osiowa 03.06.05, 12:30 Mam prośbę, czy wie ktoś z Was kupował balony do dekoracji sali? Może macie jakieś namiary na fajne i niedrogie hurtownie. Czy kupowaliście balony 10 czy 12 cali bo ja się na tym nie znam. Z góry dziekuję za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viinga Re: balony 03.06.05, 13:22 Oj ja o wielkości tez nic nie wiem), ale kupowaliśmy na PTHW w Rzeszowie, sa to hurtownie dekoracyjne i inne ( jest to taka hurtownia w formie bazaru, moze w waszym mieście sa podobne). U nas kosztowała 100 szt 16 zł zwykłe i 18 zł metaliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
osiowa Re: balony 03.06.05, 16:49 no to ładnie bo ja znalazłam w necie namiary na hurtownię , gdzie zwykłe są po 18 a metaliczne 24-29, ratujcie, bo fortune stracę, gdzie taniej w wawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: balony 03.06.05, 13:37 Poszukaj na allegro. Jest chyba kilka ofert. Ja tak kupilam z miesiąc temu, są idealne, właśnie takie jakich szukalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ollus Re: balony 03.06.05, 16:16 Ja znam tylko hurtownię we Wrocławiu Jeżeli chcesz robić dekorację z pojedynczych balonów lepsze 12" jeżeli wiążesz w jakieś kompozycje 10" w zupełności wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
marbros Re: balony 03.06.05, 17:00 W W-wie potęgą na tym rynku jest firma GODAN. Codziennie mijam ich siedzibę na ul. Dźwigowej (Włochy) między trzema tunelami a tunelem PKP Włochy. Poza tym mają nową siedzibę przy wjeździe do Ożarowa Maz. od strony W-wy. www.godan.com.pl/ My pewnie będziemy kupować na allegro. Albo u nich. Odpowiedz Link Zgłoś