meegie 15.03.05, 11:03 moze ktos poleci jakis fajny lokal na weselicho w okolicach Sosnowca) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_woman Re: lokal w okolicach Sosnowca 15.03.05, 11:18 Super dom weselny znajduje się w Sosnowcu - Milowicach. Nie pamietam jak się nazywa, ale w środku jest poprostu przepieknie! Dojedziesz tam tramwajem nr 21,26. Obawiam sie jednak, że tam nie bedzie już wolnych terminów (tzn. zależy oczywiście na kiedy szukasz). Ja byłam sie pytać w lipcu o termin na tegoroczny wrzesień no i niestety, ale juz dawno wszystko było zajęte. Ja mam wesele w restauracji California w Czeladzi. Tel: 295 05 45 ul.Nowopogońska 227 Pozdrawiam i życzę szczęścia i cierpliwośći w poszukiwaniach sali, bo wiem że jest to dosyć ciężka praca P.S. A na kiedy planujesz wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
meegie Re: lokal w okolicach Sosnowca 15.03.05, 16:30 no wlasnie planuje slub 4 czerwca i znalazlam sale w milowicach! nie wiem czy o ta sama ci chodzi ale tam gdzie ja znalazlam to jest to restauracja stara strzecha i jest pieknie!!moze to to samo) Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: lokal w okolicach Sosnowca 15.03.05, 17:08 Nie, chodziło mi o inną salę. Ona znajduje sie przystanek dalej. Dojdziesz do niej idąc uliczką znajdującą się tuż za halą sportową. Ale niestety obawiam się, że na czerwiec nie bedzie juzmiejsc. Co do starej strzechy to nie byłam tam, ale słyszałam, ze jest fajnie. A czy masz załatwione takie rzeczy jak samochód lub oprawa muzyczna ślubu. Bo ja czegos takiego jeszcze muszę poszukać tylko nie bardzo wiem gdzie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
meegie Re: lokal w okolicach Sosnowca 16.03.05, 11:06 wyobraz sobie ze pojechalam wczoraj do tej knajpki"stara strzecha" i byl jeden jedyny termin na czerwiec i to wlasnie 4 czerwiec!!sala pieknaaa!!!jak na jakims zamku!!ogromna!!dawniej bylo tam kino wiec sala jest pieknaaa!!oferta super!!115 od osoby!!maja pokoje goscinne dla gosci w cenie 20 zl od pokoju!!a do pokoju wejdzie ok 10 osob!!jestem zadowolona!!balam sie tylko ze w kosciele nie bedzie terminu !!a na sale musialam zdecydowac sie "juz" bo na drugi dzien mial przyjsc facet ktory tez byl zainteresowany!!a w kosciele...jedna data., jedna godzina wolna..4 czerwiec godz 17!!!wiec od razu zaklepalam kosciol no i raz dwa sale!!i tym sposobem w jeden dzien zalatwilam weselicho)szefostwo tego lokalu bardzo mile.. polecili mi i zespoly i caiastkarnie.dzwonilam, pytalam tylko sie zdecydowac.autko...nie bede wypozyczacc, szkoda kaski.sa znajomi ktorzy chetnie uzycza jakies super autko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: lokal w okolicach Sosnowca IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 19.03.05, 15:53 Jak się nazywa ten lokal? Nawet nie wiedziałam,ze W Milowicach można coś fajnego znależć. Bardzo proszę o namiary! Aha! 20 zl od osoby czy od pokoju? Pozdrawiam i dziękuję)) Odpowiedz Link Zgłoś
meegie Re: lokal w okolicach Sosnowca 20.03.05, 11:03 lokal nazywa sie "stara strzecha" i jest zaraz obok zakladow dudy.cena 20 zl od pokoju.maja trzy pokoje i nie obchodzi ich czy bedzie tam spac 1 czy 100 osob.placisz 20 zl za pokoj i juz.maja 13 kompletow do spania ale mozesz przyniesc swoje gadzety)a w milowicach jest duzo wiecej ladnych sal trzeba przejechac i popytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: lokal w okolicach Sosnowca IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 20.03.05, 11:58 Dziękuję Ci meegie! A możesz podać mi nr tel.? Będę wdzięczna. W internecie nie mogę ich znależć. W ogóle rzadko mam dostęp do netu. Pozdrawiam. My planujemy ślub pod koniec sierpnia. Pewnie juz miejsc nie będzie... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
meegie Re: lokal w okolicach Sosnowca 21.03.05, 21:29 Restauracja "STARA STRZECHA" Ul.Podjazdowa 21 to jest doslownie obok zakladow dudy tel. 293 73 61 czynne od pn-sob od 12:00-22:00 pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś