Dodaj do ulubionych

solarium przed ślubem

04.07.05, 11:13
Proszę o małą radę. Ślub 27 sierpnia. Chciałabym się opalić, ale nigdzie na
dłużej nie wyjeżdzam więc zostaje solarium. Kiedy mam zacząć opalanie? Jak
wybrać dobre solarium, jaki sprzęt najlepszy, o co pytać?Jeszcze nigdy nie
byłam w solarium jakoś to do mnie nie przemawiało, ale w takiej sytuacji
muszę sie nim poratować. Może któraś z Was wie coś o slariach w ursusie w
warszawie bo tam mieszkam i miałabym najbliżej.Z góry dziekuję za informacje
i porady.
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: solarium przed ślubem 04.07.05, 11:17
      ja też pierwszy raz w zyciu szłąm na solarium przed weselem, możesz już zacząc
      smiało teraz chodzic, na początku na parę minut, j aposzłam pierwszy raz na 10
      minut, ale to było dla mnie za dużo bo się trochę spaliłam, a mam ciemną
      karnację, więc proponuje z 7 minut na pierwszy raz a potem 10, możes zchodzic
      dwa razy w tygodniu, przed opalaniem możesz posmarowac się specjalnym kremem,
      który przyśpiesza opalanie albo takim co powoduje że opalasz się na brązowo, w
      solariach takie kremy mają do kupienia
    • elld Re: solarium przed ślubem 04.07.05, 11:17
      a skąd jesteś, może polecimy Ci dobre łóżko - sprawdzone
      lepiej chodzić częściej ale na krócej - np. raz na 3 dni po 5-10 minut w
      zależności od mocy lamp, no i Twojej skóry;
      jeżeli jesteś biała zacznij od 5 minut - uważam, że 1 miesiąc wcześniej (czyli
      ok. 6 wizyt w solarium, przy małym czasie opalania, powinno dać ładną
      opaleniznę)
    • caroll5 Re: solarium przed ślubem 04.07.05, 11:25
      Dzięki wielkie za wskazówki! Zawsze w naturalnych warunkach oplałam sie szybko
      i na ładny brązowy kolor, bez opażeń itp.Tak jak pisałam jestem z warszawy z
      ursusa - "niedźwiadka". Jest u mnie parę solariów, ale nie wiem gdzie mam pójść
      na "turbo" czy na zwykłe? Na solarium leżące, czy te stojące? Boję sie trochę,
      żeby jakiegos uczelenia nie mieć i wcale mi się to nie uśmiecha, ale czego nie
      robi się dla urody..
    • asiafirst Re: solarium przed ślubem 04.07.05, 12:04
      czesc,
      ja tez jestem z ursusa i rzeczywiście jeśli chodzi o solarium to jest ich
      kilka. najbardziej oblegane jest"Słoneczko" na starym Ursusie, naprzeciwko
      starej gminy, chodziłam tam i rzeczywiscie niektóre łóżkasa dobre. Minusem jest
      wysoka cena i fakt ,że maja bardzo duzo klientów i lampy szybko tracą swoja
      moc. Ja korzystam w miarę regularnie, jednak od marca z powodów zdrowotnych
      musiałam zrezygnować. Zaczęłam ponownie chodzić tym razem do
      salonu "matamorfoza" na zagłoby(pawilony koło starej podstawówki 304, nie pomyl
      z "Collet")właścicielka jest Monika i są dwa łóżka-stojace i leżące. Teraz jest
      promocja-1zł za minutę, ale lepiej kupić karnet i powoli go wykorzystać.
      Ponieważ trochę już chodziłam na solarium to z czystym sumieniem mogę polecić
      właśnie te. Musisz jednak uważać, bo lampy są mocne-na pierwszy raz 5minut, a
      póżniej również stopiniowo, żeby nie zeszła ci cała opalenizna. Jka msz pytania
      to pisz
      pozdrawiam
      asia
      • emiram Re: solarium przed ślubem 04.07.05, 13:14
        Cześć dziewczyn.Ja trochę nie na temat: czy może wiecie jaki jest numer tel. do
        salonu fryzjerskiego na parterze w Gawrze na Niedżwiadku?Z góry dziękuję EMI
    • asiafirst Re: solarium przed ślubem 04.07.05, 13:33
      czesć
      juz podaję 478 56 14
      asia
      • emiram Re: solarium przed ślubem 04.07.05, 13:38
        Dzięki smile
    • leeloo26 Re: solarium przed ślubem 04.08.05, 20:43
      Muszę podzielic się swoim odkryciem. Nie wiem, może to oczywiste, a ja nie
      wiedzialam... Ale może jest ktoś jeszcz, kto nie wie...

Mam biala, piegowatą cere i zazwyczaj opalenie sie na "zloto" zajmowalo mi dobre
      3 tygodnie (tak co trzeci dzień). Za namowa Mamy zaczelam 2 tygodnie temu lykac
      codziennie Capivit A+E Sun System i popijac Kubusia. EFEKT NIESAMOWITY! Bylam 2
      razy w zeszlym tygodniu, dzisiaj trzeci (wszystkie 3 po 10 min, jak zawsze na
      "szybkich" lampach) i juz jestem zlocistobrązowa!

NAPRAWDĘ POLECAM!
    • monia1111 Re: solarium przed ślubem 05.08.05, 07:54
      ja chodze na solarium do ursusa, tak jak juz byla mowa o tym wczesniej
      do "sloneczka", ceny jak ceny, sa łożka tańsze i droższe, jest tam czysto,
      schludnie a dla mnie to podstawa, nigdy się jeszcze nie poparzyłam, zreszta
      panie tam pracujace podpowiedza Ci na ktore lozko masz sie polozyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka