Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:55 www.infochoty.waw.pl/447/8.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Komagane w gazecie! IP: *.acn.waw.pl 02.06.05, 15:02 piekna i zadbana kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek BUEHEHEHE 02.06.05, 21:14 BUEHEHEHE!!!! Łomatko!!!!!!!!!!! Chyba nawalona jest na tej fotce jak perszing! A najbardziej rozbawił mnie "redaktor" Kał-Majtis co ten śmieszny tekścik spłodził, zacytuję: "Jeżeli do tego wszystkiego dodamy, że Pani Barbara jest osobą niezwykle miłą i sympatyczną, a co najważniejsze - zawsze uśmiechniętą," Wystarczy poszukać pierwszego lepszego postu starej kumaganowej, żeby się przekonać jaka ona "uśmiechnięta"... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUEHEHEHE 04.06.05, 01:11 pan_pndzelek napisał: > BUEHEHEHE!!!! Łomatko!!!!!!!!!!! Chyba nawalona jest na tej fotce jak perszing! Bardziej od znajomosci j. japonskiego przydalby sie Szulcowej fryzjer i jakis stylista. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek NIE DLA WRAŻLIWYCH!!!!! 04.06.05, 06:21 Taka mi uwaga przyszła do głowy, ale wrażliwi NIE CZYTAĆ: ta szulcowa jest tak ździebko zaniedbana bo ona lubi być jak danie orientalne - KURCIAK PIEŃĆ SMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: BUEHEHEHE IP: *.acn.waw.pl 04.06.05, 16:16 nie zartujcie sobie bardzo szykownie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: BUEHEHEHE 05.06.05, 06:49 Gość portalu: kixx napisał(a): > nie zartujcie sobie bardzo szykownie wyglada Tak, tak... SZYK i przerażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cum Re: Komagane w gazecie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.05, 21:05 a kto ci płaci za te psoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klippi Re: Komagane w gazecie! IP: *.aster.pl 02.06.05, 23:32 o czym gadacie jaka kumacośtam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Komagane w gazecie! IP: *.chello.pl 02.06.05, 23:35 Tej Pani nie należy się żadna nagroda, bo w rezultacie jej działalności zmniejszył się obszar zabudowanych działek przy autostradzie przeznaczonych do wykupienia. Ludzie, którzy wcześniej dostaliby odszkodowanie za wysiedlenie, teraz będą mieli trasę pod oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Komagane w gazecie! 03.06.05, 06:00 Bo stara kumaganowa kręci lody tylko dla siebie... gdyby ci ludzie wcześniej odpalili jej dolę to ona wtedy "bezinteresownie" otoczyłaby także ich opieką... ale oni byli aspołeczni... Swoją drogą sądząc po zdjęciu starej baśki to mieszkanie pod Warszawą koło lotniska wyraźnie jest niezdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Komagane w gazecie! 04.06.05, 17:00 O ile dobrze pamiętam, to p.Szulc nie walczy o tytuł Miss, więc o co Wam chodzi?? PS. Gdybyście tak mnie zobaczyli, to dopiero byście padli :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Komagane w gazecie! IP: *.acn.waw.pl 04.06.05, 17:24 ona nie startuje w wyborach na miss Polski, fakt nie kzady rodzi sie piekny to tez fakt ale odrobina wody i grzebien jeszcze nikomu nie zaszkodzily a jak Ty wygladasz to my dobrze wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Komagane w gazecie! 04.06.05, 20:04 Nie ma na świecie sprawiedliwości: jedni wszystko widzą, a inni po omacku, na wieczną ciuciubabkę skazani he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary meloman Re: Komagane w gazecie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 08:29 jaa_ga napisała: > PS. Gdybyście tak mnie zobaczyli, to dopiero byście padli :))))))) co racja to racja, no bo czemu KC tak chętnie posyłało naszą "gwiazdę" ja_gę do NRD, żeby oczy (i uszy) znękanego socjalistycznego ludu trochę odpoczęły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: Komagane w gazecie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:22 Filigranowe dłonie, łabędzia szyja, talia osy, zrobione oko... szykowna, sexi- "rycząca" 40. TYLKO PO CHOLERĘ JEJ TEN SZAL.. PO CHOLERĘ!!!! -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloszka Komagane i jej miliony IP: *.chello.pl 05.06.05, 12:11 z tego co wiemy, to Szulc ma za swoją działke dostać sporo ponad 2 mln. zł od Gddkia. Nie śmiac się więc z niej, bo niedlugo, kawalerowie, bedziecie lecieć do niej w konkury. poza tym ona od dawna ma kupioną nową działkę budowlaną i czeka przestępując z nóżki na nóżkę, kiedy to dostanie kasę od Dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Komagane w gazecie! 05.06.05, 12:19 Przepraszam ale tak pani na fotce to jakiś stary koszmarex z ul.Wiązów... Jak można tak wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Komagane w gazecie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:48 Jak człek zbyt dużo czasu poświęca na buszowanie w sieci to zaniedbuje swój stan zewnętrzny - choć, oczywiście, wzbogaca się wewnętrznie. Jeśli nie chcecie wyglądać jak ta pani ze zdjęcia radzę wam natychmiast odłączyć się od kompa. Odpowiedz Link Zgłoś