mandi123 06.06.05, 20:41 Dziewczyny spotkałyscie sie juz z tym, żeby tort był ozdobiony prawdziwymi różami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominiczka79 Re: Tort weselny !!! 06.06.05, 21:03 Nasz wlasnie taki bedzie! Trzy pietra oblane gladka, jasniutka masa marcepanowa i przelozony ogromniastymi swiezymi rozami w kolorach kremowym, jasno i nieco ciemniejszorozowym. W tym wypadku roze musza byc na tyle duze aby zakryly przerwy miedzy pietrami.Wyglada po prostu przeslicznie!I bardzo elegancko a zarazem skromno i prosto! Pozdrawiam, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Tort weselny !!! 07.06.05, 09:14 A czy mogę wiedzieć ile płaciłaś za kg takiego tortu? Bo mnie w pewnej cukierni na Śląsku pani powiedziała, że tort na 80 osób ozdobiony żywymi kwiatami kosztuje u nich ok. 700-800zł! Więc to strasznie dużo! Ile Ty płaciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Tort weselny !!! 08.06.05, 08:21 Ja mialam taki. Byl piekny, zamawialam u Bliklego. pycha cud Odpowiedz Link Zgłoś