Dodaj do ulubionych

SALE I RESTAURACJE NA ŚLĄSKU

03.03.05, 15:57
Niedługo planuję zacząć szukać z narzeczonym sale na nasze wesele tak na ok
45 osób.nieststy kompletnie niewiem jak zaczać, gdzie szukać o co pytać?Czy
możecie mi polecić jakieś restauracje i podac mniej wiecej jakies namiary i
ile płaciłyście tam za osobe?będe bardzo wdzięcznasmile I zyczę szczęścia
wszystkim przyszłym pannom młodymsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: OWCA Re: SALE I RESTAURACJE NA ŚLĄSKU IP: *.zab.zigzag.pl 03.03.05, 16:00
      A GDZIE DOKŁADNIE NA ŚLĄSKU - WIESZ, MOŻE TO BYĆ W BIELSKU, A MOZE W
      CZĘSTOCHOWIE - CHYBA ZE CI WSZYSTKO JEDNO!
      • mrowka15 Re: SALE I RESTAURACJE NA ŚLĄSKU 03.03.05, 16:10
        głównie chodzi mi o okolice gliwic i katowic, bytom, chorzow itdsmilepozdrawiam
        • pentera Re: SALE I RESTAURACJE NA ŚLĄSKU 04.03.05, 08:09
          Sprawdź restaurację Targowa, ul. Bytkowska 1b, tel 7899217
          www.targowa.katowice.pl - ja mialam tam wesele, bylo taniej niz np. w Łani w
          chorzowskim parku, a dodatkowo restauracja ze swej strony zaoferowała nam
          przejazd do kościoła i na salę Alfa Romeo z 39 roku. Plusem jest niewątpliwie
          bliskość parku, gdzie można zrobic zdjęcia w plenerze! Jak byś szukała
          fotografa, to jestem chętnasmile Byliśmy jeszcze w restauracji Hotelu Studenta
          Uniwersytetu Śląskiego na Bytkowskiej, ale tam za bardzo mi się nie podobało,
          bo sala była mniejsza, trochę jak w piwnicy, ale hotel ze swej strony oferował
          dla państwa młodych pokój na noc poślubnąsmilePozdrawiam
          • Gość: g-ce Re: SALE I RESTAURACJE NA ŚLĄSKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:53
            Na 50 osób to polecam Tawernę w Kleszczowie (10km za Gliwicami).
            Ładny wystrój wnętrza, cena przystępna (bo pełna opcja to 140zł + tort weselny +
            pokój dla młodej pary).
    • Gość: Tofi Re: SALE I RESTAURACJE NA ŚLĄSKU IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 08.03.05, 10:36
      Ja polecam chorzowska Łanie- niedawano robilismy tam wesele - cena 140 w tym
      ciasto, napoje, praktycznie wszystko procz alkoholu.Jedzenie pyszne, obsługa
      rewelacyjna. Profesjonalisci - polecam goraca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka