Gość: Ania IP: *.udn.pl 07.03.05, 14:16 Odwiedziłam z moim misiem kilku (dokładnie 5-ciu) kamerzystów i to co zobaczyliśmy to są chyba jakieś kpiny.Czy naprawdę nikt w tym mieście nie potrafi zrobić normalnego filmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: kamerzysta Radom IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:36 A byliscie u pana Marka Molędowskiego? Jesli nie to polecam. Robi dobre filmz ya roysadna cene. Jesli Was to interesuje to moge podac nr. telefonu. Co to znaczy normalny film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: kamerzysta Radom IP: *.chello.pl 08.03.05, 08:49 Hej, jesli bedziesz jeszcze na portalu to to podam Ci nr telefonu do tego fotografa, bo wiem ze dobre robi filmy. Sami bedziemy z niego korzystac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kamerzysta Radom IP: *.udn.pl 08.03.05, 10:52 Prawdemówiąc to nie wiem czy byliśmy u niego,jak mi wyślesz nr.tel.,adres to sprawdzę.Co to znaczy normalny film? Hm...W zasadzie nie umiem tego wytłumaczyć,ale jak zobaczę taki to będę wiedziała,że to jest to.Widziałam taki u koleżanki,ale to było we Wrocławiu. Fotograf nas nie interesuje,bo mam koleżankę,która zrobi nam to w prezencie ślubnym(oczywiście będzie gościem na przyjęciu). Wyślij mi ten telefon na adres : a.rucina@gazeta.pl Teraz wyjeżdżam na kilka dni,ale jak wrócę to postaram się odezwać. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: kamerzysta Radom IP: *.chello.pl 15.03.05, 14:51 No i jak Aniu kamerzysta, podobal sie? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodajagoda Re: kamerzysta Radom 21.03.05, 10:34 dziewczyny, a ile kosztuje kamerzysta w radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia kamerzysta w Radomiu IP: *.chello.pl 22.03.05, 08:58 Ja znalazlam kamerzyste za 700 zl (z dojazdem) i w porownaniu z Wawa jest o wiele taniej. Jest juz sprawdzony. Jesli chcesz namiary to napisz do mnie villemo7malpainteria.pl Odpowiedz Link Zgłoś