katelbinka 14.04.05, 14:47 szukam dobrej kosmetyczk, wizażystki i fryzjera. Najlepiejwszyscy w jednym salonie i to niedaleko Metra lub na Mokotowie górnym. POmóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucyna Re: Warszawa Mokotów IP: *.migutmedia.pl 14.04.05, 14:58 witaj moge ci podac na priv kontakt na wizazystke ktora przyjezdza do ciebie do domu. W mojej rodzinie korzystaly z jej uslug moja siostra oraz zona mojego brata ciotecznego i byly bardzo zadowolone. Ja w sobote mam probny wiec bede ci rowniez mogla opisac swoje wrazenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: Warszawa Mokotów 14.04.05, 16:37 ja bardzo chętnie podeślij mi boberek76@gazeta.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
katelbinka Re: Warszawa Mokotów 14.04.05, 23:35 chętnie skorzystam rozumiem, że zajmuje się wszystkim? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcys Re: Warszawa Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:00 a mozna tez sie usmiechnac o namiary tejze Pani? z gory wielgachne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcys Re: Warszawa Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:35 gdzie ja mam glowe... namiary poprosze na tcicho@sgh.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katelbinka Re: Warszawa Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:54 rany, nie podałam maila ) katelbinka@wp.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Warszawa Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:24 ja tez bardzo prosze na emer7@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda-robert Re: Warszawa Mokotów 27.06.05, 16:06 Witaj,nie wiem czy juz znalazłas kogos dobrego, ale ja polecam Ci kosmetyczke pania Elę na Ursynowie przy stacji metra Natolin Meander22 tel. 8944670 i ogólnie SALON URODY STYL, ja robiłam się tam na swój ślub POLECAM zresztą teraz równiez cały czas korzystam, dziewczyny robią cuda kosmetyczka - Ela, sryzjerzy-Dorota i Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
saloniikmasazu Re: Warszawa Mokotów 15.07.13, 10:08 hej wszystkim, korzystam regularnie z masaży w saloniku masaży u Pani Agnieszki i jestem bardzo zadowolona. Jedną z fajnych opcji jest to, że można zamówić sobie masaż do domu. Podaję namiary: 607 607 031naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Warszawa Mokotów 15.07.13, 12:58 Niniejszym przyznaję Ci tytuł spamera-debila miesiąca - salonik masażu u pani Agnieszki twierdzi, że korzysta z masaży w saloniku masażu pani Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
oli5700 Re: Warszawa Mokotów 17.07.13, 14:17 Polecam Panią Anię, która dojeżdża do domu klientki metamorfozastudio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś