monik019 03.08.05, 16:03 czy ktoras z was stosowała ta diete? ja mialam nadzieje ze schudne sama z siebie ze stresu ,ale nic z tego.czas na ostrzejsze srodki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danon5 Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 16:06 jeśli chcesz schudnąć to radzę tak: najważniejsze to aby w ogóle nie jeść słodyczy, oraz w ogóle NIC nie jeść po godz. 18:00 do rana. Plus cały czas pić dużo wody niegazowanej. POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 16:08 Do tej diety trzeba mieć niesamowicie silną wolę, no i przy niezachowaniu wszystkich zaleceń grozi jo-jo. Ja polecam dietę 1200 kalorii. Sama schudłam na niej 12 kilo. Jest świetna, bo je się wszystkie grupy pokarmów, można pozwolić sobie nawet na coś słodkiego. Gdybyś chciała wiedzieć o niej coś więcej to daj znać na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oczkoblue4 Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 18:01 hey mozesz mi podac ta diete dietę 1200 kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
pumka10 Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 16:07 małe pytanko, czy ta dieta nie wyniszcza za bardzo organizmu?? z tego, co słyszałam, jest skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 16:22 U mnie jest bardzo OK. Ale wiem, ze róznie dziewczyny reagują, nop. moja koleżanka miała problemy z ... (przepraszam) wypróżnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 16:55 moja koleżanka stosowała dietę 1200 kalorii i powiedziała, że nigdy więcej. myślała, że oszaleje i na dodatek niezbyt dobrze się czuła, ale sama na sobie nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
monik019 Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 17:48 chodzi o to ze ja sie dosc rozsadnie odzywiam ,zero slodyczy,raczej owoce ,warzywa,biale mieso.nie tyje ale i nie chudne.pewnie za malo ruchu.teraz ruszam sie wiecej,ale nie zdaze schudnąć tyle co bym chciala( 6kg )przed slubem.dlatego mysle o diecie cambridge,nie bede sie musiala martwic co kupic albo ugotowac,torebka i tyle.nie mam czasu liczyc kalorii,zwlaszcza teraz.mam takie wrazenie ze jak nie schudne to bede sie zle czula w dniu slubu.juz tak mam ze moje samopoczucie zbyt czesto sie wiaze z tym ile waze.moze inni nie zauwaza ale ja chce dla siebie schudnac.pytanie do tych co stosowaly cambridge- jak dlugo? 2 czy 3 tyg? Odpowiedz Link Zgłoś
bubunia1 Re: dieta cambridge??? 03.08.05, 18:55 Moja mama stosowała tą dietę - za pierwszym razem schudła szybko i sporo (3 tygodnie) za drugim razem (miała więcej lat) już nie tak szybko i nie tyle co wcześniej. Chyba młodszy organizm szybciej korzysta z tej diety niż ciut starszy. Ogólnie ok. Można stosować 2 tyg ale lepiej 3: 1tydzień - 3 zupki, 2 tydzień - 2 zupki + posiłek "dietetyczny" oczywiście, 3 tydzień 1zupka + 2 posiłki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
z_a_n_k_a Monika Przeczytaj .... 04.08.05, 09:34 Byłam na " Kembridzce " tak ja pieszczotliwie nazywam już nie raz ..Pierwszy raz kiedy miałam dość dużo kilo zawziełam się i byłam na niej 3 tygodnie ..Tylko zupki i zupki dałam rade ale codziennie wieczorem ciwiczyłam 30 minut , chodziłam na basen i spadło jakieś 20 kilo ..po około 6 miesiącach ( czas wakacyjny ) spowrotem zaczełam nabierać kilogramów i znów "C" już mniej skutecznie zadziałala i tak jest do dziś Zaczynam miesięczną kuracje od września..PAMIĘTAJ NIE POZWÓL ORGANIZMOWI A PRZEDEWSZYSTKIM GŁÓWCE bo to tak naprawde mózg jest odpowiedzialny za nasze ruchy ABY PRZESSZKADZAŁ CI I PSYCHICZNIE NIE POZWALAŁ NA TĄ DIETĘ...Mi osobiscie czasami przeszkadzał bardzo miałam ochotę na rzezcy których normalnie nigdy bym nie zjadała... Aha i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz nie na każdego ta dieta działa ...Jeśli nie jesteś bardzo " gruba " to trudniej bedzie zrzucic ci kilogramy ..Organizm będzie się bronił ..Spróbuj może przez tydzień zamiast "C" duzo wody , jabłka , bez pieczywa , rozdzielaj posiłki na białak , węglowodany i neutralne no i wieczorem koniecznie poćwicz to czasami nie chodzi o kilogramy Bez ćwiczeń nic nie zrobi nas szczuplejszych i piękniejszych ... Pozdrawiam .... Odpowiedz Link Zgłoś