Dodaj do ulubionych

suknie LISA FERRERA

IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.03.05, 20:17
Polecam suknie Lisa Ferrera są tanie i piękne!!!
Każda z Was znajdzie coś dla siebie za naprawdę minimalne pieniądze.
Ja wybrałam model który jest prawie identyczny jak z kolekcji Justin
Aleksander, tylko jakieś 5 razy tańsza!!!
NIe kupujcie za metkę, bo można sporo przepłacić za szajs!!!

P.S. Nie jestem ani właścicielką ali sprzedawcą tej sieci po prostu
zadowolona klientka poleca innym kompetentną firmę
Obserwuj wątek
    • Gość: angielka Re: suknie LISA FERRERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:41
      czy LISA FERRERA to jest nazwa sieci salonów, czy z taką metką sa też suknie,
      jeżeli tak to gdzie w necie można znaleźć więcej sukien a niżeli 3 propozycje na
      lisaferrera.pl, gdzie sa suknie demetrios i cosmobella - chyba że to o te suknie
      chodzi.... Rozumiem, że ty kupiłas suknię w tej firmie, a czy możesz coś
      powiedzieć o materiale, sposobie wykończenia (chodzi mi o to czy się nie
      marszczy tam gdzie nie powinna no i generalnie wygląd)
      • czarownicafruzia Re: suknie LISA FERRERA 02.03.05, 09:20
        jak możesz to napisz w jakiej cenie te suknie i np. ile dałaś za swoją
        dla kazdego minimalne pieniądze to inna wartość smile
        • Gość: Monika Re: suknie LISA FERRERA IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.03.05, 13:54
          Moja suknia kosztowała 1660 zł, dostałam ją ze zniżką, jest dobrze uszyta z
          pięknego materiału jest też oryginalna!!!
          Suknie podobnych fasonów inne fimry mają za 4000 zł, więc chyba nieźle, co?
          • ailija Re: suknie LISA FERRERA 02.03.05, 14:38
            Gość portalu: Monika napisał(a):

> (...) jest dobrze uszyta z
            > pięknego materiału jest też oryginalna!!!

A możesz napisać coś więcej niż powyższe ogólniki. Wybacz, ale "dobrze
            uszyta", "z pięknego materiału" i "oryginalna" bardzo niewiele mówi.
            • Gość: Monika Re: suknie LISA FERRERA IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.03.05, 19:46
              Szczerze powiem że nie bardzo wiem jak ją mam opisać. Może najprościej będzie
              jak wejdziesz na:
              www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=28&osCsid=7c14d8c296f4bd818d30adb62bd881b9
              Suknia moim zdaniem jest znacznie ładniejsza w realu niż na fotce.
              Materiał, coś ala kryształek, sprawia że suknia jest wyjątkowo lekka, zwiewna i
              niezwykle kobieca.
              Gorset też jest ładnie ozdobiony, w delikatne kwiatuszki i jakieś tam delikatne
              koraliki.
              Dla porównania suknia z kolekcji Justin Aleksander ( identyczne materiały
              jednak cena 4 razy wyższa bo ponoć koraliki są od Svarovskiego, tylko kto mi to
              udowodni???smile
              www.justinalexanderbridal.com/eu_en/collection.php?
              linenum=15&totlines=39&disc=&PHPSESSID=6d2d61cf281f3c560d48041456cb41d1
              Obydwie suknie są praktycznie takie same i krój gorsetu i materiał i te
              ozdobniczki, jednak różnica cenowa jest
              Dodatkowo mnie panie z Salonu Lisa Ferrera obsłużyły miło, te z sieci
              sprzedającej Justin Aleksander próbowały wmówić zupełnie inne modele niż mi się
              podobały.
              A że już wymierzyłam wszystkie modne fasony i wiedziałam w czym się dobrze
              czuję i w czym mi do twarzy to nie były w stanie mnie przekonać, zarówno do
              swoich typów jak i do swoich szalonych cen.
              Ale co kto lubi, jak macie zbędne pieniądze to wydawajcie.
              Ja wolę pojechcać w wymarzoną podróż poślubną smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka