pati291 25.08.05, 14:05 Cześć Dziewczyny ze Szczecina pomóżcie! Gdzie kupić fajną sukienkę. Chodzę i chodzę i nic nie ma. Ma być długa to są krótkie. Ma być w radosnych kolorach to są czarne, itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Gdzie kupić w Szczecinie sukienkę na poprawin 25.08.05, 14:12 A probowalas w Fali??? Odpowiedz Link Zgłoś
pati291 Re: Gdzie kupić w Szczecinie sukienkę na poprawin 25.08.05, 16:32 Próbowałam, ale nic nie mogę znaleźć. Jak są fajne to za krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Gdzie kupić w Szczecinie sukienkę na poprawin 25.08.05, 16:51 Ja w lipcu widzialam takie dlugie spodnice z gorsetami (kosztowaly ok. 200 zl). Troche mnie zirytowalo, ze 90% stoisk mialo to samo + nie wiem, co jest w Twoim guscie. POzdrawiam. Trzymam kciuki za poszukiwania! Odpowiedz Link Zgłoś
hanna100 Re: Gdzie kupić w Szczecinie sukienkę na poprawin 25.08.05, 17:09 w galaxy jest solar i hexeline - mają tam fajne sukni8e, w solarze nie są takie drogie, te z hexeline są bardzo eleganckie, ale i cenę mają wyższą. udanych zakupów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati291 Re: Gdzie kupić w Szczecinie sukienkę na poprawin 26.08.05, 08:37 Nie chcę z gorsetem, bo ślubną mam z gorsetem. Ale dzięki za wszystkie rady. ostateczna opcja, że uszyję. Odpowiedz Link Zgłoś