Dodaj do ulubionych

Samochód ślubny

07.07.05, 17:04
Kochani! pomóżcie! Swiadkuję siostrze we Wrześniu, a jednym z obowiązków
świadkowej jest przystrojenie samochodu ślubnego.
Co jest modne w tym temacie? Co może być tandetne lub źle widziane?? jestem
zupełnie niezorientowana, w internecie nic nie ma... sad
Samochód to czarne Audi A6. Macie jakieś fajne pomysły? liczę na was
pliiis !!!!
Obserwuj wątek
    • dafni Re: Samochód ślubny 07.07.05, 19:21
      Myślę, że najładniej i najbardziej elegancko wyglądają skromne zdobienia
      (przede wszystkim zero szarf i tym podobnych rzeczy). Możesz zamówić duży
      stroik na maskę (przylepia się go od strony pasażera), bardzo fajnie byłoby
      powtórzyć w nim kwiaty z wiązanki panny młodej. Do tego małe stroiki do
      przylepienia na bocznych szybach, przy klamkach.
      • marmar1906 Re: Samochód ślubny 08.07.05, 10:25
        Popieram, najlepiej stroik z kwiatow na maske, bez szarf i balonow. Uwazaj by
        na klamkach nie bylo zbyt duzych wstazek bo oklapna. U nas okazalo sie ze
        powtorzenie kwiatow z mojej wiazanki wyszloby za drogo, wiec byly dobrane
        kolorystycznie. Ewentualnie jak fundusze pozwalaja mozna z tylu tez przyczepic
        jakies elementy, wieksze niz na klamkach ale w stylu stroiku z przodu.
      • cojoty1967 Re: Samochód ślubny 25.03.15, 09:03
        Polecamy Państwu niepowtarzalne auto NESTOR BARON do ślubu i na inne okazje. Samochód jest 5 osobowy, posiada skórzaną tapicerkę, felgi szprychowe oraz liczne elementy chromowane. Składany dach i ogrzewanie umożliwiają komfortową przejażdżkę również w czasie niepogody. Przejazd tym samochodem sprawi, że Państwa uroczystość pozostanie na długo w pamięci uczestników. Zajmuję się też Fotografią Ślubną za połączenie usługi fotograficznej z usługą wynajęciem samochodu RABAT 200 złotych moje zdjęcia można zobaczyć na fotografdurlik.kielce.pl/

http://<a href="www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI[/video][url=http://fotografdurlik.kielce.pl]Tekst" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuITekst linka
        • cojoty1967 Re: Samochód ślubny 25.03.15, 09:04
          Polecamy Państwu niepowtarzalne auto NESTOR BARON do ślubu i na inne okazje. Samochód jest 5 osobowy, posiada skórzaną tapicerkę, felgi szprychowe oraz liczne elementy chromowane. Składany dach i ogrzewanie umożliwiają komfortową przejażdżkę również w czasie niepogody. Przejazd tym samochodem sprawi, że Państwa uroczystość pozostanie na długo w pamięci uczestników. Zajmuję się też Fotografią Ślubną za połączenie usługi fotograficznej z usługą wynajęciem samochodu RABAT 200 złotych moje zdjęcia można zobaczyć na fotografdurlik.kielce.pl/

www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI
    • psiaki_i_ferajna Re: Samochód ślubny 08.07.05, 10:29
      ja tez będę jechała tym samochodem i nie mam co liczyć na świadków w tej
      sprawie, sami postanowiliśmy dać tylko wiązankę na przód z tych samych kwiatów
      co mój bukiet i przed wszystkim żadnych szarf, balonów itd.!

Naszą ekstrawagancją będzie kordon samochodów klubu, do którego należymy -
      miłośników marki.
    • addaaaa Re: Samochód ślubny 08.07.05, 11:59
      Zobacz w galerii na www.oiw.pl
    • esmerallda Re: Samochód ślubny 08.07.05, 13:36
      Moi znajomi jechali do ślubu srebrnym samochodem (nie pamiętam marki) i mieli
      na całym samochodzie (przód, tył, dach, boki) poprzyklejane pojedyncze główki
      margarytek (oczywiście sztucznych, nie wiem, gdzie się takie coś kupuje).
      Pomimo że kwiatki były sztuczne wyglądało to bardzo fajnie i wesoło. I dla mnie
      było oryginalne - pierwszy raz coś takiego widziałam.
      Tylko nie wiem, jak to by wyglądało na czarnym samochodzie.
    • zoofka Re: Samochód ślubny 11.07.05, 09:40
      Dzięki!!! smile wiedziałam że mogę liczyć na waszą pomoc. Dzięki wszystkim za
      opinie i pozdrawiam
    • lulu20 Re: Samochód ślubny 11.07.05, 10:44
      Hej wyslalam Ci jedna propozycje na maila
      • epox123 Re: Samochód ślubny 11.07.05, 12:20
        Witam smile wysłałam na Twojego maila kilka fotek,ale nie wiem czy doszły do
        Ciebie.
        Pozdrawiam
      • zoofka Re: Samochód ślubny 13.07.05, 09:35
        Jest smile super! Pozwolę sobie skorzystać ze zdjęć ok?
      • zoofka Re: Samochód ślubny 13.07.05, 09:38
        Doszło smile fajnie! a tak się bałam że nie dam rady, a teraz z taka "pomocą
        naukową" to już nawet włączyło mi się kreatywne myślenie smile może nawet zostanę
        ekspertem w tej sprawie wink
        • magda.misztal Re: Samochód ślubny 13.07.05, 14:35
          czy ja mogę też dostać zdjęcia udekorowanych samochodów do ślubu na gazetowego,
          dziękuję
          • cojoty1967 Re: Samochód ślubny 25.03.15, 09:05
    • daria67 Re: Samochód ślubny 13.07.05, 14:50
      a ja tez moge prosic z gory serdeczne dzieki
      • potempka Re: Samochód ślubny 13.07.05, 18:50
        bardzo prosze o przeslanie rowniez mnie zdjec na gazetowego, please
        • ewesti Re: Samochód ślubny 14.07.05, 08:14
          kja też bardzo proszę o zdjęcia jakie macie mój ślub za miesiąc smile pozdrawiam
    • monik019 Re: Samochód ślubny 14.07.05, 08:52
      ja też bym chciała takie zdjęcia.może mi sie w głowie rozjaśni.na
      gazetowego.dzieki
      • cojoty1967 Re: Samochód ślubny 25.03.15, 09:08
        http://<a href="www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI

• ala.b30 Re: Samochód ślubny 14.07.05, 12:37
      Nam dekorowali samochód pracownicy kwiaciarni, gdzie zamawialiśmy bukiet - u
      nich to standardowa usługa, a nie nasz wymysł. Dekoracja była z tych samych
      kwiatów, co bukiet - wiązanka na masce i ozdoby przy klamkach.
    • wredniol1 Re: Samochód ślubny 16.07.05, 14:55
      dziewczyny przeslecie mi różnież te fotki......
      mwmarta@wp.pl
      • paula242 Re: Samochód ślubny 16.07.05, 20:44
        Czy mogę również prosić zdjęcia na e-mail a gazetowego.Z góry dziękuje
    • cojoty1967 Re: Samochód ślubny 25.03.15, 09:01
      Tekst linka

• gapcia127 Re: Samochód ślubny 17.04.15, 17:03
      Limuzyny ślubne - nowoczesne i eleganckie, retro i z prl, auta klasyczne i samochody terenowe
      Auto do ślubu
    • zlotazona Re: Samochód ślubny 13.05.15, 12:45
      ja mialam mnostwo drobnych kwiatkow i stroik na maske, im mniej tym lepiejsmile
    • kryspina007 Re: Samochód ślubny 18.05.15, 10:22
      Z ozdabianiem samochodu to najważniejsze jest nie przesadzić;D widziałam już takie koszmarki, że aż dziw, że samochód nie zapalił się ze wstyduwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka