18.05.05, 14:13
Witam wszystich ,
W piatek bede podpisywac umowe z fotografem i wlasnie mamy ustalic wszelkie
szczegoly zwazane z plenerem ,wlasnie gdzie zrobic plener 1.10.2005 ogrod
botaniczny to juz takie oklepane albo Wilanow czy ma ktos z was fajne pomysly
gdzie warto pojechac ,w koncu to zdjecia na cale zycie .
Obserwuj wątek
    • an20 Re: Plener 18.05.05, 14:47
      poczytaj tutaj duzo osob sie na ten temat wypowiadalo moze cos dla siebie znajdziesz
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=11687667&a=11737733
      • rozalia29 Re: Plener 18.05.05, 15:08
        Zamek w Czersku pod Warszawą. Mnie to miejsce urzekło, ale niekoniecznie dla
        wszystkich się nadaje na plener. A to że Botaniczny czy Wilanów oklepane to się
        nie martw. dobry fotograf zrobi Wam takie zdjecia, ze na pewno nie będą
        banalne. A to Wy będziecie na pierwszym planie a reszta będzie tylko tłem (i
        jesli jest ładne to nie ma powodu z niego rezygnować, można zrobić tak,żeby nie
        było widać, że to akurat Wilanów).
    • misia_pysia79 Re: Plener 18.05.05, 17:40
      W necie natknełam się kiedyś na zdjęcia ślubne robione na dachu biblioteki
      uniwersyteckiej - jak wiadomo jest tam ogród z pięknymi widokami na Warszawe.

Widziałam tez zdjęcia robione na dachu wiezowca telekomunikacji.
      Jeżeli nie chcesz w tle oklepanych widoków to polecam - takie zdjecia zrobiły na
      mnie ogromne wrażenie.
      • monalisa15 Re: Plener 18.05.05, 20:16
        Jak fotograf jest dobry to i na tle jednego krzaczka zrobi dobre zdjęcie. Mi
        nie podobają sie takie fotki,gdzie tło przytłacza fotografowanych. Zdjecia na
        tle wiezowców czy w jakiejs fabryce wydaja mi sie nietrafionym pomysłem...No
        bo niby jakie jest wytłumaczenie,ze zdjecia slubne robi sie w takich
        miejscach? Uwazam,ze niektóre pomysły fotografów sa przekombinowane. Moze i
        robia wrazenie na poczatku,ale potem czy bedziemy patrzec na nie z
        przyjemnoscia? W końcu nie chodzi o efekciarstwo tylko o to,abysmy ładnie
        wyszli na zdjeciach slubncyh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka