Gość: isia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:35 witajcie, szukam sprawdzonego dj na wesele pod poznaniem (puszczykowo). gdzie szukałyście swoich muzyków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia Re: dj w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:28 niestety w tej kwestii Ci nie pomogę, nie mam pojęcia. Nam na weselu gra naszznajomy, który od lat siedzi w tym biznesie, jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kivi Re: dj w poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.03.05, 18:20 mam znajomego, na co dzień gra w klubach ale kilka razy grał na imprezach weselnych i muszę powiedzieć ze dobrze się spisał,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: dj w poznaniu IP: 213.156.108.* 23.03.05, 19:36 pozytywne opinie słyszałm o dj.robert węcławiak Telefon do niego znajdziesz w gazetkach slubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: dj w poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.03.05, 21:18 sprawdzeni to Waldek i Jacek Swiatło i Dzwiek, jeszcze nigdy tak sie nie bawiłam na weselu polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś