to_ja_joleczka 25.07.05, 09:48 Kobietki! Co zorganizowac na wieczór panieński?, dodam, ze odbedzie sie on w domu panny młodej z samymi kobietami, towarzystwo dośc....spokojne. Striptizem raczej nie jest zainteresowana )) Pozdrawiam i czekam na pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elld Re: Wieczór panienski 25.07.05, 10:20 można wynająć wróżkę (dość mały koszt) i nakazać jej mówić pannie młodej same dobre rzeczy)) nawet dla niedowiarków fajna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: Wieczór panienski 25.07.05, 10:24 ja nie robię, ale byłam kiedyś u mojej koleżanki, nie było striptisera a i tak było super! Spotkałyśmy się u panny młodej. Każda z nas przygotowała jakąś potrawę (albo we dwie) sałatki, ciasto, przekaski. Alkohol zorganizowała panna młoda. My z dziewczynami wcześniej zrobiłyśmy zrzutkę i kupiłysmy Ewie (panna młoda) seskowną bielizne, pończochy, podiwązkę i koszulke na noc poślubną i oczywiście kazałyśmy jej przymierzać! Zabawa była super, tańczyłyśmy wygłupiałyśmy się itp. A gdzieś koło północy razem z chłopakami, którzy mieli wieczór kawalerski w innym miejscy umówione byłyśmy, że spotkamy się w jednej z dyskotek i tam wszyscy razem bawilismy się do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Wieczór panienski 25.07.05, 15:04 a jakies propozycje, co mozna robic w wieczór panienski w babskim gronie oprócz gadania o facetach? Moze jakies propozycje zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś