Dodaj do ulubionych

Rola świadków

25.05.05, 13:10
Jaka jest rola, poza złożeniem podpisów w USC naturalnie, świadków na ślubie
i podczas wesela?
Obserwuj wątek
    • malgogaj Re: Rola świadków 25.05.05, 15:51
      swiadkowa ma pomagac pannie mlodej. to jej powierzamy pomadki, tusze, zapasowe
      rajstopki itp. swiadkowi mozna powierzyc np. alkohol itp. no i odbieraja
      kwiaty w kosciele podczas skadania zyczen. i nie wiem co jeszcze
      • rozalia29 Re: Rola świadków 25.05.05, 21:43
        No to nieźle.Bo moim świadkiem będzie mój brat. Już widzę, jak nosi za mną
        szminki i rajstopki w kieszonkach marynarki, ha ha ha.)))
    • mariankaa Re: Rola świadków 25.05.05, 21:59
      Ma się dobrze bawićsmile
      A poza tym jak się dogadasz... Moja świadkowa i ukochana siostra za razem
      organizuje mi wieczorek panieński, odbiera kwiaty, prowadzi samochów młodych,
      pomaga mi go przystroić... Ogólnie będzie przy mnie i będzie mnie wspierać,
      patrzyć czy mi się oko nie rozpłynęłosmile
      • makumbala Re: Rola świadków 25.05.05, 22:08
        Swiadkowie powinni jeszcze dobrze wyjśc na zdjeciu,aby nie zepsuc ujecia
        • malgogaj Re: Rola świadków 25.05.05, 22:09
          smile
        • magkoz Re: Rola świadków 01.06.05, 18:59
          Na jakim zdjęciu??!! W życiu nie widziałam świadków na zdjęciach ślubnych
          młodej pary, ale mam małe, żeby nie powiedzieć maciupeńkie, doświadczenie. To
          jakaś tradycja???
          • an20 Re: Rola świadków 01.06.05, 19:11
            jedno zdjecie wykonuje sie razem ze swiadkami i para mloda. Takie robia w
            studiach i oczywiscie zalezy czy para mloda zyczy sobie takie zdjecie. Moja
            swiadkowa miala w torebce moje kosmetyki, rajstopy, pomagala mi sie ubrac,
            patrzyla czy wszstko w porzadku z moim wygladem, w kosciele poprawiala mi welon
            jak siadalam, pozniej odbierala kwiaty od gosci, u fotografa mi pomagala, a
            takze oboje swiadkowie byli na jednym zdjeciu z nami, na weselu siedziala obok
            mnie, zajmowala sie ksiazka gosci, co do wieczoru panienskiego tez zajela sie
            organizacja wszytskiego. Przed slubem jezdzila ze mna wybierac suknie, kwiaty
            rozwniez zawozila kwiaty do kosciola i zajmowal sie dekoracja samochodu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka