magkoz 25.05.05, 13:10 Jaka jest rola, poza złożeniem podpisów w USC naturalnie, świadków na ślubie i podczas wesela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgogaj Re: Rola świadków 25.05.05, 15:51 swiadkowa ma pomagac pannie mlodej. to jej powierzamy pomadki, tusze, zapasowe rajstopki itp. swiadkowi mozna powierzyc np. alkohol itp. no i odbieraja kwiaty w kosciele podczas skadania zyczen. i nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
rozalia29 Re: Rola świadków 25.05.05, 21:43 No to nieźle.Bo moim świadkiem będzie mój brat. Już widzę, jak nosi za mną szminki i rajstopki w kieszonkach marynarki, ha ha ha.))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa Re: Rola świadków 25.05.05, 21:59 Ma się dobrze bawić A poza tym jak się dogadasz... Moja świadkowa i ukochana siostra za razem organizuje mi wieczorek panieński, odbiera kwiaty, prowadzi samochów młodych, pomaga mi go przystroić... Ogólnie będzie przy mnie i będzie mnie wspierać, patrzyć czy mi się oko nie rozpłynęło Odpowiedz Link Zgłoś
makumbala Re: Rola świadków 25.05.05, 22:08 Swiadkowie powinni jeszcze dobrze wyjśc na zdjeciu,aby nie zepsuc ujecia Odpowiedz Link Zgłoś
magkoz Re: Rola świadków 01.06.05, 18:59 Na jakim zdjęciu??!! W życiu nie widziałam świadków na zdjęciach ślubnych młodej pary, ale mam małe, żeby nie powiedzieć maciupeńkie, doświadczenie. To jakaś tradycja??? Odpowiedz Link Zgłoś
an20 Re: Rola świadków 01.06.05, 19:11 jedno zdjecie wykonuje sie razem ze swiadkami i para mloda. Takie robia w studiach i oczywiscie zalezy czy para mloda zyczy sobie takie zdjecie. Moja swiadkowa miala w torebce moje kosmetyki, rajstopy, pomagala mi sie ubrac, patrzyla czy wszstko w porzadku z moim wygladem, w kosciele poprawiala mi welon jak siadalam, pozniej odbierala kwiaty od gosci, u fotografa mi pomagala, a takze oboje swiadkowie byli na jednym zdjeciu z nami, na weselu siedziala obok mnie, zajmowala sie ksiazka gosci, co do wieczoru panienskiego tez zajela sie organizacja wszytskiego. Przed slubem jezdzila ze mna wybierac suknie, kwiaty rozwniez zawozila kwiaty do kosciola i zajmowal sie dekoracja samochodu Odpowiedz Link Zgłoś