morphea1 Re: 10 września 08.09.05, 16:48 A pogoda nam sie szykuje tak ładna ze aż mnie w dołku ściska... Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: 10 września 08.09.05, 21:52 A my jutro mamy cywilny, wiec dzis wszystko juz prawie podopinane. Kazde z nas wróciło dzis do rodziców na ostatnią noc. Dzis wszystko poszło na spokojnie. Teraz sobie z mamą piję winko )) jest dobrze- rodzice maja stres a my nie. Dziewczyny bedzie dobrze. Zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
morphea1 Re: 10 września 09.09.05, 08:45 Nie moge uwierzyć że to już jutro... Strasznie sie denerwuję... Wczoraj na dodatek w sumie pokłóciłam sie z teściową o usadzanie gości(( Zaczynam zauważać (późno , niestety) że ślub to sie bierze z całą rodziną... (( Dziś kurs tańca a ja po tej nocy, kiedy nie mogłam usnąć, już kroków nie pamiętam ( Jeść mi sie całkowicie odechciało od tego stresu... Dziewczyny, ale- jutro nasz dzien i wszytsko -mam nadzieję - będzie tak jak chciałyśmy.. Ja sie już zegnam- wynoszę się z "dobytkiem" do mamy... Pozdrawiam więc wszytskie Forumki i życzę dużo, duuużo szczęścia!! Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: 10 września 09.09.05, 11:10 A ja za półtorej godziny bede miala próbę generalną Odpowiedz Link Zgłoś
polciaaa Re: 10 września 09.09.05, 11:34 Witam i życzę wszystkiego najlepszego jutrzejszym Pannom Młodym !! Oby wszystko się udało, pogoda na pewno dopisze Wpadnijcie jeszcze czasami na forum podzielić się doświadczeniami !! DUŻO SZCZEŚCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !! Odpowiedz Link Zgłoś
morphea1 Re: 10 września 11.09.05, 12:51 Hej! I jak u Was było? Bo u nas WSZYSTKO sie udało!!! I wKościele- ponoć nie było widać naszego zdenerwowania..., i pierwszy taniec...I szalona zabawa.... Czekam z niecierpliwościa na kasetę video , bo wszystko dla mnie działo sie jak we śnie... Dziewczyny, co u Was? Pozdrawiam- Szczęśliwa Mężatka! Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: 10 września 11.09.05, 13:08 a ja tez bylem na swietnym weselu - zrobilem wspaniale zdjecia - wlasnie je ogladam - piekna para mloda, piekna pogoda, super bryka i ekstra zabawa - takiego slubu zycze kazdej mlodej parze Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: 10 września 13.09.05, 11:43 Ja dopiero dzis sie dopchalam do komputera i to tez na chwilke. Ale powiem tyle- było jak w bajce )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_1 Re: 10 września 13.09.05, 12:12 Witajcie, wszyscy mówiłą że wyglądaliśmy ślicznie ... ale najważniejsze jest to, że był to dla nas najszczęśliwszy dzień w życiu. Było po prostu cudownie! A brak wesela w niczym nie umniejszył świetności wydarzenia. Z moim Mężem stwierdziliśmy, że możemy częściej się pobierać ... oczywiście tylko ze sobą )) Natomiast po naszym ślubie był kolejny ... ale na odnowienie ślubu po 50 latach małżeństwa. Mamy dobry wzór i Wam tego też życzymy )) Odpowiedz Link Zgłoś
palkac Re: 10 września 19.09.05, 13:17 Ja dopiero dziś usiadłam przed kompem. U nas też wszystko wyszło super. Goscie bardzo zadowoleni, my również. W sobote wrócilismy z Zakopca gdzie z męzem zdobywalismy góry i było fajowo. Pozdrawiam wszystkie mężatki z naszego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi764 Re: 10 września 20.09.05, 22:10 Dopiero wrocilam z podrozy. Slub to wielkie przezycie nie przypuszczalam iz az tak to przezyje. On mial lzy w oczach! Wielki dzien. Wart tych wszystkich przygotowan, zabiegow. Bylo bardzo goraco i to nie tylko na termometrze. Dla wszystkich wszystkiego dobrego. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nowakaga5 Re: 10 września 16.10.05, 13:08 U nas też była rewelacja!!! Lepiej niż sobie wymarzyłam (a marzyłam o tym już od dziecka )). Było przepięknia. Strasznie nam się podobała przejażdżka z kościoła na salę weselną cabrioletem - przepięknie. Jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia, zapraszam na www.agnieszkapawel4.ao.pl Odpowiedz Link Zgłoś