kinderek 24.06.05, 18:40 Pamiętam,że kiedyś był taki wątek, ale nie mogę znaleć. Czy ktoś z Was ma na zaproszeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlinek Re: cytat Jana Pawła II 24.06.05, 19:32 " Jeżeli cokolwiek warto na świecie czynić, to tylko jedno - miłować" Ten? Odpowiedz Link Zgłoś
strach_na_wroble Re: cytat Jana Pawła II 28.06.05, 09:43 ooo, ja mam ten wpisany u siebie! Bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara2501 Re: cytat Jana Pawła II 24.06.05, 20:23 My mamy na naszych zaproszeniach cytat Jana Pawła II:"Dotąd dwoje choć jeszcze nie jedno, odtąd jedno choć nadal dwoje." Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: cytat Jana Pawła II 24.06.05, 21:43 niech nasza droga będzie wspólna. niech nasa modlitwa będzie pokorna. niech nasza miłość będzie potężna. niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać do nas to idealnie pasuje. od początku wiedziałam, że musi być ten cytat Odpowiedz Link Zgłoś
aagatha Re: cytat Jana Pawła II 24.06.05, 23:01 1/ "Musicie by mocni moca milosci, ktora jest potezniejsza niz smierc" 2/ "Milosc mi wszystko wyjasnila. Milosc mi wszytsko rozwiazala. Dlatego uwielbiam te milosc, gdziekolwiek by przebywala" My mamy ten 2 cytat. zreszta byl nawet w filmie "Karol, czlowiek, ktory zostal papiezem". Film polecam sczerze...... Odpowiedz Link Zgłoś
narta_80 Re: cytat Jana Pawła II 25.06.05, 11:55 a my mamy taki: "Kocha się naprawdę i do końca tylko wówczas, gdy kocha się zawsze w radości i smutku bez względu na dobry czy zły los." nic dodac, nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
zygzaczencja Re: cytat Jana Pawła II 26.06.05, 14:40 My mamy taki sam cytat I jaki bylo moje zaskoczenie gdy uslyszalam go na koncu filmu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: cytat Jana Pawła II 27.06.05, 11:48 dziękuję za odpowiedzi- znalazłam ten nasz Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: cytat Jana Pawła II 27.06.05, 15:38 a możesz zdradzić, który wybraliście? Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: cytat Jana Pawła II 28.06.05, 10:23 oczywiścieotąd dwoje choć jeszcze nie jedno, odtąd jedno choć nadal dwoje. Wczoraj w rodzinie uslyszeliśmy,ze jest bardzo popularny ostatnio, ale i tak go będziemy mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: cytat Jana Pawła II 28.06.05, 11:14 jest popularny. nasza pani od zaproszeń powiedziała nam, że już nie może patrzeć na ten cytat. ale gdyby mi się podobał od początku, to też nie przejmowałabym się. dobrze, że go nie wybraliśmy, bo dostaliśmy właśnie zaproszenie na sierpniowy ślub w rodzinie z tym cytatem. a nasz jest chyba bardzo oryginalny, przynajmniej na razie i bardzo do nas pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
magdam12 Re: cytat Jana Pawła II 28.06.05, 13:11 Miłość nie jet utopią Jest ludzim zadana jako powinność do zrealizowania dzięki łasce Bożej Jest zadana Mężczyźnie i Kobiecie w Sakramencie Małżeństwa Jan Paweł II List do Rodzin p.15 My mieliśmy taki cytat Odpowiedz Link Zgłoś