Dodaj do ulubionych

9 lipca - było cudownie, jak reszta????

20.07.05, 12:37
Było niesamowicie
choć z koscioła mało pamietam ze stresu to jak pozniej ogladałam kasete to
wyszło ok.
impreza była najlepszą na jakiej kiedykolwiek byłam. z dusznego pomieszczenia
przeniosłam sie na pole gdzie bawilismy sie do białego rana- a to dzieki
wodzirejowi ktory niesamowicie ja rozkreciłwink
pomimo tego stresu strachu przed to chcialabym to przezyc jeszcze raz bo to
było cos najpiekniejszego w zyciu.
DLA TYCH CO PRZED NIMI - NIE PRZEJMOWAC SIE TYLE BO I TAK BEDZIE CUDOWNIE
Wam ktore juz po zycze aby to byl początek czegos najpiekniejszego w waszym
zyciukiss
Obserwuj wątek
    • asia.x Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 20.07.05, 12:41
      Powiedz Kochana z jakiego mista jestes(o iel to nie tajemnica) i co to za
      wodzirej. Bo to baaarzdo wazne jak jest ktoś kto umiejętnie poprowadzi zabawe.
      Grtauluje i serdecznie pozdrawiam. smile Szczęscia życze. smile)
      • porannakawa3 Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 22.07.05, 14:20
        Ślub był na podkarpaciu ale wodzirej jest ze śląska. Facet jest niesamowity,
        same superlatywy od znajomych i rodziny - a to wymagające jezeli chodzi o
        imprezy towarzystwo. światnie dopasowywuje sie do klimatu gości i wszysyko na
        bierząco ze mna konsultował. numer do niego wysle Ci na maila. POLECAM go cała
        soba - zabawa gwarantowanawink
        • magnessmeg Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 23.07.05, 09:09
          Poranna kawko, a czy ja również mogłabym uzyskać namiary na tego wodzireja?smile
      • porannakawa3 Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 22.07.05, 14:23
        Co do sformuowania "na polu" to lokalna nazwa "na zewnątrz". sala była troche
        za mała i duszno było wiec przenieśliśmy impreze na tylni plac za domeme
        weselnym. było supre bo goscie zamiast siedziec przy stole i zajadać sie
        szaleli na zewnątrz albo sziedzieli na ławeczkach popijając alkohol przugladali
        sie tańcom na świezym powietrzuwink
    • irlaaa Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 20.07.05, 15:09
      Przepraszam, ale mnie zaintrygowało - bo o weselu na polu jeszcze nie
      słyszałam. Autentyczne pole, czy to chodzi o regionalizm (na dworze, na
      zewnątrz)??

Nie myśl że się czepiam, ale naprawdę jestem ciekawa.

Gratuluję udanej imprezy i życze szczerze wszelkiej pomyślności na nowej drodze
      życia smile)
    • kaa6 Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 20.07.05, 16:02
      U mnie też fantastyczniesmile))Ja pamiętam wszystko i wszystko było tak jak sobie
      wymarzyliśmysmileGoście zachwyceni - my zresztą teżsmile))Wszyscy bawili się super,
      nie było żadnych nieprzyjemnych zdarzeń - po prostu idealniesmile))Szkoda, że to
      już wszystko za nami...Ale za to możemy sobie pooglądać zdjęcia - znajomi (mam
      takie szczęście że w naszym kręgu dosyć interesujemy się fotografią) spisali się
      na medal i zrobili nam takie zdjęcia, jakich niejeden fotograf by nie dał rady
      zrobićsmile))Pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode i obecne żonysmile))Podpisuję
      się pod zdaniem, że nie warto się stresować, bo to w końcu najpiekniejszy dzień
      w życiusmile))
    • vanilla4 Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 20.07.05, 16:10
      Lepiej bym tego nie napisała smile) Wszystko wypadło wspaniale - impreza
      rewelacyjna, goście zadowoleni - było cudownie! smile
      • lumja Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 22.07.05, 14:24
        ja tez poprosze bardzo o namiary na tego wodzireja, na mail gazetowy
        • epox123 Do porannakawa3 22.07.05, 22:56
          porannakawa3,proszę o informację na temat wodzireja na mojego maila gazetowego

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia smile
          • kruszynka79 Re: Do porannakawa3 23.07.05, 09:03
            Ja również bardzo poproszę o namiary na wodzireja - a z jakiego miasta na
            śląsku jest dokładnie ten Pan?

Poproszę info na maila gazetowego, z góry dziękuję i życzę dużo dużo szczęścia:-
            ))))
    • chipsi Re: 9 lipca - było cudownie, jak reszta???? 24.07.05, 11:03
      Przeczytaj wątek o wszystkomówiącym tytule "tesciowie zepsuli nam wesele".
      Jednak teraz, dwa tygodnie PO stwierdzam że jestem szczęśliwą mężatką, na
      weselu bawiłam się wspaniale, ślub był piękny, zdjęcia udane (bo akurat na tę
      chwile przestał padac deszcz i wyszło słońce). Teraz czekam z niecierpliwością
      na film. No a że wyszło jak wyszło z teściami... Mój mąż ma juz nowych rodziców
      w osobie mojej mamy i taty. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mężatki i radosnych
      mężów!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka