Dodaj do ulubionych

panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:03
Wiem że tu zaglądacie, odezwijcie sie co i jak u Was

Pozdrawiam serdecznie AnnaYen
Obserwuj wątek
    • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 11.04.05, 12:58
      u mnie więcej teorii niż praktykismile jest tylko lokal, fotograf (wstępnie),
      kamerzysty nie będzie, jest samochód, są plany na sukienkę... do ślubu 5
      miesięcy...
      AnnaYen, w którym kościele planujecie ślub? pozdrawiam!!!
      • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:22
        Hej JUZ PISAŁAM cI KIEDYS wink mamy w kosciele na jednosci, ostatnio bylam w
        katedrze to proboszcz tak mnie wk... szkoda gadać, psychiczny człowiek, powiem
        ci ze ja tam sie nigdy już nie pojawie, wiele razy zostałam tam beszczelnie
        potraktowana i oszukana sad ale może bedziesz miała szczeście.

Powiedz mieszkasz w Kołobrzegu????
    • Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 19:02
      Czesc dziewczyny,znów sie spotykamy, tym razem na ogólnym forumsmile
      U mnie ślub za 3 tygodnie, a jeszcze nie mamy obraczek i garnituru dla pana
      młodego-ciągle brak czasu.
      W katederze az tak strasznie jest? Nie przerazajcie mnie-czekają mnie
      formalności z tamtejszym proboszczem...
      • Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.eia.pl 11.04.05, 19:22
        No nie chce cie straszyc sad(( ale bądz grzeczna i nie zadawaj za dużo pytań,
        zapomnij o strojeniu kosciola i innych takich ach...

Ja to sie ciesze ze ja na jednoscismile))
        A o któjesz masz ślub może wpadnę na was popatrzeć i złożyć życzonka smile)))

A i opowiadajcie gdzie biegniecie do fryzjera kosmetyczki???

Wiemże w perfumerii Monika robia makijaże i całkiem niezłe chyba, może sie
        skuszę....

Bądzmy w kontakciesmile))

• Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:53
          No dobra, mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle z tym proboszczem...
          Slub 30.04 o godz.17-zapraszamsmile
          Fryzjera mam zamowionego na Zaplecznej (to chyba jest ta ulica), salon nazywa
          sie Ardan czy cos w tym stylu. Nie wiem dokladnie, bo nie mieszkam na stale w K-
          gu od kilku lat.Zastanawialam sie wlasnie jeszcze nad makijazem, dzieki za
          podpowiedz z perfumeria Monika, musze wyslac tam moja mame zeby sie dowiedziala.
          A Wy kiedy slubujecie?
    • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 10:43
      mieszkałam w Kołobrzegu do września, ale ślub chcę mieć tutaj, bo więcej
      rodziny mieszka w okolicachsmile byłam już w katedrze, probosz był dla nas
      przemiły, czym mnie zaskoczył!!!, żartował nawet - ale może dlatego, że
      powiedzieliśmy, że ślub we wrześniu, więc nic konkretnego nie załatwiliśmy,
      nawet nie chciał nas nigdzie zapisaćsad ale to już prawie pewne, że zdecydujemy
      się na koścół na Jedności, moja kuzynka ma tam ślub w kwietniu i sobie chwali
      księży, i w ogóle słyszałam same dobre opiniesmile wybieramy się tam w tym
      miesiącu. Fajnie, że się tutaj znalazłyśmysmile
      • Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:53
        Proboszcz zartuje i nie wpisuje bo za wczesnie a pozniej jak przychodzi co do
        czego okazuje sie ze kilka par jest na jedną godzinę - jest to praktyka
        powszechnie stosowana w katedrze niestety sad((

My mam 04 czerwca na 18 smile))
    • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 10:55
      nasz ślub jest zaplanowany na 17 wrześniasmile jeszcze 5 miesięcysmile
      podaję swój mail w razie czego; ivrosze@gazeta.pl.
      Nie mam jeszcze wybranej kosmetyczki, może moja kuzynka się zgodzi zrobić mi
      makijażsmile (ma salon kosmetyczny)

Pozdrawiam!!!!!!!!!! i życzę samych udanych przygotowań!
    • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 10:57
      ale macie fajnie, że ślub już tuż tużsmile ja bym już chciała mieć za sobą
      wszystkie poszukiwania i przygotowaniasmile super, że jesteście przede mną, będę
      bogatsza w Wasze doświadczeniasmile
      • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:04
        Ivrosze bardzo szybko Ci to minie, ja jeszcze niedawno miałam pół roku a to juz
        niedługo...
        • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:16
          a gdzie kochane Kołobrzezanku kupujecie wiązanki????
          • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 12:24
            myslałam o wieży ciśnień, ale się jeszcze rozejrzęsmile nawet nie znam censad
            • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:31
              ja tez myslałam o wieży ciśnień.... smile) A co z dekoracją
              koscioła?
              Ps. znacie kogos z naszej mieściny kto ma slub 04 czerwca ????
              • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 12:36
                nie znam, ale chyba można to sprawdzić w wywieszonych zapowiedziachsmile
                • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:37
                  nie pomyslałam o tym ,dzięki.... smile
              • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 12:37
                a jeśli chodzi o dekorację, to myślałam tylko o jakimś pięknym bukiecie przed
                ołtarzem, resztę sobie chyba odpuszczęsmile
    • Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:42
      Ale sie rozgadalyscie dziewczynysmile
      Jesli chodzi o wiazanki, to moja mama polecila mi wlasnie wieze cisnien-podobno
      b. ladne robia i niedrogie. Ale ile konkretnie to nie wiem, sama jeszcze nie
      myslalam o wiazance, chociaz do mojego slubu juz tylko 3 tygodnie...
      Ale zlecialo...
      • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:45
        Ksiadz z kosiola na jednosci mówił mi ze czesto koscioł dekoruje kwiaciarnia
        (Zuliccy) na jednosci a koszt jest dzielony na te pary które biara slub tego
        dnia. Byłyscie moze w tym kosciele na slubie? jak było?????
        • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 14:09
          ja byłam tam na ślubie 2 lata temu i szerze mówiąc przystrojenia nie pamiętam,
          pamiętam, że msza prowadzona była mało krępująco i tak jakoś sympatyczniesmile
          A czy zdarza się tam tak, że ślub o tej samej godzinie bierze więcej par?
          • Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:17
            IVROSZE PISZESZ ZE BYŁŚ ale gdzie w katedrze???? bo ja mam slub w kosiele na
            jednosci, a co do katedry - wiem ze takie sluby sie odbywałay ale nie wiem jak
            jest teraz. Mysle ze nie ma co sie bac, bo jak ja poszłam i zapytalam o 17 to
            powiedział ze jest juz ktoś i mam wybrac inną godzinę, wiec może sie opamietali
            nie robia już czegos takiego ....
            • Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:40
              My jak zapisywalismy sie w lutym w katedrze na termin na 30 kwietnia to
              proboszcz powiedzial nam, ze nikogo nie bedzie na ta godzine. jak wczesniej
              powiedzielismy ze chcemy na 18, to mowil ze nie, bo juz jest zajeta. Z tego
              wynika, ze jeden slub na jednej mszy. Mam taka nadzieje....
            • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 14:46
              byłam na ślubie na jednoścismile
              • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:56
                jak poszłam do koscioła na jednosci załatwiac formalnosci (mimo ze był to
                poniedziałek- a jest to dzien wolny) to zostałam potraktowana bardzo wporzadku
                czego proboszczu powiedziec nie moge niestety.

Powiem wam ze chcialabym aby juz po wszytskim było mam czasem dosc juz tego
                wszystkiego ... Miałam straszny problem z salą, kiedy już znalazłam okazało sie
                że musze zmieniać sad((

Bede miała obuiad weselny w Domku Kata smile)) Macie jakieś opinie??? Podpowiedz?
                • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 15:03
                  też się zastanawialiśmy nad obiadem tam, jest tak pięknie, klimatycznie i
                  stylowosmile ostatecznie wybraliśmy Nottingham, ze względów finansowych - ale też
                  jest tam klimatyczniesmile a jaka salę mieliście w planach wcześniej?
                  • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:10
                    mielismy rezerwacje w czarnym tulipanie, ale niestety nie bedziemy mieli wesela
                    z powodu nagłeś smierci taty mojego narzeczonego, wiec konieczna była zmiana
                    planów sad((

Nigdy nie byłam w tej restauracji o której piszesz... gdzie to jest i jakie są
                    ceny? My płacimy ok 55 zł za obiad (dwa dania) sałatki,kawa,herbata jakieś wino
                    • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 17:24
                      restauracja-nottingham.webpark.pl/ to jest link do tej knajpy, jest przy
                      morzu, obok Kielczanki, nie zwracaj uwagi na ceny na tej stronie - są
                      nieauktualnesmile Płacimy około 60 zł od osoby (pełen obiad dwudaniowy, soki, kawa
                      herbata, dość sporo talerzy przystawek - chcemy posiedzieć troszkę po
                      obiedzie), możemy wnieść swoje ciasta i alkoholesmile

Nie mam pojęcia, gdzie jest Czarny Tulipansad
    • Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.eia.pl 12.04.05, 21:22
      Super jest ta restauracja!!! Musze się tam wybrać. Zamierzacie robić jakiś
      wystrój sali czy może lokal zapewnia wam dekorację???
      • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 13.04.05, 10:02
        wiesz, nie wiem - jeszcze nie rozmawialiśmy o wystrojusmile jeśli będzie, to
        raczej taki minimalistycznysmile
        jak tam pójdziesz to zwróć uwagę na stolik na końcu, jest troszkę odgrodzony od
        reszty sali, może tam być fajniesmile
        • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:16
          jak tylko zajade do k-gu to zaciągnę mamę to tej knajpki smile)
          a powiedz na ile osób robicie przyjęcie? i czy bedziecie mieli tańce?
          • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 13.04.05, 11:21
            przyjęcie będzie na około 30 osób, miało być jeszcze bardziej kameralnie: na
            20, ale moi rodzice naciskali na więcej gościsad nie wiem, co z tańcami, jest
            tam troszkę miejsca, ja się nie nastawiam, w wakacje pomyślimy jak pójdziemy
            zanieśc zaliczkę. A jak to jest u Was?
            Robicie może sami zaproszenia?
            Masz już sukienkę? jak wyglądasmile
            Mieszkasz daleko od kołobrzegu?

Ale Cię zarzuciłam pytaniamismile
            pozdrawiam!
    • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:21
      Mieszkam od 5 lat w Gdańsku w kołobrzegu mieszkają rodzice i tam chodziłam do
      szkoły.

Wesele bedzie bez tanców - tak zdecydowalismy po smierci taty mojego
      narzeczonego (czarny tulipan jest właściwie w koszalinie :
      www.czarnytulipan.com.pl/
      suknie mam, kupilam promocyjnie w listopadzie: biała, jednocześciowa w
      kształcie lit. A gorset na ramiączkach zdobiony koronką i kamieniami ( bardzo
      delikatnie ) welon dłuuugi, może bardzo delikatny diadem we włosy- jeszcze nie
      wiem... Model U.Matei alicja z 2003 roku.
      • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 13.04.05, 12:26
        Już wiem, czasami widziałam ten motelik po drodze do Koszalinasmile
        zazdroszczę Ci, że udało ci się w miarę bezproblemowo kupić sukienkę, ja
        oglądam już 3 miesiące, czytam ogłoszenia, ale tej właściwej nie znalazłamsad
        tym bardziej, że chciałabym wydać na nią jak najmniejsmile mam jeszcze troszkę
        czasu, więc nie panikuję, ale już wolałabym miećsmile
    • Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.eia.pl 13.04.05, 20:55
      podciągam wątek- aby nie zginął
    • ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 15.04.05, 11:12
      przez przypadek trafiłam dziś na nowo utworzoną stronę www.wesele.koszalin.pl,
      jeszcze tam mało jest, ale może się rozkręcismile
      • Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:47
        dzieki zajrze tamsmile))
        • Gość: annyen do Telejki :)))) IP: *.eia.pl 26.04.05, 18:45
          Telejka, jak tam samopoczucie? Jak wszystko zapięte na ostatni guzik??????

I powiedz jak z proboszczem udało Ci się dogadać. Trzymam kciuki za Ciebie ,
          buzka
          • ivrosze Re: do Telejki :)))) 26.04.05, 19:47
            annayen, ja też ostatnio myslałam o telejcesmile

Telejko, napisz co i jak u Ciebie, chociaz wiem, że czasu pewnie Ci brakujesmile
            Ale może "po" opiszesz swoje wrażenia?? Trzymam kciuki i życzę wszystkiego
            najlepszego!!!
            • Gość: annyen Re: do Telejki :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:29
              hop
              • Gość: ,,, Re: do Telejki :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:53
                ,
                • Gość: annyen Re: do Telejki :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:00
                  Telejka odezwij się jak tam po slubie???????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka