Dodaj do ulubionych

DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIENKI:))

29.08.05, 21:16
WRÓCIŁEM!!smile)

Z nowymi siłami i nowym loginem- słynny Grzegorz dzis radzi za darmosmile))
Pokazujcie kochane swoje sukieneczki, ja jak zawsze szczery dobrze doradzęsmile

A tym które mnie nie znają, albo zapomniały polecam :
szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=Grzegorz&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=619&poz=0&A_szuka
j=autor&zywe=2&x=16&y=4

Czekam i pozdrawiam- Grzegorz

PS. ell ODEZWIJ SIĘ JUZ PO CZY WŁASNIE PRZED?? Pamietaj, że obiecałaś mi
zdjęcia!!!smile))
Obserwuj wątek
    • cezar8 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 00:29
      prosze bardzo
      www.pronuptia.cz/saty/feerique/muse.html
      I co podoba sie??
      • brzydal78 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 01:12
        a moge wysłac na maila do oceny???bo mam tylko zdjecie
        • pati291 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 06:41
          A to moja sukienka www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_01d1/?zdj=03
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 08:04
            łeee, taka przekombinowana- mi sie nie podobaja te ogony z tyłu i ten kwiatek
            też jakiś taki.. mocno zwisającysmilew dodatku kolor na tym zdjęciu wyglada jakby
            sukienka była przybrudzona- ani biała ani ecru- ale może to wina zdjęcia??
            Ogólnie widziałem tu juz lepsze.
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            Aaa, oczywiście wszytsko jest kwestią gustu, a niektóre sukienki lepiej
            wyglądaja na żywca niż na tych zdjęciach, a ja niestety jeszcze nie
            wprowadziłem usługi oceny sukienek w reaaluwink
            • pati291 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:16
              Och, to jest zdjęcie a nie rzeczywistość. Koronka z tyłu nie ciąga się po
              ziemi. Jest dopasowana do długości i nic z tyłu nie zwisa. Kolor nie
              przybrudzony tylko ecru ale taj jasne, że chyba będą białe buty z ecru
              koralikami. Efekt extra. Może pokaże ślubne zdjęcia, bo to już niedługo.
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:36
                nooo to wszystkiego najlepszego i czekamy na zdjęcia.
                pozdrawiam- Grzegorz.
          • monikaa13 do PATI291 30.08.05, 11:33
            Bardzo łądna ta suknia taka romantyczna, podoba mi sie
            • pati291 Re: do monikaa13 30.08.05, 19:24
              Dziękuję Ci bardzo za pozytywną opinię (za negatywną pewnie bym się nie
              odezwała). Bardzo mi się podoba zwłaszcza gorset, który super wyszczupla i
              pięknie się mieni. Podobała mi się jak ją zobaczyłam na manekinie, dziś
              przyszła i jutro idę na przymiarkę.
              Pozdrawiam
        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 08:05
          na maila też może byc- co mi tamsmile) gelozet@gazeta.pl
          Pozdrawiam- Grzegorz
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 08:08
        o kuuuur..de... jesteś pewna że chcesz akurat tą?? co to jest ta stuła którą
        ona trzyma w ręku- hehe?? z wrażenia az nie wiem co mam napisac- ale jednym
        słowem - syf!
        mam nadzieję, że jeszcze jej nie kupiłaś?!
        Pozdrawiam- Grzegorz.
      • monikaa13 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 11:32
        piękna ta sukienka, naprawdę śliczna, jedyna wada to brak ramiączek, ja nie
        cierpię takich rzeczy bez, ale jak isę dobrze czujesz to ok suknia jest
        prześliczna
      • 82marta Do cezar8 30.08.05, 23:46
        Uważam że sukienka do której dałas lik jako pierszy jest ŚLICZNA!!!! Koleżanka
        która brała ślub w czerwcu miała bardzo podobną i w rzeczywistości wygląda
        jeszcze z tysiąc razy lepiej i ślicznie się prezętuje. Naprawdę śliczna ta
        pierwsza!!!!
    • joannadab1 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 08:09
      A moja jest taka, tylko,że biała.

www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=1
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 08:23
        Ty może jesteś z Warszawy?? bo wygląda jak syrenkasmile Masz talie osy??smile))
        Pozdrawiam- Grzegorz
      • monikaa13 DO JOANNYDAB1 30.08.05, 11:35
        Nie podoba mi się za bardzo u góry wygolaszona, poza tym nie cioerpię sukien
        bez ramiączek, jakaś taka nijaka
        • twitti Re: DO JOANNYDAB1 30.08.05, 11:42
          A mi sie bardzo podobasmile marzy mi sie taka suknia z koronki a do tego idealnie
          dopasowane koronkowe bolerkosmile ale niestety cena za dużasad znacie strony z
          ladnymi sukniami do 2000 zl?
    • majeczka34 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 09:24
      moja suknia jest tu
      www.splasposa.com/site2005/entrada800x600.asp?idioma=2
      szukaj planety (druga od lewej na górze)
      • dafni Typy Grzegorza 30.08.05, 09:27
        Znalazłam w starych wątkach ulubione suknie Grzegorza. Oceniamy?

www.slubne.pl/?pid=3&col=29&item_id=845&cmd=show_item&gallery_id=&shift=3a

www.pannamloda.pl/html/tresc_deparis.htm
        (model Dolores)
        • bubster Re: Typy Grzegorza 30.08.05, 09:34
          mam nadzieje ze nie obraze zadnej Panny Młodej która ów model wybrała ale model
          Dolores wygląda jak halka albo koszulka nocna nie jak suknia ślubna...
        • moniaolo Re: Typy Grzegorza 30.08.05, 09:35
          No jeśli Dolores to ma dobry gust jak dla mnie.
          Mnie się bufiaste i księżniczkowate nie podobają
          Pozdr.
          • moniaolo Re: Typy Grzegorza 30.08.05, 09:37
            i jeszcze Dorine mi się podoba z tych kiecek : )
          • orangewhatever Re: Typy Grzegorza 30.08.05, 09:50
            mnie się też bardzo podoba Dolores, tylko trzeba mieć idealne nogi, bo niewiele
            zasłaniawink
            • justus007 Re: Typy Grzegorza 30.08.05, 09:53
              z tego co widzę grzegorzowi jednak podobają sie "ogony" smile
              • orangewhatever Re: Typy Grzegorza 30.08.05, 09:57
                ogon ogonowi nierówny...smile))
        • monikaa13 Re: Typy Grzegorza 30.08.05, 11:40
          Doloerose nie podoba mi sie jest za zwykła jak dla mnie chociaż ma ładny tył
        • dorotka1975 tandeta 30.08.05, 17:28
          koronkowa tandeta
          jak z bazarku
      • monikaa13 DO MAJECZKA34 30.08.05, 11:39
        Piękna piękna piękna, wszytskie suknie z Lasposy są piękne i ta też ,
        najbardziej podobają mi sie kolory i w ogóle wszytsko jest cudna, też chciaąlm
        z Lasposy, ale w Trójmieście nie było kiedyś w ogóle tych sukien najbliższe w
        Poznaniu, troche daleko no i ta cena, ale są naprawdę boskie, wszyscy oniemieją
        jak cie zobaczą
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:33
        góra ładna, a dołu nie widać chociaż ta trójkątan wstawka nie wyglada za
        obiecująco...wink
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:35
          to o ładnej górze było do majeczki. jakos dziwnie sie te dpowiedzi tutaj
          pokazujasad
      • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:56
        Fajna, a gdzie kupujesz? W Wawie? w Łodzi?
    • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 10:06
      ooo, a co to z niego za wyrocznia?
      Bardzo mnie to ciekawi...
      Jestes gejem-stylista? (Nie jest to pytanie w tonacji zlosliwej ani o
      negatywnym zabarwieniu, tylko czysta ciekawosc).
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:37
        ani gejem ani stylistą. powiedziałbym że raczej wielbicielem kobiet i
        wszytskiego co z nimi związane. a moje ocenienie pokazywanych na tym forum
        sukienek ma juz swoją tradycjęsmile)
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:40
          acha
          dzieki za info
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:01
        a tak z czystej ciekawości pytam- dlaczego uważasz że stylista musi byc gejem,
        albo, że gej powinien sie znać na sukienkach ślubnych???
        jakies schematy powielasz.
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:06
          nie musi, ale czesto jest. Rzdko faceci zagladaja na to forum, a tym bardziej
          doradzaja w kwestii sukien. To chyba normalne podejrzenie w takim wypadku.
          Geje maja wiekszy autorytet jesli chodzi o mode. I pewnie wieksze wyczucie.
          Poza tym, teraz modne jest miec styliste geja. I tyle.
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:10
            hehe, modne jest miec styliste geja??? <buhaha> jednak świat kobiet ciągle mnie
            zadziwia...
            a to forum to... powiedzmy, że takie moje specyficzne hobby- jedni zbierają
            znaczki a inni śledzą formu slub i wesele na www.gazeta.plsmile)
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:17
              smile
    • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:50
      acha, a dolores to tylko jedna z moich kilku ulubionychsmile)
      ta np. jest taka bardziej tradycyjna:www.sukienkagrzegorza.republika.pl
      tylko zaznaczam że ona pochodzi z takiej kolekcji którą ogladałem gdzieś w
      lutym albo marcu, a najnowyszych trendów nie miałem czasu obejrzeć- mam
      nadzieję, że dzięki Wam uzupełnie braki- hehesmile)
      Pozdrawiam- Grzegorz.
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:51
        www.sukienkagrzegorza.republika.pl
        • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:53
          jak mam byc szczera to ta jest kiepska Grzegorzu. Nawet modelka wyglada w niej
          grubo.
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:58
            na szczęście nie każda kobieta potrzebuje sukienki wyszczuplającej optycznie...
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:59
              Mi tez sie nie podoba.
            • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:03
              och ta mala zlosliwosc, sweet!
              tylko ze ja nie mowie o wyszczuplaniu a pogrubianiu, a to subtelna roznica.
              Znajdz mi taka co sie chce pogrubic...
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:08
                oj znalazłbym Ci znalazł- uwierz mi.
                A poza tym ona nie pogrubia, a właśnie conajwyżej też nie wyszczupla.
                Pozdrawiam- Grzegorz.
                • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:24
                  Tak czy inaczej wyglada jakby sprzed kilku sezonow.
              • dzemowka Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:41
                mi pogrubianie nie przeszkadza. czasem nawet by sie przydalo smile dla mnie
                najlepsza taka w ktorej mam tyle w pasie ile mam i w innych czesciach ciala smile
              • eliza.kraj Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 21:20
                moja suknia na kraj.pcplus.pl/foto
        • vanilla4 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 11.09.05, 19:51
          Mnie się podoba. Bardzo zwiewna i kobieca - ma ładne rękawki
    • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:52
      www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=2&poz=254
      A ta moja. OK?
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 13:56
        ta by mi się podobała gdyby nie te rękawy... to jest taka narzutka czy naprawdę
        rękawy?? bo na zdjęciu nie bardzo widać.
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:00
          To nie sa rekawy. Mozna to dokupic osobno.
          • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:02
            A tak na marginesie, warta jest 1 100 euro? Ile kosztuja wasze suknie?
            • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:04
              a 1100 z rękawami czy bez?? nie pytam złośliwie, tylko z ciekawości ile warte
              są takie rękawy.
              Pozdrawiam- Grzegorz.
              • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:06
                Chyba bez. Ale dokladnie nie wiem bo pytalam, nie osobiscie a mailowo. Mysle ze
                bez, bo teraz za wszystko trzeba dodatkowo placic...
                • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:16
                  to nie kupuj rękawówwinkpo co Ci one?? bierz sukienke w wersji podstawowej bo
                  jest oki. a piękno tkwi w prostocie, chociaż oczywiście zdarzją sie takie cacka
                  jak dolores któym nic nie mozna odjąćwink)
                  Pozdrawiam- Grzegorz.
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:02
            to ja bym nie dokupował bo BEZ tego jest ładnasmile)
            Pozdrawiam- Grzegorz.
      • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:14
        bardzo ladna, ale bez bolerka
        • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:19
          dzieki za opinie...
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:21
            ale nie kupisz rękawów niee??
            smile))
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:24
              Raczej nie smile))
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:28
                to luzsmile)) tak naprawde będzie lepiejwink))))
                pozdrawiam- Grzegorz.
    • dzagaaa Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:03
      A co powiesz o tej
      www.splasposa.com/site2005/entrada800x600.asp?idioma=2
      ??
      Pozdr.
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:06
        niestety nie wiem o którą konkretnie chodzi bo widze tam ze cztery róznesad
        POzdrawiam- Grzegorz.
        • dzagaaa Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:09
          Fakt - link na strone główna. Musisz wejśc na "2006 Make your choice" i tam
          odszukac model "Galaxia" - w samym środku.
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:14
            no ja ososbiście nie jestem fanem takich zwisających kwiatków, które chyba
            zresztą, jak widzę, są teraz trendywink), ale ogólnie sukienka może byćsmile
            Pozdrawiam- Grzegorz.
      • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:11
        mi sie podoba model pamela z kolekcji chic
        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:18
          hehe, nie no widzę, ze ten kwiatek z boku jest gadżetem obowiązkowym w tym
          sezoniesmile))
          ale pamela ma ładne ramiączka.
          Pozdrawiam- Grzegorz.
          • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:27
            naljadniejsze z calej sukni! Az mi szkoda ze ja mialam inna.
            ale dobrze ze chociaz ramiaczka Ci si podobaja smile

wiecie co, to jak kiecka jest oceniana chyba najbardziej zalezy od modelki,
            ktora ja prezentuje smile
            • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:29
              a pokaż szybko jaką miałaś!!
              smile
              Modelka modelka, ale jak sukienka do bani to i modelka nie pomoże.
              Pozdrawiam- Grzegorz.
              • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:33
                no jasne, zebys mnie juz po fakcie zjechal... I po co, bede sie denerwowac smile
                Co innego jak bym jeszzce przed byla wink

Moim zdaniem kazdemu podoba sie co innego (dlatego jak tu dziewczyny jakies
                ohydztwa pokazuja to nie zabieram glosu i zatrzymuje opinie dla siebie).
                • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:39
                  nie no teraz to juz nie masz nic do stracenia- pokaż!!smile)
                  Pewnie, że każdy ma swój gust, ale chyba lepiej żeby ktoś przed ślubem
                  powiedział Ci wprost, że sukienka jest obrzydliwa i lepiej żebyś sie jeszcze
                  zastawnowiła, niż żeby potem gadali to po kątach goście?!smile
                  Opinia obcego faceta z forum chyba mimo wszytsko boli mniej.
                  A poza tym myśle, że jak któras jest naprawde pewna, że chce miec akurat taką
                  sukienke, to moje stwierdzenie, że jest obrzydliwa oleje i jużsmile
                  Pozdrawiam- Grzegorz.
                  • ailija Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 10:46
                    Nie zgadzam sie z wszystkimi Twoimi wypowiedziami, ba! czasami nawet mam ochotę
                    kopnąć Cię w kostkę, albo powiedzieć, żebyś się opanował, bo Twoje zdanie nie
                    jest niczyją wyrocznią. Ale pod tym tekstem mogę sie prawie podpisać. Nie
                    wszyscy powinni ufać swojemu gustowi, bo go po prostu nie posiadają. Zgadzam
                    się, że w tak ważnej (dla większości) kwestii jaką jest wybór sukni, powinni
                    jednak zapytać zaufanych osób, albo chociaż posłuchać kilku opinii.
                    Dla przykładu podam fakt, (którego absolutnie nie oceniam ani pod względem
                    moralnym czy też grzecznościowym) gdy pan młody pojechał po młodą i na
                    powitanie powiedział: "o k***, jak Ty się ubrałaś?!!!"
                    Pozostawię to bez komentarza. Ale kamerzysta musiał jeszcze raz nagrywać
                    wejście młodego po młodą, tym razem wyreżyserowane. Nikomu nie życzę takiej
                    sytuacji, więc radzę jednak pytać o opinię innych.
                    • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 14:05
                      oo k****!!!!smile))
            • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:31
              Masz racje... jak jest na fajnej, zgrabnej i ladnej modelce to kazda suknia
              wyglada dobrze...
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 14:40
                no a jak któras juz na modelce wyglada źle, to chyba jasne jest jak bedzi
                wygladała na nie- modelce?!
                Pozdrawiam- Grzegorz.
                • cezar8 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:19
                  A ja wyslalam post jako pierwsza i nic, zadnej odpowiedzi. Ja tez chce! Drugi
                  post z linkiem, prosze. !!
                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:29
                    odpowiedziałem odpowiedzieałem- pewnie nie zauważyłaś.
                    mi sie niestety nie podoba- to cos co trzyma w reku wyglada jak stuła-hehe.
                    mam nadzieję, ze jeszze jej nie kupiłaś?! może jeszcze poszukasz i znajdziesz
                    coś lepszego??
                    pozdrawiam- grzegorz.
                    • ika_jankowska Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:45
                      jesli jestes wysoka to ok, ale jesli nie to bedzie wygladalo nieciekawie.
                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:49
                        nieee, no nie ściemniaj! ta sukienka zdecydowanie nie jest ładna!
                        przykro mi cezarsad
                        POzdrawiam-Grzegorz
                    • cezar8 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:49
                      dzieki, nie wiedzialam, ze odp. byla dla mnie .Szal nie jest wliczony do sukni
                      a i tak nie widzialam go w salonie. Ja czuje sie w niej ok. choc to pierwszy
                      model jaki mierzylam. Wszystko przede mna. W czwartek mam umowione spotkanie w
                      tym celu.
                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:50
                        to jeszcze poprzymierzaj- nie wszytsko stracone- hehesmile
                        Pozdrawiam- Grzegorz.
                        • cezar8 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 16:00
                          A to nastepny typ, inny styl.
                          www.pronuptia.co.uk/catalogue_item.php?type=Bridalwear&cat_id=12&item_id=132
                          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 16:04
                            to akurat też nie mój typsmile
                            Pozdrawiam- Grzegorz.
                  • mandy9 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 14.09.05, 13:22
                    cezar.....szczerze na tym zdjeciu - tragedia...jak zbroja, mnie sie nie podoba
                    • cezar8 odp.dla mandy9 14.09.05, 16:03
                      juz zmienilam koncepcje na cos bardziej zwiewnego. Mam w niej zdjecia ale po1-
                      wsze wstydze sie wkleic, po2-gie jest w aparacie, po3-cie nie wiem jak wkleic.
                      Wiec nie bedzie!
                      • gelozet Re: odp.dla mandy9 14.09.05, 17:47
                        pokaż cezar pokaż! W końcu do trzech razy sztuka...wink) a ja obiecuję, że będę
                        wyrozumiały!
                        Pozdrawiam- Grzegorz.
                        • cezar8 Re: odp.dla mandy9 14.09.05, 18:35
                          musze popracowac najpierw z aparatem, moze juto! No i najpierw musze chyba
                          zalozyc jakis album zebym mogla je zaprezentowac. Gratuluje spostrzegawczosci (
                          wiedziales, ze zaprezentowalam wczesniej dwie suknie )
                          • gelozet Re: odp.dla mandy9 14.09.05, 18:41
                            hehe, ja jestem juz mocno zaangażowany w te wasze sukienkiwink)
                            Pozdrawiam- Grzegorz.
                • ailija Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 10:51
                  OOO z tym absolutnie nie zgadzam się! Przymierzałam sukienkę, przepiękną. Kiedy
                  ekspedientka pokazała mi ją w katalogu, muszę przyznać, że wcześniej nawet oko
                  mi się na niej nie zatrzymało, nie mówiąc już, że nie mogłam uwierzyć, że to
                  może być ta sama sukienka. W efekcie wybrałam właśnie tę sukienkę, bo każdą
                  inną, którą przymierzałam, porównywałam do tej właśnie niepozornie wyglądającej
                  na modelce.
    • madziuch1982 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:27
      więc moja sukienka www.sarah.com.pl/kolekcja2.html nr 2405 I rząd 2 z
      prawej. czekam na opinie
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 15:32
        nie za ładna. i ta to dopiero pogrubia!!!
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • elld nudno było tu bez Ciebie:-))) 30.08.05, 16:27
          ja bywam jeszcze czasami na forum, ale już raczej nie komentuję postówsmile))

własną imprezkę mam 17-go września, 19-go na 3 tygodnie opuszczamy nasz piękny
          kraj, ale obiecuję, że później na maila prześlę swoje zdjęciasmile))wpisałam do
          kalendarza aby wywiązać się z obietnicy ...

Bądź miły dla kobiet, zawsze można powiedzieć piękna sukienka, ale Tobie byloby
          lepiej w innej ... zamiast wygląda jak kiecka dla wielorybawink))
          • gelozet Re: nudno było tu bez Ciebie:-))) 30.08.05, 16:34
            ELL!!! HEHE!!! JAK MIŁO CIĘ WIDZIEĆ!!!smile)))

ja zawsze jestem miły dla kobiet- PRZECIEŻ WIESZ!

a jak Twój zespół? i wszystko inne? wszystko dobrze??
            17. juz niedługo więc pisz szybko jak się czujesz?!

Pozdrawiam bardzo serdecznie- Grzegorz.
            • elld Re: nudno było tu bez Ciebie:-))) 30.08.05, 16:45
              dzisiaj uciekam zaraz do spowiedzi, niestety dopiero pierwszejsmile
              odezwę się jutro, buźka
              • gelozet Re: nudno było tu bez Ciebie:-))) 30.08.05, 16:47
                hehe, do spowiedzi??? to trzymam kciuki żebys łatwą pokutę dostała <hahaha>
                Pozdrawiam- Grzegorz.
    • alyy Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 16:46
      No to rzuć swym, krytycznym okiem na tę:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=28158873
      (to nie ja sprzedaję, mój ślub przede mną - żebym o reklamę nie była posądzona czy coś tam)
      • elld będzie się mu podobała... 30.08.05, 16:48
        a jak nie, to po głowie dostanie, bo mi się podobasmile))))))
        • gelozet Re: będzie się mu podobała... 30.08.05, 16:50
          ty tyranko!! do spowiedzi- RAZ!!smile)
          • elld Re: będzie się mu podobała... 30.08.05, 16:51
            jakoś nie mogę wyjśćsmile
            • gelozet Re: będzie się mu podobała... 30.08.05, 16:55
              ksiądz nie robota- może nie poczekaćwink
              DO KOŚCIOŁA RAZ DWA!!
              bo nie zdążysz w końcu z dwoma spowiedziami do 17...<hahaha>
              Pozdrawiam- Grzegorz.
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 16:49
        góra jak z gwiezdnych wojen. materiał zreszta też i kolor też.
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • elld Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 16:52
          to jest typ sukienki, która 100 razy lepiej wygląda na żywca niż zdjęciu ..
          ascetyczny model, ale bardzo elegancji ..
          materiał nie jest taki sztywny, ale według mnie trzeba mieć duży biust .. bo
          inaczej strasznie spłaszczy
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 16:56
            włąsnie o ten spłaszczony biust chodziło mi najbardziej <hahaha> a poza tym
            naprawde wyglada jak z gwiezdnych wojen.
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • alyy Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 09:33
              ale mój M. się ucieszy, jak usłyszy, że powiedziałeś, że wygląda jak z "GW". Ja też z resztą w sumie się nie czuję oburzona. Ell, masz rację, ładniej wygląda na "żywo" a już szczególnie na mniesmile Co do biustu - hmmmm... może i racja, ale mnie to akurat nie przeszkadza, jako nastolatka garbiłam się, żeby nie było widać rosnącego biustu, haha. Dzieki za opinię. Pozdr.
      • mandy9 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 14.09.05, 13:28
        ally....to....zbroja...
    • malta11 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:12
      aż się boję ale co tam raz sie zyje www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?
      m=1&kol=7&gr=0&poz=288
      • malta11 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:14
        www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=0&poz=288
        • es-te cudna 01.09.05, 14:37
          podoba mi się złoty material, jeśli masz nie duze piersi to suknia Ci je
          powiększy, nie jest z gorsetem co akurat dla mnie nie wchodzi w rachubę bo
          wyglądam w tym koszmarnie (podobnie w białym). ładnie zebrana pod biustem...
          Jestem ciekawa jak wygląda dół, tył...

Ale i tak najważniejsze jest jak Ty w tym wygladasz....
          Widziałam piękne suknie w którym dziewczyny wygladały koszmarnie i brzydkie
          suknie które wyglądały na człowieku duzo ładniej niz na wychudzonej modelce...

Wiec wszystko zależy od figury, koloru skóry, karnacji, włosów dodatków
          i tego jak Ty sama się w tym czujesz
        • kylie81 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 01.09.05, 18:26
          Moja sukienka to ANDREA.www.suknie-slubne.com.pl/kolekcja4.htm
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:17
        Możesz odetchnąć z ulgąsmile)) ogolnie jest ładna przynajmniej tak wygłąda na
        zdjęciu, ale ciekaw jestem jak na żywo wygląda ten pognieciony materiał??!noo i
        ten złotawy kolor mam jakieś mieszane uczuciawink
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • anka255 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 13:22
          Hej mam problem z doborem sukni slubnej, gdyz musze miec zakryte ramiona (z
          powodu blizny) Prosze o jakas podpowiedz!

• ozana1 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 17:30
        Grzegorzu naładniejsza Twoim zdaniem suknia slubna z wyzej podanych linkow
        mogłbys wskazac? i najładniejsza w ogole ze wszystkich jakie widziałes?
        umieram z ciekawosci
        pozdrawiam ozana
    • dorotka1975 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:25
      a ta?

www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=1&poz=74
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:35
        jakby nie ten ogon to bylaby tak NORMALNA!!! na kolana nie rzuca.
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • dorotka1975 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:36
          ładniejsza niż Twój typ tongue_outP
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:41
            o gustach sie nie dyskutujetongue_out;P
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:42
              dziewczyna wyraziła swoje zdanie - tak samo jak i Ty?

nie znosisz sprzeciwu?
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:44
                ale o co chodzi o gustach sie nie dyskutuje i tyle!!<hmmm>
                Pozdrawiam- Grzegorz.
                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:47
                  Ty mogłeś wyrazić swoją opinię więc ona także

finito
                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 17:49
                    a to ja jej bronie?? wolny kraj zawsze to powtarzam!!!
                    Pozdrawiam- Grzegorz.
    • grjoanna Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 19:13
      Witam!
      Proszę o opinie na temat tej sukni.
      www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=4&poz=193
      Ja sie ciesze, że wreszcie ją znalazlamsmile
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 19:26
        hehe, a pokazaywałas ją teściowej?/
        mnie tam się podoba- sczególnie rozporekwink ale jest tu gdzies na forum taki
        wątek, gdzie koleżanka chce tą sama sukienkę, a teściowa sie buntujesmile)
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • grjoanna Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 19:28
          a pokazywalam i nawet bardzo sie nie buntuje i mowi, że jest eleganckasmile
          Cieszę się, że nareszcie znalazłam coś innego.
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 19:30
            to gratuluje teściowejsmile) i rozporkawink)
            Pozdrawiam- Grzegorz.
      • es-te super 01.09.05, 14:45
        faktycznie jest na forum wątek że tesciowej się nie podoba bo taka rozebrana...

Ale wg mnie jest super, sama chciałabym mieć taka mieć... ale nie mam
        biustu.... i boję się że by mi opadła podczas małzeńskiej przysiegi smile
        Podoba mi się że jest taka nie grzeczna - zresztą mój narzeczony chciałby abym
        miała krótką sukienkę do ślubu smile

jeśli ładnie w niej wyglądasz to bierz i przyślij nam zdjęcia ze swojego ślubu

wink

pzdr
    • harniss Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 20:08
      www.lisaferrera.pl/images/xlarge/7099.jpg
      nie wiem czy dobrze wkleiłam, ale zobaczymy.
      dodam, ze mam bardzo ciemne włosy, ciemne oczy, ciemna karnację i jestem mała,
      przepraszam niska. i szczupła. pozdrawiam
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 20:32
        kwiat z boku i ogon z tyłu czyli to co w tym sezonie grześki lubią
        najbardziejsmile)
        a jak się jest niskim to taki ogon nie wygląda śmiesznie? znaczy chodzi mi o
        to, czy jeszcze optycznie nie obniża?? bo ja się dużo takiego ciagnie to tak
        się spłaszcza sylwetka i może jak kulka się wygląda? czy nieee??
        no a tak ogólnie to nie jest najgorsza... pod warunkiem oczywiście, że
        uciagniesz ten ogon mimo, że jesteś taka drobniutkawink)
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • hopsiup2 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 21:46
          I nastepna do oceny...
          www.suknie-slubne.com.pl/kolekcja4.htm
          model Angel

I jak?
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:16
            model Angel mieści sie w granicach przyzwoitości.
            Pozdrawiam- Grzegorz.
        • es-te obniża 01.09.05, 14:48
          też mi się wydaje że Cie taka suknia obniży - zbyt długi tren skurczy Cię
          okrótnie... powinna Cię wysmuklić wydłużyć

a falbany pogrubiają - zobacz jak ta modelka grubo wyglada!!!!!!
      • madziuja Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:48
        Harniss - mi ta kiecuszka sie bardzo podoba jest niezwykle dziewczęca tylko nie
        bardzo mogę wyobrazić sobie do niej welon (chyba że z takiego amego materaiłu i
        podpięty od dołu).
    • nowakaga5 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 30.08.05, 22:14
      a ta?
      www.agnieszkapawel.ao.pl - galeria "przed ślubem"
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:17
        zas sukienka nowakagi5 nie mieści się w granicach przyzwoitości.
        Ale to już chyba ocena post antae więc skoro mąż nie uciekł sprzed ołtarza to
        co to za róznica?!smile
        Pozdrawiam- Grzegorz.
    • harniss Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:00
      dzięki za "ocenę" a co do ogona to po małej modyfikacji jest mniejszy niz na
      zdjęciu. i co dziwne. w kazdym salonie wszystkie panie zgodnie twierdziły,
      podobnie jak czasopisma ślubne, ze umiarkowany ogon wydłuża optycznie sylwetkę.
      teraz to juz nie wiem. a poza tym ogon p0rzez większość czasu bedzie podpięty.
      pozdrawiam.
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:15
        co do tego czy wydłuża czy skraca to ja się nie spieram bo nie wiem i szczerze
        pytałem bo tak mnie to zastanowiło... zreszta nie ja nie jestem przeciez żadnym
        ekspertem w tej dziedzinie- hehesmile
        Ale na Twoim miejscu jednak bym ogon skróciłwink
        Pozdrawiam- Grzegorz.
    • madziuja Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:30
      Co powiesz o tej?? Napiszę że była na Pani Młodej rok temu w czerwcu i
      oczywiście bez tych ochydnych rekawiczek ???
      www.suknie-slubne.com.pl/images/sara.jpg
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:38
        Brak rękawiczek liczy się oczywiście na plus niemniej jednak nie jest dobrze.
        Dół to jeszcze by obleciał, ale góra w ząb to już chyba dawno nie jest trendy.
        pozdrawiam- Grzegorz
        • lulu20 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 31.08.05, 08:57
          jednak zaryzykowalam. Zobacz na skrzynce.
    • byhanya Re: ocen moja prosze 31.08.05, 09:22
      www.sanpatrick.com/site2005/entrada_index.asp?idioma=2
      make your choice
      new york
      suknia casandra - trzecia w drugim rzedzie.
      • madziuja Re: ocen moja prosze 31.08.05, 09:30
        Nie wiem czy ja mogę się wypowiedzieć ale:
        1. suknia ładna ale nie będzie tak wyglądać na żywo
        2. jeżeli jesteś po 30 ok ale jak jesteś młodsza odpada
        3. ładniejsza jest ta pierwsza Carol czy jakoś tak
        4. jeżeli podwiniesz tren nie będzie efektownie wyglądać bo nie ma drapań
        • lulu20 Re: ocen moja prosze 31.08.05, 09:39
          ale w niej nie da sie tanczyc. Nie mozna az tytle podpiac trenu...
          Mi sie takie szerokie na dole kiecki wydaja jakby pani usiadla pupa na torcie i
          wystaje z niej tylko malutki tulów. Chyba ze sa super wyokie...

A moze to tylko tak sie wydaje?
          Da sie w tym tanczyc czy nie? Czy ktos juz probowal?
          • gelozet do lulu:) 31.08.05, 14:19
            eee, nia taka najgorsza ta Twoja sukienkawink) a co do męża się nie wypowiadam,
            bo nie gustuje w facetach- najważniejsze, że Tobie się podobasmile
            ale za dobrze tej sukienki na zdjęciu nie widać.
            Pozdrawiam- Grzegorz.
      • gelozet Re: ocen moja prosze 31.08.05, 14:12
        ogólnie obleciałaby gdyby nie ten wieeelki ogonsmile) no i też mi troszkę zalatuje
        gwiezdnymi wojnami, ale może to kwestia zdjęcia, światła itd...
        Pozdawiam- Grzegorz.
        • gelozet do brzydula78 31.08.05, 14:21
          jesli mam oceniac tą którą ktoś ma na sobie to jest OKROPNA!! serio!! jeśli
          jeszcze jej nie kupiłąs to nie kupuj! pasuje bardziej do komunii niż na slubwink
          Pozdrawiam- Grzegorz.
    • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 01.09.05, 11:19
      buuuuuuuuu, nikt juz nie chce zebym ocenil sukienke???crying((
      Nudze sie!!!!!!!!!
      pozdrawiam- Grzegorz.
      • justus007 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 01.09.05, 12:48
        może teraz fryzury??!! :o)
        • an20 :) 01.09.05, 13:30
          rozumiem, ze tu udziela rad znawca i stylista forumowysmile wlasciwie kazdemu
          wolno, a co smile
          • marzena698 Re: :) 01.09.05, 14:03
            Witam Grzegorzu,jestem w trakcie wyboru sukni, mi i memu facetowi podoba się
            suknia z teledysku November rain -guns`ów. Jeśli wiesz o której piszę, to
            powiedz mi co o niej myślisz? czy wiesz może ,gdzie mogę kupić coś takiego/ Z
            tyłu długa,z przodu krótka. Dzięki pozdrawiam,
            • dzemowka Re: :) 01.09.05, 14:11
              ta mysle ze bedzie mu sie podobala. On lubi takie co zgrabne nozki widac smile
              • marzena698 Re: :) 01.09.05, 14:27
                pewnie sledzi wszystkie kanały muzyczne,żeby skojarzyć,o którą suknię chodzi
                wink tak Panie Grzegorzu? ...
                • gelozet Re: :) 01.09.05, 16:02
                  nooo faktycznie koluje teledysk;P
                  Pozdrawiam- Grzegorz.
          • gelozet Re: :) 01.09.05, 17:36
            no baaaaaaaaasmile))
            Pozdrawiam- Grzegorz- Guru hehesmile))
    • es-te moje typy 01.09.05, 15:09
      www.juda-pietkiewicz.com/pic.php?kolekcja=suknie/&img=2005czer%
      20038.jpg&full=1 - podoba mi się nie jest zbyt szeroka, lubię koronkę

www.juda-pietkiewicz.com/pic.php?
      kolekcja=suknie/&img=000Img_6711.jpg&full=1 - jest zbyt biała ale ciekawa

www.juda-pietkiewicz.com/pic.php?kolekcja=suknie/&img=k062.jpg&full=1 -
      to jest coś co lubię smile

www.juda-pietkiewicz.com/pic.php?
      kolekcja=suknie/&img=M0305812.jpg&full=1 - podoba mi się bardzo - tylko czy te
      falbany mnie nie pogrubią?

www.juda-pietkiewicz.com/pic.php?kolekcja=suknie/&img=2005lip%
      20marcelina.jpg&full=1 - fajna ale na cienkich ramiączkach - za małe piersi mam
      aby włozyć smile

pzdr

a moze znacie jakieś ciekawe adresy stron z oryginalnymi propozycjami?
      • marzena698 Re: sukienka mojej koleżanki 01.09.05, 16:21
        w lipcu moja kolezanka miała taką sukienkę:
        www.bellissima.lodz.pl/foto/papilio/1_1.jpg
        Ładnej blondynce naprawdę pasowała!
        • gelozet Re: sukienka mojej koleżanki 01.09.05, 17:35
          hmm... oryginalna... na ślub w Boże Narodzenia jak ulał bo dół wyglada jak
          choinka i tylko bombek i lampek brakujewink
          Pozdrawiam- Grzegorz.
          • dzemowka Re: sukienka mojej koleżanki 01.09.05, 17:44
            hihihi, a jak szukania teledysku. satary teledysk smile za czasow mojej
            podstawowki, a Ty skad go pamietasz? wink
            • gelozet Re: sukienka mojej koleżanki 01.09.05, 18:08
              teledysk właśnie kończy się ściągać bo jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi na ta
              sukienkę chociaż chyba pwinienem pamietac teledysk z czasów prenatalnych-
              hehewink)
              Pozdrawiam- Grzegorz.
            • gelozet november rain:)) 01.09.05, 18:20
              no tak jak myślałem- bardzo późne lata 80-te... hehe...
              sam pomysł krótkiej z przodu to mi sie bardzo oczywiście podoba, ale
              niekoniecznie w takim wydaniusmile)
              a bufiasty rękaw to coś co grzeski lubia nawet bardziej od ogona i kwiata z
              bokuwink)

Pozdrawiam- Grzegorz.
              • marzena698 Re: november rain:)) 01.09.05, 18:32
                Drogi Grzesiu,dzięki,że poczyniłeś takie starania z tym teledyskiem,hihihi.
                Oczywiście,że bufalon,/czytaj:Twój ulubiony rękawek/ odpada,mnie tez nie
                przypadł do gustu.Chodziło mi o koncepcję takiej sukienki,bez wzorów,czysta,jak
                zuważyłeś-krótka ,czy za krótka troche, z przodu,
                Ale ogólnie - taka panna młoda dla mnie - Bomba!
                • gelozet Re: november rain:)) 01.09.05, 18:36
                  Pokaż teściowej to bedziesz miała bombewink))
                  i poszukaj sobie mojej ulubionej sukienki- Doloressmile)
                  Pozdrawiam- Grzegorz.
                  • marzena698 Re: Dolores 01.09.05, 18:47
                    Ładna,nie powiem, jeśli dobrze pamiętam, trochę za mocno ażurowa...
                    • gelozet Re: Dolores 01.09.05, 18:51
                      ee tam za mocno- nic dodać nic ująć!!!smile)
                      no i najważniejsze, że nózki dobrze widać <jupi>
                      Pozdrawiam- Grzegorz.
            • gelozet do małgosi s. 01.09.05, 18:25
              sukienka ogólnie w porzo, ale ten ogon.... hehe
              POzdrawiam- Grzegorz.
            • marzena698 Re: stare,ale jare 01.09.05, 18:36
              hej, Dżemówka! ja go nie pamiętam, leci od czasu do czasu w tv, i panna
              młoda "rzuca na kolana". Chciałabym wyglądać tak z klasą,jak ona. Oczywiście w
              wersji nowoczesnej. A Ty wybrałaś już coś dla siebie???
              • dzemowka Re: stare,ale jare 02.09.05, 11:16
                ja jeszcze nie. ja mam jeszcze czas smile duzo czasu na wybieranie tongue_out slub dopiero
                za troche czasu smile bo ciagle sie odklada wink a to forsa, a to praca itd, slub w
                100% chce sama finansowac i pierw chce wszystko uzbierac by nie bylo kredytow,
                a jeszcze samochodzik kupuje czyli trzeba czekac.
                ale juz wiem jakie sukienki mi sie podobaja
                • gelozet Re: stare,ale jare 02.09.05, 11:42
                  a jakie się Tobie podobają??
                  POzdrawiam- Grzegorz.
                • marzena698 Re: 02.09.05, 11:47
                  jakbyś miala watpliwości Grzesiu Ci na pewno doradzi winkPowiem Ci,ze ja mam już
                  dość i mam nadzieje,że jeśli się zdecyduje na kupno,to bedzie to faktycznie
                  sukienka, która bedzie w 100% miodpowiadała. Na dzień dzisiejszy nie znalazłam
                  takiej, mimo pięknych kolekcji...A z kasą faktycznie cięzko, chyba u każdego.
                  Wesele to jednak spory wydatek.

Pozdrówka.
                  • gelozet Re: 02.09.05, 11:50
                    a ile masz jeszcze czasu na szukanie????
                    a podobno od przybytku głowa nie boli- hehe (chodzi mi oczywiście o wielość
                    pieknych kolekcji) smile))
                    Pozdrwaiam- Grzegorz.
                    • marzena698 Re: 02.09.05, 12:34
                      Slub mam 1 lipca2006,wiec z kupnem sobie jeszcze zaczekam. Jestem ciekawa jakie
                      tredny wejda w następnym roku..Ładne sukne ma La Sposa,ale ceny chyba
                      niekoniecznie fajne...
                  • dzemowka Grzesiu doradzi a dla mnie nic nie ma 02.09.05, 11:52
                    Ja tez sie rozgladam i dla mnie nic nie ma sad jak mi sie juz cos podoba to
                    tylko czesciowo. zawsze cos jest nie tak smile Kasa sie uzbiera do wesela. Plan
                    jest taki ze co miesiac idzie dana sumka na konto weselne ale to dopiero od
                    stycznia, chyba ze wczesniej sie uda. Oki lece na egzamin, a Wy trzymajcie
                    kciuki smile wrescie trzeba skonczyc studiowanie i zostac pania prawnik tongue_out
                    • marzena698 Re: Grzesiu doradzi a dla mnie nic nie ma 02.09.05, 12:46
                      Ja już ten plan przerabiałam od stycznia 2005 i wiesz co? na koncie mam
                      ostatnią wypłatę...Mimo silnej woli, gdzieś kasa umyka,ale wszystko przed nami.
                      Jest to swego rodzaju sprawdzian z finansów,albo zaliczysz,albo rezygnujesz i
                      odkładasz datę slubu,My zabukowalismy datę 1 lipca2006, i teraz musimy temu
                      sprostać. Powodzenia na egaminie, Pani Prawnik.
                    • gelozet Re: Grzesiu doradzi a dla mnie nic nie ma 02.09.05, 13:13
                      Grzesio baardzo lubi panie prawniczkismile))
                      Więc tez trzyma kciuki za dzemówkesmile
                      • gelozet egzamin dzemówki:) 02.09.05, 17:54
                      • gelozet egzamin dżemówki 02.09.05, 17:55
                        i jaaak??? bo grzesia bola już kciuki!!!
                        a z czego był egzamin???
                        POzdrawiam- Grzegorz.
                        • dzemowka Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 20:06
                          egzamin byl, pisalam i pisalam za pare tygodni wyniki tongue_out
                          • gelozet Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 20:10
                            ale z czego był ten egzamin????smile)
                            Pozdrawiam- Grzegorz
                            • dzemowka Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 20:14
                              poniewaz studia w Londynie byl z Trusts Law. Prawo doryczace np inst
                              charytatywnych, spadkow i innych idiotycznycg rzeczy bleeee
                              • gelozet Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 20:16
                                hmmm... i jaka pogoda w Londynie???
                                a sukienka też będzie z Londonu????
                                Pozdrawiam- Grzegorz.
                              • gelozet Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 20:16
                                a swoja droga spadki to samo zycie...smile
                                Pozdrawiam- Grzegorz.
                                • dzemowka Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 20:22
                                  moglam bym dostac od kogos kogonie zdam spadek. pieniadzie i dom, wtedy nawet
                                  40% podatku bym zaplacila smile

suknie nie wiem sa 3 mozliwosci: Warszawa gdzie bedzie slu, Londyn gdzie bede
                                  mieszkala przed slubem (mam dos londynu 12 lat tu siedze), jest tez mozliwosc
                                  paryza bo z Londynu do Paryza 2,5h jazdy pociagiem. Tam gdzie znajde to
                                  wymarzona i gdzie cena lepsza.
                                  • gelozet Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 20:29
                                    to lepiej podatki płacic w polsce bbo wtedy zapłaciłabyś w zalezności od
                                    wartści spadku ale zawsze mniej niz 40 %
                                    A spadek to ja tez bym chciał... jakbyś znała jakąś bogatą, starą i bezdzietna
                                    angielke to jestem gotowy spełnic jej ostatnia wole i zostac jej spadkobiercąwink)

a jak załatwisz mi ten spadek to ja kupie Tobie sukienke z samego Paryża albo
                                    innego Mediolanu i nie będziesz musiała martwić sie o lepszą cenesmile))

a co mozna robic w Londynie 12 lat??

Pozdrawiam z Polski- Grzegorz.
                                    • dzemowka Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 22:29
                                      meczyc sie. dokladnie sie ucze. wtedy jeszcze dzieckeiem bylam smile teraz koncze
                                      nauke i zaczynam prace. Z aplikacja bedzie latwiej bo prezydent podpisal
                                      ustawe tongue_out
                                      Na szczescie jeszcze troche i do PL, jak patrze to w PL ladniejsze sukienki. Mi
                                      sie bardzoiej podobaja i chyba sa tansze
                                      • gelozet Re: egzamin dżemówki 02.09.05, 23:10
                                        hehe, i łudzisz się że nowa ustawa cos zmieni??? ojjjjj optymistka jesteśsmile))
                                        ale może to dobrze?!

W Polsce wszytsko jest ładniejszesmile))
                                        Pozdrawiam- Grzegorz.
    • kylie81 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 01.09.05, 18:32
      www.suknie-slubne.com.pl/kolekcja4.htm model ANDREA co o niej sądzisz?
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 01.09.05, 18:35
        przeminęło z wiatrem...
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • kylie81 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 01.09.05, 18:50
          Dlaczego przeminęło z wiatrem - to kolekcja 2005!!!
          • marzena698 Re: do Kylie 01.09.05, 18:57
            Nie martw się, nie widziałam by Grzegorz powiedział,że cos jest super,oprócz
            Dolores. A swoją drogą Andrea troszkę zabufiasta u dołu, to powoli wychodzi.
            • kylie81 Re: do Kylie 01.09.05, 19:03
              Dzięki za odpowiedzi. Trochę mam teraz doła...A tak poza tym to zamawiałam ją w
              kwietniu i w wypożyczalni była jedną z najatrakcyjniejszych.Ze względu na niski
              budżet wybierałam spośród określonych przez panią w wypożyczalni. Jak mi tą
              zaproponowała to byłam szczęśliwa.A teraz...
              • gelozet Re: do Kylie 01.09.05, 19:07
                oj taaam, no nie martw się!!!
                Przeciez tak naprawdę to mógłbym ja ocenić dopiero jak zaobaczyłbym ja na
                Tobie... czasem sukienka wygladajaca nienajlepiej na zdjęciu zupełnie inaczej
                wyglada na człowiekusmile)
                no nie martw się- napewno będziesz dobrze wyglądać!!

Pozdrawiam- Grzegorz.
                • kylie81 Re: do Kylie 01.09.05, 19:14
                  no dobra dzięki za pocieszenie. Niezły mętlik mam w głowie teraz. Mam nadzieję,
                  ze narzeczonemu się jednak spodobam.wink
                  • gelozet Re: do Kylie 01.09.05, 19:19
                    NAPEWNO się spodobasz! spooxsmile)
                    zresztą przeciez nie powiedziałem że jest zła, tylko w stylu przeminęło z
                    wiatrem. a to podobno klasykasmile))

Pozdrawiam- Grzegorz.
                  • marzena698 Re: do Kylie 01.09.05, 19:37
                    Kylie!!! Coś Ty, my na tym forum mówimy tylko swoje zdanie, wierz mi,ja teraz
                    nie mając swojej sukienki mam tak samo mętlik , zapewne, na Twojej uroczystości
                    będą osoby, którym się będziesz podobać bardziej,lub mniej.Wszystkim nie
                    dogodzisz, tylko Ty się musisz w niej dobrze czuć, i dobrze by było gdybyś
                    podobała się mężowi!!!Ale skoro ma być Twoim mężem, głowa do góry- To Wasz
                    Dzień!
                    • gelozet Re: do Kylie 01.09.05, 19:40
                      ja też nie mam swojej sukienki a mam metlik w głowie <buhahaha>
                      wink))))
                      Pozdrawiam- Grzegorz.
          • madziuja Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 07:09
            kylie81 to kolekcja z 2004 albo i później - znam sukenki MADAME ZARĘBA, byłam w
            ich salonie w luty 2004 i już sobie tam wisiała, ale nie powiem ich sukienki są
            wysokiej klasy, dobrze uszyte, materiały użyte jedne z lepszych. POLECAM ich
            kiecuszki.
          • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:09
            chodzi o styl
            podobne suknie nosiła Scarlett O'Hara w "Przemineło z wiatrem"

ale jest to też zarazem złośliwa uwaga
            • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:01
              ależ ty jestes wyczulna na moja złośliwość... hehe
              Pozdrawiam- Grzegorz.
    • usaja Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 19:47
      no to ja też pokażę swoją mimo że nie bywam tutaj często chętnie zobaczę co powiesz o moje sukience smile
      www.cymbeline.kielce.pl/index2.php?page[0]=marieesdp&page[1]=b_marieesdp
      Moja sukienka to DAMAS czyli ostatnia w pierwszym rzędzie smile
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 20:12
        wszystkie chcecie damas??!smile
        juz gdzies pisałem, że nie jest zła tylko ten ogon...
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • dzemowka Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 20:16
          kiedys dla mnie znajdziesz fajna. a dlaczego nie lubisz ogonkow. ogonki sa
          super - nie wszystkie, ale czasem sa. ja bym chciala ogonek
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 20:18
            ogonki sa super ale nie te w sukienkachwink
            ciągnie sie takie niewiadomoco i trzeba uważać żeby sie o to nie potknąćsmile)
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • usaja Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 21:02
              ten się podpina smile więc prawie jakby go nie było wink))
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 21:05
                ale jednak jest i po coś się ciagnie...wink
                a po coooo???
                Pozdrawiam- Grzegorz.
            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:06
              a w czym są super?
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:10
                a ty nie wiesz w czym są suuuper??
                hmmm... to współczuję...sad
                Pozdrawiam- Grzegorz.
                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:50
                  podejrzewam ze wiem jakie masz skojarzenie
                  ale ja mam w tej kwestii dobre doswiadczenia dlatego nie uzywam okreslenia ogonek

ogonek jest miękki i cieniutki, więc Grzesiu...
                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:55
                    hehe, dlaczego zakładasz że ogonek musi byc mięciutki i cieniutki??
                    może byc grubiutki i twardziutki...smile))
                    pozdrawiam- Grzegorz.
                    • niusia5 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:56
                      ponawiam swoje pytanie <numer 32>.sorki że się wtrącamsmile
                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:59
                        ale o co chodzi z tym numerkiem 32??
                        cos przegapiłem?? jak tak to sorkismile) napisz jeszcze raz o co chodzi z tym 32smile
                        I nic nie szkodzi, że sie wtrącasz- forum dla każdegosmile))
                        Pozdrawiam- Grzegorz.
                    • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:02
                      nie ogonek wtedy a ogon byłby więc

Grzesiu, jak tam Twój OGONEK....
                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:06
                        mój OGON ma się całkiem całkiem....smile))
                        Pozdrawiamy- Grzegorz i Ogon
                        • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:11
                          podzialala meska duma i zogonka zrobil sie ogon...
                          ciekawe czy to nie aby wishfull thinking?
                          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:25
                            niesmile to nie iwshingfull thinking- podobno, bo ostatecznie nie mnie
                            ocenieniaćsmile))
                            Pozdrawiam- Grzegorz.
                            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:37
                              wrodzona delikatność nakazuje Ci więc mówić ogonek?
                              Freud się kłania...
                              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:41
                                teoria pana Freuda, jak zapewne koleżanka wie, została juz bardzo dawno temu
                                zarzucona..
                                Pozdrawiam- Grzegorz.
                                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:42
                                  nie została
                                  spytaj psychologów
                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:45
                                    tak sie składa że nie musze pytać. została odrzucona. przynajmniej przez
                                    wiekszość psychologów. teoria Feuda jest bardzo medialna- wielu o niej mówi nie
                                    wielu wie o co w niej tak do końca chodzismile) ale nieważne.
                                    Pozdawiam- Grzegorz.
                                    • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:46
                                      odrzucona? nie
                                      przejeta i rozwinieta, zmodyfikowana itd
                                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:47
                                        oki. bradzo moocno zmodyfikowana.
                                        Pozdrawiam- grzegorz.
                                        • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:49
                                          sedno zostało - podświadomośc ma duży wpływ na to co robimy i mówimy
                                          i o to mi chodziło z ogonkiem

tak btw po kiego grzyba chcesz oceniać czyjeś sukienki?
                                          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:50
                                            takie sedno to jednak bardzo malutko z całeg Freuda...

a dlaczego myślisz że ma to jakiś związek z moją podświadomością?? i jaki
                                            miałoby mieć???

POzdrawiam- Grzegorz.
                                            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:52
                                              Grzesiu tłumaczyłam
                                              mówienie ogonek a nie ogon
                                              wiem że późna godzina ale pomyśl
                                              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 09:03
                                                no i??? co sugerujesz w związku z tym??? smile)

POzdrawiam- Grzegorz.
                                                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 17:21
                                                  niestety musisz sobie sam z tym poradzic...
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 17:33
                                                    czuję, że mnie sie nie uda. Nie dość, że koncepcja kobiety to jeszcze we
                                                    wszystko zamieszany jest Zygmunt... nie zgadnęcrying((
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 19:13
                                                    i jak sobie z własną babą potem poradzić chcesz jak prostego tak zadanie nie
                                                    chce Ci się rozwiązać smile))
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 19:21
                                                    spokojniespokojnie, radzę sobie całkiem nieźlesmile ale może dlatego, że moja
                                                    narzeczona ma troche męski umysł?!wink)
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:12
                                                    ojej to źle.... nie przecinaj tego sznureczka co to w męskiej czaszcze zawsze
                                                    jest smile

żartowałam
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:22
                                                    hmmm...
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
              • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:11
                znaczy sie ogony?
                w czym sa super jak nie w sukienkach?
            • dzemowka Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:31
              a ogonki sa fajne smile te w sukienkach i te nie w sukienkach. jak ktos ma 5 lat
              bardzo fajnie wyglada w mysich ogonkach. A skad wiesz ze ogonki w sukienkach
              nie sa wygodne? testowales?
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:58
                nie testowałem ale wyobrażam sobie- gdyby moja narzeczona ubrała sie w taki
                ogon to musiałbym uważać żeby go nie podeptać- a to mnie się nie podoba!!!
                Człowiek zestresowany w kosciele, plącze Ci się jezyk a jeszce jakis ogon??! to
                juz za dużo!!!
                Pozdrawiam- Grzegorz.
                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:03
                  tren ma się właściwie głównie w kościele i na zdjęciach
                  efekt - super
                  jeżeli umiesz chodzić to nic sie nie stanie
                  od tego jest świadkowa by z tym pomagać
                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:05
                    właśnie o kościół głównie mi chodzi- ciagnie sie taki i zamiata podłogęwink))
                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                    • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:07
                      1. ciagnie sie za Toba wiec go nie nadepniesz
                      2. daje niesamowite wrazenia estetyczne
                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:08
                        ciagnie sie nie za mna tylko za przyszłą żoną- a jak ona np skręca to ogon jest
                        obok mnie i może byc zong!!! ŚMIERĆ OGONOM!!! w sukienkach oczywiściewink
                        Pozdrawiam-Grzegorz
                        • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:10
                          jak ona skreca? kiedy? bo w kosciele skreca tylko wtedy jak wychodzi - wtedy
                          wkracza swiadkowa
                          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:12
                            np jak do komunii idzie to moge sie zaplątaćsmile)
                            albo przy zyczeniach- mało trzeba żeby sie w taki ogon zaplatać!!!
                            ogon jest niebezpieczny!!!!!!
                            Pozdrawiam- Grzegorz.
                            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:14
                              do komunii nie idzie tylko ksiadz do Was podchodzi

przy zyczeniach stoicie a goscie podchodza

Grzesiu - a moze wiecej odwagi?
                              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:16
                                ale np. do bocznego ołtarza wychodzissaz, niee?
                                odwaga nie odwaga, ogonom sukienkowym śmierćsmile
                                Pozdrawiam- Grzegorz.
                                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:17
                                  wychodzi - swiadkowa niesie tren

Grzesiu czy Ty kiedys na jakims weselu byłeś?
                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:19
                                    no baa, pewnie że byłęm. nawet swiadkiem niedawno byłem. ale na szczęście panna
                                    młoda nie miała trenusmile))
                                    miała za to rekawiczki i to juz był wielki ból bo jakie to były rekawiczki.....
                                    <buhahahahahahahahahahahaaha>
                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                    • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:20
                                      gjakie?

bo to zaden ból...
                                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:22
                                        takie, że to był ból- zapewniam Cię.
                                        z wrodzonej delikatności i przez wzgląd na swoją bratową nie rozpowszechnię
                                        zdjęćwink)
                                        Pozdrawiam- grzegorz.
                                        • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:35
                                          ale jaki ból?
                                          do przysięgi bez problemy ściągasz
                                          i tyle

wesele nie jest po to by robić praktyczne rzeczy...
                                          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:39
                                            no ale po co sobie zycie utrudniac??
                                            nie chodziło zreszta o ból zdejmowania tylko o pto, że jej rekawiczki poraziły
                                            mój zmysł estetyczny...
                                            Pozdrawiam- Grzegorz.
                                            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:42
                                              Grzesiu jakby spojrzec praktycznie na slub to byłby on bez wesela a do slubu
                                              szłoby się w garsonce - bo sie potem przyda

mnie sie podobaja rekawiczki z wszystkimi 5 palcami proste bez zdobien
                                              dlugosc w zaleznosci od sukni
                                              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:43
                                                hehe, nie widziałaś rekawiczek moje bratowej!!!!
                                                Poza tym nie patrze praktycznie tylko estetycznie- wiekszość rękawiczek jest
                                                brzydsza od rak i tyle.
                                                Pozdrwaiam- Grzegorz.
                                                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:45
                                                  hmmm? masz jakiś fetysz?
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:47
                                                    Po co pytasz- sama powinnaś sie domysleć że moim fetyszem jest ogon. w sukience
                                                    slubnej oczywiście. plus rekawiczki.
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:50
                                                    a mnie wychodziło że ręce
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:51
                                                    ręce gorsze??? nieee!!
                                                    Pozdrwaiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 17:21
                                                    co ty nie wiesz co to fetysz?
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:49
                                                    i dobrej nocy. kolorowych snów.
                                                    takich żeby Freud miał duzo do powiedzeniasmile)
                                                    Pozdrawiam- grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:51
                                                    to ciekawe sny będe miała
                                                    idz spac Grzesiu i niech Ci sie ogonki przysnia
                                                    w rekawiczkach smile
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 09:05
                                                    WREDNA I ZŁOSLIWA BABA!! wink
                                                    na szczęście nie miałem aż takich horrorów <jupi>

Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 17:22
                                                    moze nie zapamietales?
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 03.09.05, 17:34
                                                    czuję, że taki horror zapamiętałbym!!
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 19:14
                                                    albo ukrył w głębokiej podświadomości hehe
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 19:21
                                                    na to już nie mam niestety wpływu- buuusad(
                                                    Pozdawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:16
                                                    mniej masła
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:20
                                                    masło jest zdrowsze od margaryny. a ja mam poprostu za dużo na głowie...
                                                    Pozdrawiam- grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:46
                                                    kup sobie organizer
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:48
                                                    nie miałbym czasu robic do niego wpisów a potem czytać co tam udało mi się
                                                    wpisać!!smile)
                                                    Pozdarawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:50
                                                    polecam palmtopa
                                                    możesz ustawić przypominanie dźwiękowe
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:52
                                                    lepiej lepiej... tylko zaprogramowanie go też zajmuje chwilkęsad
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:53
                                                    nie miałeś w ręku jeszcze palmtopa
                                                    nie zajmuje dużo
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:54
                                                    ale dla mnie liczy sie każde pół minuty.
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:57
                                                    jak nie masz czasu to dlaczego całe dnie spędzasz na forum?
                                                    i to jeszcze takim które jest zdominowane przez kobiety?
                                                    zajmując się typowo damskim tematem?
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:58
                                                    bo na to forum zawsze znajde czas. Nie mozna tylko pracować.
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:59
                                                    palmtopto przyjemnosc nie praca

a najlepsze są Crazy Bubbles!
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:00
                                                    może i tak.
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:59
                                                    ale dlaczego n babskie?
                                                    do męskich tematów Cię nie ciągnie?
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:01
                                                    mężczyxni nie mają takiego talentu gadaia przez 24 h na dobę o mającym
                                                    zaistniec w 2015 roku slubie. Minei to poprostu autentycznie bawi. No i ucze
                                                    się od Was.hehe.
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:05
                                                    ja tez takiego nie mam i większość dziewczyn nie ma

ale przynajmniej nie chcemy popełnić samobójstwa jak Legia/Widzew/ wpisz sój
                                                    ulubiony zespół / przegrają
                                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:12
                                                    eee, ja też nie popełniam samobójstwa jak Polska przegrywasmile
                                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
    • niusia5 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:45
      www.pracowniadiana.com/galeria.php?page=6
      a numer 32 jak wam sie podoba?
      • niusia5 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 22:57
        www.pracowniadiana.com/galeria.php?page=6
        nr 32
      • niusia5 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:03
        32 to jest numer sukni na tej stroniesmilepozdro
        • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:05
          bardzo przypomina "zwykłe" sukienki
          widziałam wiele pań w takim modelu (tylko inny kolor) na różnego typu imprezach

może znajdz cos bardziej 'slubnego"?
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:07
            bubster od czepiania sie jestem JAsmile)))))
            ty masz pocieszać;p
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:09
              ja sie nie czepiam

kazda pani w tym dniu chcialaby wygladac wyjatkowo prawda?

dziewczyna nie bedzie zadowolona, jak zobaczy ze goscie maja takie same sukienki
              tylko innego koloru...
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:13
                eee, no takiego beza chyba se żadny gość nie sprawi.... bez przesadwink))
                Pozdrawiam- Grzegorz.
                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:15
                  widziałam Grzesiu, więc nie marudz smile
                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:17
                    takiego bezola gość jakiś miał??? <buhahaha>
                    ostaecznie zawsze mozna gościa nie wpuścić na weselewink))
                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                    • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:19
                      miałby a jakby
                      nie tylko zreszta na weselach ale tez na balach
                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:21
                        cóż... powiem tylko wielkie HMMMMMMM......
                        smile)
                        Pozdrawiam- Grzegorz.
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 02.09.05, 23:04
        nie bardzo nam sie podoba- troche taka bezowata na dole. ale trzebaby zobaczyc
        jak wyglada na Tobie, bo a nóz widelec...??
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 13:29
          nooo!!! dziewczynki!!! dajcie cos poogladać p!! piszcie coś! pokazujcie!!! nie
          krępujcie się!!! Grzegorz służy radą nawet przy niedzieli!!smile
          POzdrwaiam- Grzegorz.
          • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 19:15
            Grzesiu, to Ty nie masz co robić w niedzielę, hę?
            to po co Ci narzeczona smile)))
            • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 19:20
              ja mam narzeczoną, ale ona własnie się mną nie miała czasu pozajmowaćsad(
              Poza tym staram się sprawiedliwie dzielić czas między Nią, a Waswink)
              hehe...
              Pozdrawiam- Grzegorz.
              • marzena698 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:04
                www.pronovias.com
                wybrać- collecciones pronovias,
                wybrać -why not
                komus się podoba Turner??? /pierwsza i ostatnia na stronce/ mi bardzo !!!
                • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:07
                  baaardzo mi sie podoba!!!!! baaardzo!!! tylko bez bolerkawink
                  Jestem pod wrażeniem!!!
                  Pozdrawiam- Grzegorz.
                  • marzena698 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:12
                    nie wierzę własnym oczom,że coś się Tobie Grzesiu baardzo podoba wink))
                    Piękna,też tak uważam, i chyba ładniejsza niż Dolores,ale na pewno nie
                    przyznasz racji...wink
                    Pozdrawiam
                    • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:16
                      grzesiowi się podoba wszystko co krótkie, obcisłe albo przeźroczyste, a
                      najlepiej wszystko na raz!

największa byś mu sprawiła frajdę idąć nago do ślubu, hehe

a tak apropos sukni, to ładna, ale nie przypomina sukni ślubnej
                      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:19
                        więc Grzesiowi się podoba wszytsko co piekne!! Grzesio jest wybitnym estetą!!
                        Nie wiem czy sukienka jest lepsza od Dolores bo na tyc zdjęciech nie widac dołu
                        ale wyobrażam sobie wyobrażam...smile)
                        Oj nie wiem czy nie przypomnia ślubnej- napewno nie przypomnia typowej slubnej,
                        ale nie wiem czy to źle... jak ktoś lubi oryginalność i ma dosyć odwagi, to
                        czemu nie?!
                        POzdrawiam- Grzegorz.
                        • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:47
                          sla Ciebie im mniej ubrania na dziewczynie tym ubranie ładniejsze...
                          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:49
                            no baaaaasmile))
                            Oczywiście to działa tylko na ŁADNYCH ciałach!
                            Pozdrawiam- Grzegorz.
                            • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:52
                              to po co się wogóle ubierać?
                              zaprowadź pannę młodą do ołtarza nagą
                              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:54
                                no właśnie taki mam zamiarwink)
                                Pozdrawiam- Grzegorz.

PS.Żeby nie siać powszewchnego zgorszenia może pozwole jej na malutki listek
                                figowy.
                                • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:55
                                  i podzielisz się nią z kolegami?
                                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:57
                                    podzielic sie?? nie. dlaczego?
                                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                                • cudownekraje Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 29.09.05, 01:53
                                  Ktora bardziej moze ta www.davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?
                                  stid=958&prodgroup=10
                                  Pozdrowienia dka Grzegorza!!!
                      • marzena698 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:22
                        A wiesz, wcale mi nie przeszkadza,że nie przypomina sukni ślubnej. już mam dośc
                        tych sukien na kole,albo długich takich ,w które można się zaplątać, osobioście
                        szukam z przodu krótkiej, z tyłu długiej,ale w naszym kraju nie ma takich za
                        wiele...pozdr.
                        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:23
                          no! i dobrze gadasz!!!!
                          smile))
                          Pozdrawiam- Grzegorz.
                          • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:50
                            w czym Twoja narzeczona idzie do ślubu? w koronkowej haleczce? hehe
                            • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:51
                              my idziemy na całość- idzie nago!!!
                              Pozdrawiam- Grzegorz.
                              • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:54
                                a co na to ksiądz?

Grzesiu to ty się lupisz swoją panną z innymi dzielić?

ps dowiedziałeś się co to fetysz?
                                • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:56
                                  czemu dzielić??
                                  ksiądz tez napewno będzie pod wrażeniem.
                                  ja wiem co to jest fetysz.
                                  Pozdrawiam- Grzegorz.
                                  • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:58
                                    pokazując ją nago wszystkim zainteresowanym

ciekawe co ona na to?
                                    • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:59
                                      nie nago tylko z listkiem figowym.
                                      Pokazywanie to jeszcze nie dzielenie się. Nadinterpretujesz.
                                      Pozdrawiam- Grzegorz.
                                      • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:06
                                        nie jesteś o nią zazdrosny
                                        i lubisz jak inni oglądają twoją pannę nago
                                        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:09
                                          hmm... no wiesz.. slub to taka wyjątkowa okazja...wink)
                                          Pozdrawiam- grzegorz.
                                      • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:06
                                        ponieważ zmonopolizowaliśmy wątek na ogólnodostępnym forum, myślę iż wypada nam
                                        albo się przenieść na priva albo na

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15384
                                        ja w każdym razie żegnam
                                        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 21:10
                                          o jak mi przykrocrying((
                                          smile)
                                          Pozdrawiam- grzegorz.
                        • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:48
                          widziałam chyba na tym forum linka do takiego typu sukni
                          jak poszukasz to pewnie znajdziesz
                          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:50
                            napewno chodzi o Dolores!!smile)))))
                            Pozdrawiam- Grzegorz.
                • twitti Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:10
                  Mi tez, zwłaszcza bolerko! a jakie sa u nich ceny sukienek i ile kosztuje ta?
                  • marzena698 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:14
                    Twitti, nie wiem,ale jeśli poszukasz na stronce,może trafisz. Najgorzej,że
                    pewnie Polsce nie ma, i trzeba sprowadzać...
                    • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:42
                      dziewczynki mam złą nowinę: img.allegro.pl/show_item.php?item=59981735

niezłą cena nowej...
                      Pozdrawiam- Grzegorz.
              • bubster Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:13
                na Twoim miejscu więcej bym jej poświęciła,,,,
                • twitti Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 04.09.05, 20:31
                  jak trzeba sprowadzac, to pewnie droga jest, a moj planowany budżet za suknie =
                  max 2000 zł. Ale dzieki za odpowiedz.
                  Pozdrawiam
    • monika-bab Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 05.09.05, 09:52
      oto moja suknia ślubna:
      www.forum-slubne.bialystok.pl/viewtopic.php?t=71
      • marzena698 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 05.09.05, 10:27
        u mnie chyba coś nie działa, widzę tylko ten link z demetrios,ale nie ma
        wklejonych fotek. To ta Twoja z demetrios?
        • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 05.09.05, 16:43
          właśnie ja też nie wiem czy o tą chodzi??sad
          Pozdrawiam- Grzegorz.
          • monika-bab Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 05.09.05, 18:06
            nie
            na stronie nalezy się zalogować wtedy widac zdjecia
            • marzena698 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 05.09.05, 18:11
              Bardzo ładna, i bardzo ładnie wyglądałaś. A propos -możesz napisać mi gdzie
              była impreza i ile płaciłaś za bryczkę? Jestem z Białegostoku- pozdrawiam!
    • bridal Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 11.09.05, 16:24
      mialam ślub na poczatku lipca, gościom się podobała, a Wam?
      www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=2&poz=179
      • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 11.09.05, 20:07
        na taka sztywną na dole wygląda...
        Pozdrawiam- Grzegorz.
        • vanilla4 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 11.09.05, 20:49
          A co powiesz o tej?:
          Suknia Verona
          • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 11.09.05, 21:20
            nie ma kwiatka, ani ogona i nie jest napompowana- mi sie nawet podoba, nawet
            mimo tego, że nóżek nie widaćwink)
            Pozdrawiam- Grzegorz.
            • vanilla4 Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 11.09.05, 21:40
              O! No to dziekuję smile) Co prawda jestem już po, ale kusiło mnie, żeby zapytać ;-
              )
              • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 12.09.05, 06:32
                jak jesteś po to poprosimy o oryginalne zdjęcie!
                Pozdrawiam- Grzegorz.
                • eliza.kraj Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 14.09.05, 12:23
                  a oto moja kraj.pcplus.pl/foto
                  katalog suknia

Co o niej powiesz?
                  • gelozet Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 14.09.05, 15:48
                    juz ja chyba gdzieś widziałem....
                    Pozdrawiam- Grzegorz.
                    • eliza.kraj Re: DZIEWCZĘTA WRÓCIŁEM!! POKAZUJCIE SWOJE SUKIEN 14.09.05, 22:43
                      gdzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka