stalo, to i tak mozesz stosowac Vratizolin, tylko zostaw
          grubsza warstwe i "uzupelniaj".
          Pozdrawiam
        • kinderek Re: Pomocy!!! 24.02.05, 12:22
          Heviran już ci nie pomoże. Opieram sie na moich doświadczeniach. Bardzo
          > często robią mi się opryszczki, a najczęściej nad morzem lub po powrocie. Jak
          > poszłam do lekarza pierwszego kontaktu i poprosiłam o przepisanie Heviranu,
          to
          > powiedział że niepotzrebnie się truję i lepiej kupić Zowirax bo teraz tylko
          to
          > pomoże.
          Na mnie na przykąd zovirax nie dziaa.
          Za to co do heviranu to moja lekarka polecia mi taką kuracje: bralam przez caly
          czas jednym ciagiem heviran ( 5 opakowan)- co mialo zdaje sie wyplenic wirusa
          albo przynajmniej go troche osabić. Teraz jak tylko czuje,ze bede miala zimno
          biore jedna tabletke i wyobraźcie sobie że zimno nie wyskakuje. Dlatego zawsze
          nosze heviran przy sobie i wyobraźcie sobie,ze juz dwa lata nie mam opryszczki,
          choc wczesniej miewalam bardzo czesto ( bywalo nawet tak,że jedna nie znikla a
          mialam juz drugą). Tylko naprawde ważne jest to zeby go wczesniej pobrac a nie
          tylko tak doarznie jak juz jest problem. Naprawde polecam Wam bo u mnie to
          zadzialalo.
          • pati102 Re: Pomocy!!! 24.02.05, 12:27
            hevran "blokuje" opryszczke ale jej nie "wypleni" bo to choroba nieuleczalna
            (puki co przynajmniej) do tego warunkiem przyjmowania tego leku jest zdrow
            watroba bo niestety wali po niej niemilosierniesad
    • Gość: Julia Re: Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:36
      Fajny watek na forum slub i weselesmile
      Polecam kilka maści-jak kto wolismile:
      antravir,hascovir-nie sa drogie,zovirax albo w sztyfcie balsam:ERPAS-koi obrzęk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka