Gość: kik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:06 czy ktoś z Was uczestniczył w rekrutacji na Przedstawiciela med. albo aktualnie tam pracuje i moze podzielic się wrażeniami na temat firmy ? dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: ZENTIVA PL ? 14.02.05, 11:28 a czy przypadkiem Zentiva (podobnie jak Servier), to nie taki farmaceutyczny Amway? Co do Serrvier jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: ZENTIVA PL ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:20 a Servier to medyczny Amway? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: ZENTIVA PL ? 14.02.05, 14:22 tak twierdzą wtajemniczeni. Wśród znajomych mam kilku przedstawicieli med. i taka w tym światku panuje opinia na temat tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: ZENTIVA PL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:28 Zdziwoiony jestem wielce. Nie z branzy medycznej ale to i owo wiem. Francuzi hmmm Amway?? Czesi tez mi tu nie pasuja. Sprawdz , bo ja bym sie nie zalozyl. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZENTIVA PL ? IP: 217.117.128.* 14.02.05, 13:35 Bylam na rozmowie kwalifikacyjnej w grudniu 2003 w rzeszowie na medycznego, rozmowe prowadzila przemila Pani Wiola, typowe wlasciwie pytania, troche o dotychczasowych doswiadczeniach, skad pomysl na medycznego, wzloty i upadki (porazki i sukcesy;), sposob spedzania wolnego czasu, pytania o nalogi (palenie, picie), mialam zaproszenie na rozmowe do warszawy ale zrezygnowalam bo wypalila mi inna praca, wiec niewiem jak wyglada kolejny etap rozmowy, niewiem tez jakie maja zarobki, ale slyszalam dobre opinie o nich, przynajmniej wtedy, byl to ich niejako poczatek rozwijania dzialalnosci, gdyby nie fakt, ze mam wrazenie ze spalilam za soba mosty, aplikowalabym jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: ZENTIVA PL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:29 dzieki.moze cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś