Dodaj do ulubionych

Format "Love is Blind"

27.08.24, 18:28
Ostatnio mnie wciągnęło ze względu na autentyczność emocji uczestników. Uważam, że to dużo lepsze- poznać się wcześniej, mieć szansę trochę się dopasować i dopiero ślub ( dużo mądrzejsza koncepcja od " Ślub od 1 Wejrzenia". Obejrzałam już edycję szwedzką, amerykańską i teraz kończę brytyjską, najlepszą wg mnie. Tylko że czuję się zawsze robiona w balona jako widz, bo jak to możliwe, że zawsze znajdzię się 6 par, zawsze jest jeden pewniak, jedna kobieta, która powie nie, jeden facet, który nie chce i jedna niespodzianka, tzn para, która nie rokuje, a jednak jest ze sobą.
Jakie jest pytanie? Właściwie żadne. Może ktoś orientuje się w kulisach realizacji takich programów. O tym, że w dużej mierze realizacja to ustawia wiem, ale że do tego stopnia?
Obserwuj wątek
    • majenkirr Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 18:39
      Love chyba jednak nie jest blind😉
      • dekoderka Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 18:46
        Czekamy na edycję iracką.
        • towarzyszka_leila Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 18:52
          Ha! Marzę. Ewentualnie afgańską
          • dekoderka Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 19:05
            Ile kg jeszcze edycji mózgoyeeba obejrzysz?
            • ajr27 Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 19:23
              Zajebię się na śmierć.
              • ajr27 Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 19:25
                Zajebie smile
    • amarantha Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 18:51
      Lol, przecież tych ludzi nie biorą z ulicy, to są wieloetapowe castingi gdzie szuka się określonych typów bohaterów, a sporo dialogów jest napisane przez scenarzystów. Trzeba być nieskończenie naiwnym, żeby wierzyć w jakąkolwiek autentyczność tych programów.
    • cranberries1983 Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 19:01
      serio ktos to oglada?
      wydawało mi się zawsze , ze to domena młodych emerytek, albo ludzi oglądających byle co po imprezie
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Format "Love is Blind" 27.08.24, 19:11
        Oglądają 30+ singielki, długotrwale bez faceta. Chcą wierzyć w bajki
        Przynajmniej w moim otoczeniu takie oglądają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka