Gość: madzix88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:21 W Boże Narodzenie chciałabym wyjść za mąż. Tylko że nie chcę mieć zwykłego wesela z zabawą /miałoby być na nim góra 20 osób/ tylko coś innego macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Re: nie wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 08:42 Widzę, że panują tu same konserwatywne poglądy. Wesele itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martel Re: nie wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 09:13 skad ten poglad??Ja iby robie nieduze wesele, ale wielokrotnie poruszano na forum kwestie obiadu weselnego (sam sie wybieram na taki w Wielkanoc)-sprobuj wyszukac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martaant Może obiad weselny? 27.02.05, 12:41 Obiad weselny to dobre wyjście z sytuacji. Sama taki bedę miała 11 czerwca!!! Zdecydowaliśmy się na tego typu rozwiązanie bo nie stać nas na duże wesele a poza tym unikniemy problemu gości, poprostu zaprosimy najbliższą rodzinę. U nas bedzie ok. 30 osób! Obiad będzie w moim domu więc nie ma mowy o weselu, gdyż mam małe mieszkanie, ale i tak bedzie Boskooooooo!!!!!!! W końcu wychodzę za mąż!!! Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś