Gość: annayen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:03 Wiem że tu zaglądacie, odezwijcie sie co i jak u Was Pozdrawiam serdecznie AnnaYen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 11.04.05, 12:58 u mnie więcej teorii niż praktyki jest tylko lokal, fotograf (wstępnie), kamerzysty nie będzie, jest samochód, są plany na sukienkę... do ślubu 5 miesięcy... AnnaYen, w którym kościele planujecie ślub? pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:22 Hej JUZ PISAŁAM cI KIEDYS mamy w kosciele na jednosci, ostatnio bylam w katedrze to proboszcz tak mnie wk... szkoda gadać, psychiczny człowiek, powiem ci ze ja tam sie nigdy już nie pojawie, wiele razy zostałam tam beszczelnie potraktowana i oszukana ale może bedziesz miała szczeście. Powiedz mieszkasz w Kołobrzegu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 19:02 Czesc dziewczyny,znów sie spotykamy, tym razem na ogólnym forum U mnie ślub za 3 tygodnie, a jeszcze nie mamy obraczek i garnituru dla pana młodego-ciągle brak czasu. W katederze az tak strasznie jest? Nie przerazajcie mnie-czekają mnie formalności z tamtejszym proboszczem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.eia.pl 11.04.05, 19:22 No nie chce cie straszyc (( ale bądz grzeczna i nie zadawaj za dużo pytań, zapomnij o strojeniu kosciola i innych takich ach... Ja to sie ciesze ze ja na jednosci)) A o któjesz masz ślub może wpadnę na was popatrzeć i złożyć życzonka ))) A i opowiadajcie gdzie biegniecie do fryzjera kosmetyczki??? Wiemże w perfumerii Monika robia makijaże i całkiem niezłe chyba, może sie skuszę.... Bądzmy w kontakcie)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:53 No dobra, mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle z tym proboszczem... Slub 30.04 o godz.17-zapraszam Fryzjera mam zamowionego na Zaplecznej (to chyba jest ta ulica), salon nazywa sie Ardan czy cos w tym stylu. Nie wiem dokladnie, bo nie mieszkam na stale w K- gu od kilku lat.Zastanawialam sie wlasnie jeszcze nad makijazem, dzieki za podpowiedz z perfumeria Monika, musze wyslac tam moja mame zeby sie dowiedziala. A Wy kiedy slubujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 10:43 mieszkałam w Kołobrzegu do września, ale ślub chcę mieć tutaj, bo więcej rodziny mieszka w okolicach byłam już w katedrze, probosz był dla nas przemiły, czym mnie zaskoczył!!!, żartował nawet - ale może dlatego, że powiedzieliśmy, że ślub we wrześniu, więc nic konkretnego nie załatwiliśmy, nawet nie chciał nas nigdzie zapisać ale to już prawie pewne, że zdecydujemy się na koścół na Jedności, moja kuzynka ma tam ślub w kwietniu i sobie chwali księży, i w ogóle słyszałam same dobre opinie wybieramy się tam w tym miesiącu. Fajnie, że się tutaj znalazłyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:53 Proboszcz zartuje i nie wpisuje bo za wczesnie a pozniej jak przychodzi co do czego okazuje sie ze kilka par jest na jedną godzinę - jest to praktyka powszechnie stosowana w katedrze niestety (( My mam 04 czerwca na 18 )) Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 10:55 nasz ślub jest zaplanowany na 17 września jeszcze 5 miesięcy podaję swój mail w razie czego; ivrosze@gazeta.pl. Nie mam jeszcze wybranej kosmetyczki, może moja kuzynka się zgodzi zrobić mi makijaż (ma salon kosmetyczny) Pozdrawiam!!!!!!!!!! i życzę samych udanych przygotowań! Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 10:57 ale macie fajnie, że ślub już tuż tuż ja bym już chciała mieć za sobą wszystkie poszukiwania i przygotowania super, że jesteście przede mną, będę bogatsza w Wasze doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:04 Ivrosze bardzo szybko Ci to minie, ja jeszcze niedawno miałam pół roku a to juz niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:16 a gdzie kochane Kołobrzezanku kupujecie wiązanki???? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 12:24 myslałam o wieży ciśnień, ale się jeszcze rozejrzę nawet nie znam cen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:31 ja tez myslałam o wieży ciśnień.... ) A co z dekoracją koscioła? Ps. znacie kogos z naszej mieściny kto ma slub 04 czerwca ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 12:36 nie znam, ale chyba można to sprawdzić w wywieszonych zapowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:37 nie pomyslałam o tym ,dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 12:37 a jeśli chodzi o dekorację, to myślałam tylko o jakimś pięknym bukiecie przed ołtarzem, resztę sobie chyba odpuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:42 Ale sie rozgadalyscie dziewczyny Jesli chodzi o wiazanki, to moja mama polecila mi wlasnie wieze cisnien-podobno b. ladne robia i niedrogie. Ale ile konkretnie to nie wiem, sama jeszcze nie myslalam o wiazance, chociaz do mojego slubu juz tylko 3 tygodnie... Ale zlecialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:45 Ksiadz z kosiola na jednosci mówił mi ze czesto koscioł dekoruje kwiaciarnia (Zuliccy) na jednosci a koszt jest dzielony na te pary które biara slub tego dnia. Byłyscie moze w tym kosciele na slubie? jak było????? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 14:09 ja byłam tam na ślubie 2 lata temu i szerze mówiąc przystrojenia nie pamiętam, pamiętam, że msza prowadzona była mało krępująco i tak jakoś sympatycznie A czy zdarza się tam tak, że ślub o tej samej godzinie bierze więcej par? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:17 IVROSZE PISZESZ ZE BYŁŚ ale gdzie w katedrze???? bo ja mam slub w kosiele na jednosci, a co do katedry - wiem ze takie sluby sie odbywałay ale nie wiem jak jest teraz. Mysle ze nie ma co sie bac, bo jak ja poszłam i zapytalam o 17 to powiedział ze jest juz ktoś i mam wybrac inną godzinę, wiec może sie opamietali nie robia już czegos takiego .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telejka Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:40 My jak zapisywalismy sie w lutym w katedrze na termin na 30 kwietnia to proboszcz powiedzial nam, ze nikogo nie bedzie na ta godzine. jak wczesniej powiedzielismy ze chcemy na 18, to mowil ze nie, bo juz jest zajeta. Z tego wynika, ze jeden slub na jednej mszy. Mam taka nadzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 14:46 byłam na ślubie na jedności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:56 jak poszłam do koscioła na jednosci załatwiac formalnosci (mimo ze był to poniedziałek- a jest to dzien wolny) to zostałam potraktowana bardzo wporzadku czego proboszczu powiedziec nie moge niestety. Powiem wam ze chcialabym aby juz po wszytskim było mam czasem dosc juz tego wszystkiego ... Miałam straszny problem z salą, kiedy już znalazłam okazało sie że musze zmieniać (( Bede miała obuiad weselny w Domku Kata )) Macie jakieś opinie??? Podpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 15:03 też się zastanawialiśmy nad obiadem tam, jest tak pięknie, klimatycznie i stylowo ostatecznie wybraliśmy Nottingham, ze względów finansowych - ale też jest tam klimatycznie a jaka salę mieliście w planach wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:10 mielismy rezerwacje w czarnym tulipanie, ale niestety nie bedziemy mieli wesela z powodu nagłeś smierci taty mojego narzeczonego, wiec konieczna była zmiana planów (( Nigdy nie byłam w tej restauracji o której piszesz... gdzie to jest i jakie są ceny? My płacimy ok 55 zł za obiad (dwa dania) sałatki,kawa,herbata jakieś wino Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 12.04.05, 17:24 restauracja-nottingham.webpark.pl/ to jest link do tej knajpy, jest przy morzu, obok Kielczanki, nie zwracaj uwagi na ceny na tej stronie - są nieauktualne Płacimy około 60 zł od osoby (pełen obiad dwudaniowy, soki, kawa herbata, dość sporo talerzy przystawek - chcemy posiedzieć troszkę po obiedzie), możemy wnieść swoje ciasta i alkohole Nie mam pojęcia, gdzie jest Czarny Tulipan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.eia.pl 12.04.05, 21:22 Super jest ta restauracja!!! Musze się tam wybrać. Zamierzacie robić jakiś wystrój sali czy może lokal zapewnia wam dekorację??? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 13.04.05, 10:02 wiesz, nie wiem - jeszcze nie rozmawialiśmy o wystroju jeśli będzie, to raczej taki minimalistyczny jak tam pójdziesz to zwróć uwagę na stolik na końcu, jest troszkę odgrodzony od reszty sali, może tam być fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:16 jak tylko zajade do k-gu to zaciągnę mamę to tej knajpki ) a powiedz na ile osób robicie przyjęcie? i czy bedziecie mieli tańce? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 13.04.05, 11:21 przyjęcie będzie na około 30 osób, miało być jeszcze bardziej kameralnie: na 20, ale moi rodzice naciskali na więcej gości nie wiem, co z tańcami, jest tam troszkę miejsca, ja się nie nastawiam, w wakacje pomyślimy jak pójdziemy zanieśc zaliczkę. A jak to jest u Was? Robicie może sami zaproszenia? Masz już sukienkę? jak wygląda Mieszkasz daleko od kołobrzegu? Ale Cię zarzuciłam pytaniami pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:21 Mieszkam od 5 lat w Gdańsku w kołobrzegu mieszkają rodzice i tam chodziłam do szkoły. Wesele bedzie bez tanców - tak zdecydowalismy po smierci taty mojego narzeczonego (czarny tulipan jest właściwie w koszalinie : www.czarnytulipan.com.pl/ suknie mam, kupilam promocyjnie w listopadzie: biała, jednocześciowa w kształcie lit. A gorset na ramiączkach zdobiony koronką i kamieniami ( bardzo delikatnie ) welon dłuuugi, może bardzo delikatny diadem we włosy- jeszcze nie wiem... Model U.Matei alicja z 2003 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 13.04.05, 12:26 Już wiem, czasami widziałam ten motelik po drodze do Koszalina zazdroszczę Ci, że udało ci się w miarę bezproblemowo kupić sukienkę, ja oglądam już 3 miesiące, czytam ogłoszenia, ale tej właściwej nie znalazłam tym bardziej, że chciałabym wydać na nią jak najmniej mam jeszcze troszkę czasu, więc nie panikuję, ale już wolałabym mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.eia.pl 13.04.05, 20:55 podciągam wątek- aby nie zginął Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! 15.04.05, 11:12 przez przypadek trafiłam dziś na nowo utworzoną stronę www.wesele.koszalin.pl, jeszcze tam mało jest, ale może się rozkręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annayen Re: panny młode z Kołobrzegu - odezwijcie sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:47 dzieki zajrze tam)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen do Telejki :)))) IP: *.eia.pl 26.04.05, 18:45 Telejka, jak tam samopoczucie? Jak wszystko zapięte na ostatni guzik?????? I powiedz jak z proboszczem udało Ci się dogadać. Trzymam kciuki za Ciebie , buzka Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: do Telejki :)))) 26.04.05, 19:47 annayen, ja też ostatnio myslałam o telejce Telejko, napisz co i jak u Ciebie, chociaz wiem, że czasu pewnie Ci brakuje Ale może "po" opiszesz swoje wrażenia?? Trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen Re: do Telejki :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:29 hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyen Re: do Telejki :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:00 Telejka odezwij się jak tam po slubie??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś