22.04.05, 12:28
Dziewczyny, cz wy tez bedziecie mialy identyczna obraczke jak wasz luby?Ja
sie uparlam i tak dlugo szukalismy az znalezlismy obie identyczne.Nawet jego
nie jest szersza, sa blizniacze. Jakby mial inna to tak jakby byl zonaty z
kims innym.Jak wy do tego podchodzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: obraczki IP: *.chello.pl 22.04.05, 12:30
      Jak to: długo szukałaś? Przecież takie obrączki są wszędzie.
      Czy nie?
      • Gość: ala Re: obraczki IP: *.noname.net.icm.edu.pl 22.04.05, 12:32
        ja tez chce identyczne. nie kupilismy jeszcze obraczek ale mam wrazenie, ze
        wiekszosc w sklepach to pary dwoch identycznych
        • awia6 Re: obraczki 22.04.05, 12:36
          Te, ktore nam sie podobaly, byly czesto takie same, z tym ze meska byla zawsze
          nieco szersza a my chcielismy zupelnie identyczne.
        • Gość: JUSTKA Re: obraczki IP: 62.29.138.* 22.04.05, 12:37
          hmmm my bez problemu znalezlismy parkę obraczek identyczna. nie mielismy z tym
          najmniejszego problemu...dla mnie obraczki musza byc blizniacze i kropka smile
          kupilismy w salonie APART (www.apart.pl) model klasyczny, polokragly , nie za
          szerokie i nie za cienkie w sam raz( model 010 w necie).wg mnie obraczki takie
          wlasnie powinny mniej wiecej byc, gdyz to jest bizuteria na cale zycie i moda
          na takie czy siakie obraczki jest dla mnie smieszna.moda moze byc na duze czy
          male oczko ale nie na wzor obraczki. znam pary ktore zaluje ze pod wplywem mody
          zakupili kilka lat temu jakies udziwnione obraczki i teraz sie ich wstydza... a
          szkoda, bo to symbol, ktorego nikt nie pownien sie wstydzic smile
          • awia6 Re: obraczki 22.04.05, 12:42
            ja tez uwazam, ze obraczki powinny byc klasyczne.Na poczatku chcielismy kupic
            obraczki ze zlota mieszanego, bialego i zoltego.Ale po tym jak dwie znajome
            pary musialy kupic inne obraczki pare lat po slubie, stwierdzilismy z eto nie
            ma sensu.Pan jubiler potwierdzil, ze zloto mieszane jest mnej trwale, bo oba
            zlota maja troszczke inna strukture. Kupilismy zatem obraczki zlote, zolte, ale
            po obu brzegach maja fajny grawer, co powoduje ze sie blyszcza, a w srodku
            zloto jest matowe, sliczne sa!!
    • dafni Re: obraczki 22.04.05, 15:09
      Pewnie, że identyczne.
      Nasze są bardzo proste. Białe złoto, ale to w żółtym odcieniu, grube,
      niezaokrąglone.
      • Gość: Dorota Re: obraczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:32
        A ja być może będę chciała mieć obrączkę z jakimś kamyczkiem, a nie sądzę, by
        mój misiek też takowej pożadał. Więc możemy mieć nieco różniące się od siebie,
        ale dla mnie to nie ma znaczenia.
        • ewelinab1 Re: obraczki 25.04.05, 15:06
          My bedziemy miec obie identyczne!
    • Gość: Magda Re: obraczki IP: *.siedmiorog.pl / *.siedmiorog.pl 25.04.05, 15:23
      Ja sie caly czas waham bo nie podobaja mi sie obraczki "kombinowane", tylko
      zwykle, z zoltego zlota (z bialego nie). Ale na codzien nie nosze zadnego
      zlota, uwielbiam srebro i po slubie pewnie sie to nie zmieni. Nie wiem zatem
      czy nawzajem sie nie beda "gryzc"? Zastanawiam sie nad drobnym elementem z
      bialego zlota, choc mysle, ze bede potem zalowac.
      A czy Wy macie tez takie "problemy"? czy tylko ja tak marudze? smile
      • ewelinab1 Re: obraczki 25.04.05, 15:26
        Mam ten sam problem, bo nigdy przenigdy nie wkladam zlota. Kupilismy obraczki
        ze zlota zoltego po dlugim namysle.Uwazam teraz, ze to byl swietny pomysl.Sa
        piekne!A ja dalej bede nosic moje srebrne kolczyki i czasem moze lancuszek.A
        obraczka bedzie sie fajnie wyrozniac!!!
    • pati102 Re: obraczki 25.04.05, 15:24
      w koncu sie zdecydowalismy i w sobote smy kupilismile)) identyczne...tyle, ze moja
      z brylancikiemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka