w123456 28.07.05, 11:14 mam 70 D i nie mogę znaleźć stanika, który miałby silikon z każdej strony, tylko triumpf jest ale ma ten silikon tylko na górze, nie wiem czy taki jest odpowiedni; jeśli ktoś wie i wie gdzie można szukać będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga112 Re: Jaki jest najlepszy stanik? 28.07.05, 11:27 Firma Lilly, maja superzaste staniki, znajdzesz np. w warszawskiej arkadii w slepie z bielizna na 1 p obok sklepu ryłko Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Jaki jest najlepszy stanik? 28.07.05, 11:47 Potwierdzam, ze Lilly jest super, a sklep o którym mówi Jaga, to Gorseteria - tam własnie kupiłam gorset Lilly dla siebie. Wiem, zę Femina ma takze spory wybór takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
agne1 Re: Jaki jest najlepszy stanik? 28.07.05, 11:28 a do jakiej sukni potrezebujesz taki stanik?? ja mam wszyte miseczki i nie potrzebuje stanika Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Jaki jest najlepszy stanik? 28.07.05, 11:39 selmark produkuje takie z silikonem na gorze i dole-rewelacyjnie sie trzymaja bielizna nie jest tania, ale doskonalej jakosci, wydatek na lata maja tez gorsety-jak masz do ukrycia mięciutki brzuszek sprawdz tu www.biel.com.pl/index.php?manufacturers_id=11&sort=2a&page=2 Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Palmers 28.07.05, 11:57 Ja mialam stanik z Palmersa, takiego nigdzie nie znalazlam. Tylko ze ja mialam pdwrotny problem) musialam sie troche poszerzyc. W kazdym razie uzywam go do dzis i jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: Palmers 28.07.05, 12:22 a jaki to konkretnie model?? mocno powiekszał? miał wkladki silikonowe? Odpowiedz Link Zgłoś