Dodaj do ulubionych

sale w warszawie z pokojami dla gości - znacie?

27.05.05, 14:50
Będę miała wielu starszych gości, a także "przyjezdnych". Czy znacie takie
miejsca, gdzie oprócz apartamentu dla młodej pary są też pokoje dla gości?
Chodzi mi o Warszawę albo okolice Pruszkowa, Nadarzyna itd
Dzięki za pomocsmile
Obserwuj wątek
    • senioorita Re: sale w warszawie z pokojami dla gości - znaci 27.05.05, 16:05
      Wynająć pokoje można w hotelu a prawie wszystkie organizują wesela.Więc musisz
      chyba szukać sali w hotelu po prostu.A w Pruszkowie i okolicach jest chyba kilka.
      • senioorita Re: sale w warszawie z pokojami dla gości - znaci 27.05.05, 16:08
        A jeszcze mi się przypomniało...jest taki hotel Pod Lasem koło Selgrosu na
        Białołęce,który w ofercie weselnej ma pokoje dla gości.Wiem że menu kosztowało
        150 zł od osoby i w tym były noclegi chyba dla 16 osób,z tym że mogły to być
        np.2 pokoje 8 osobowe ale jak to rodzina to można się razem przespać w jednym
        pokoju.
        To trochę nie w tej okolicy co poszukujesz ale tak mi się przypomniało.
        • huma dzięki senioorita:) 30.05.05, 10:33
          • mstojek Re: dzięki senioorita:) 01.06.05, 17:02
            Zapomnij o Hotelu pod Lasem koło selgrosa. Po prostu załamka. Sale znajdują się
            w jakiś starych przerobionych magazynach, jeszcze czuć olejem który był tam
            przechowywany. W jednej z sal dodatkową atrakcją są wrota przez które łądowano
            towar wprost z tirów do magazynu.
          • mstojek Re: dzięki senioorita:) 01.06.05, 17:18
            Zapomnij o tym hotelu. Po prostu sale weselne są koszmarne, byłem tam w zeszły
            piątek i to oglądałem, aż żal patrzeć. Sale mieszczą się w jakimś przerobionym
            magazynie. Ta na pierwszym pietrze jeszcze ujdzie w głębokim cieniu, ale jakies
            rury pod sufitem gdzie dwu metrowy czlowiek juz sie nie zmiesci to koszmar
            mozesz zapomniej o skakaniu czy czyms takim, sala jest troche obskurna ale i
            tak to luksus niz ta na parterze. To jest zalamka totalna. na podlodze cos w
            stylu PCV, dodatkową ozdobą są dwie pary ogromnych wrót przez które był
            wyładowywany towar prosto z tirów do magazynu ktorym kiedys ta sala była. Czuć
            jeszcze zapach oleju w obydwu salach. Po prostu załamka. Znalazłem super domek
            weselny w nadarzynie.
            • huma do mstojek 02.06.05, 15:09
              Dzięki za ostrzeżeniesmile

Ten domek weselny to może Strzeszówka albo Strzeniówka? - widziałam jakąś taką
              stronę i oferta była całkiem niezła.
              • mstoj Re: do mstojek 06.06.05, 20:02
                Tak dokladnie, to jest w strzeniowce. Bylem tam ostatniej soboty, dwie godziny
                przed przyjazdem mlodych. Wszystko wygladalo bardzo fajnie a jeszcze nie
                postawili polmiskow z miesem. Wystroj sali jest bardzo fajny i nie ma
                nasladowan tak jak wszedzie ze same balony. Tutaj tego nie uwidzisz no moze
                gdzieniegdzie jakis balonik. Duzy parkiet, duzo miejsca dla gosci, przy 140
                osobach wszystko bylo tak poukladane ze kazdy ma luz.
    • deczko Re: sale w warszawie z pokojami dla gości - znaci 02.06.05, 15:13
      www.cpk.com.pl/
      Tylko, ze to Konstancin-Jeziorna

Bylam tam na weselu, jest tez tam hotel dla gosci, bardzo ladnie urzadzane
      pokoje. Ogolnie otoczenie cudne, sala tez niczego sobie.
    • ania_es Re: sale w warszawie z pokojami dla gości - znaci 29.06.05, 23:53
      jest pod warszawą fajne miejsce,konkretnie w BŁONIU za pruszkowem.trzeba jechać
      trasą z pruszkowa do błonia przez brwinów i rokitno .bardzo piękna droga ze
      szpalerem lipowym jedziesz jak w zielonym tunelu !!!jak miniesz przejazd
      kolejowy w błoniu to jeszcze ok.1 km i przed łukiem drogi po lewej stronie jest
      duży ogrodzony biały budynek i ogród .stoi tam tablica reklamowa z tańcząca parą
      byłam tam na weselu w maju -świetne miejsce .super jedzonko i obsługa pięknie
      udekorowane stoły ,były nawet bażanty i prawdziwa wsiowa szynka z nogą
      tańce na prawdziwym parkiecie a nie na terakocie i czyste toalety
      może się dziwisz że zwracam uwagę na takie duperele ale wiem od znajomych jak
      to bywa w innych miejscach.poza tym super ogród całą noc oświetlony i pachnący
      kwiatami (chyba to bzy) , można spokojnie odsapnąć i zapalić . jest ogrodzony
      strzeżony parking .a w ogrodzie jest fajny budynek grilownia -można zamówić
      niezłą imprezkę na łonie natury .
      wiem ze są również pokoje dla gości . warto się przejechać i zobaczyć
      pozdro! ania
    • ringsos Re: sale w warszawie z pokojami dla gości - znaci 30.06.05, 13:38
      a ja proponuje Hotel Baron w Nadarzynie....My bedziemy tam sie bawic na swoim
      weselu 27 sierpnia.Jest ladna sala, ogród, miejsce pod strezcha na grila,
      pyszne zarcie, miła obsługa no i pokoje hotelowe za dobra cene....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka