Dodaj do ulubionych

Cymbeline Racine

02.06.05, 21:17
Co sadzicie o tej sukni?
Czy widzialyscie moze niska osobe (1,58m) w tej sukni? Jak sie prezentowala?

Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • ardzuna Re: Cymbeline Racine 02.06.05, 21:52
      Widziałam panią nie za wysoką i nie bardzo szczupłą (choć w normie) i wygladała
      jak obandażowana. Ogólnie ta sukienka na początku nie bardzo mi się podobała
      (nie przepadam za sukniami z jednym rękawem, kojarzą mi się z nimfą przynoszacą
      Orefuszowi wiadomość o tym, że Eurydyka zmarła; ona miała jedno skrzydło w
      takiej insceniazcji...), ale potem doceniłam bardzo piękny dół. Natomiast
      jedyny raz, kiedy widziałam ja na żywo na kimś, wyglądała tak sobie. Nie bardzo
      rozumiem, czemu jest tak popularna...
    • an20 Re: Cymbeline Racine 02.06.05, 22:12
      ta suknie o ktorej piszesz widzialam tylko w katalogu na modelce. Natomiast ta
      suknie widzialam na niskiej, drobnej dziewczynie, miala inne uczesanie i welon i
      przepieknie wygladala, bardzo kobieco i zwiewnie. Oczywiscie to wszstko rzecz
      gustu mnie sie podoba a Tobie moze sie nie podobacsmile nie wiem jak sie nazywa ten
      model ale tu znalazlam tez jest:
      www.szwabowicz.pl/portfolio/galeriazdjec/foto03/30.htm
      • anula95 Re: Cymbeline Racine 03.06.05, 10:38
        A czy to na zdjeciu to nie model pivonie??Pytam bo sama jestem zainteresowana
        takową i wiem ze ten model byl pod ta wlasnie nazwa
        • maggie744 Re: Cymbeline Racine 03.06.05, 11:28
          Tak, ta na zdjęciu to Cymbeline Pivoine. Jak dla mnie wzrór elegancji i dobrego
          smaku. Sama będę brała ślub w tej sukniwink)
          Jesli chodzi o model Racine, to sama głowie sie dlaczego tak duzo dziewczyn go
          wybiera. Jak dla mnie jest po prostu "przestrojona" - halki, kuperki, koronki
          etc i wszystko w jednym. Ogladalam mase zdjęc w internecie na aukcjach i w
          komisach internetowych z tą sukienka i ani razu mi się nie podobała, choc osoby
          były bardzo rózne. No ale to oczywiscie kwestia gustu....
    • celleste Re: Cymbeline Racine 02.06.05, 22:19
      Przymierzalam i porazka. Gora skraca szyje i dekolt, wygladalam tak, jakbym szyi
      nie miala. Ale dol ladny.
      • misia_as Re: Cymbeline Racine 03.06.05, 10:22
        Suknia jest piekna, widzialam dziewczyne (1,6m) i wygldala cudnie. Jest to
        jednak suknia dla kobiet szczuplejszych smile
    • monjan Re: Cymbeline Racine 03.06.05, 12:09
      widziałam suknie, dół piękny
      niewysoka osoba może w niej dobrze wygladać, pod warunkiem że jest szczupła i ma
      dość długą szyję-rękaw skraca optycznie sylwetkę
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka