braszczyki 30.08.05, 14:21 hej wybieram się na zakupy do Wawy po sukienkę slubną. prosze podajcie jakieś namiary sensownych sklepów - tzn z ładnymi sukienkami i nie za 10 000 zł pozdrawiam Karola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
althea35 Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 30.08.05, 16:22 Polecam salon Margarett, D.H. Panorama, rog Witosa i Czerniakowskiej. Bardzo ladne suknie i niedrogie. Ja mialam suknie Anna, jestem z niej bardzo zadowolona, bardzo wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 30.08.05, 17:35 "Tylko ona", ul. Nowolipki 14, wejscie od Jana Pawła II. Odpowiedz Link Zgłoś
iha245 Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 30.08.05, 21:39 ja swoją sukienkę kupowałam w salonie na świętokrzyskiej "Młoda Para" i dałam za nią 1900 zł..... no i byłam zadowolona... pzd Iza Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia8 Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 30.08.05, 22:14 Salon "Susan Labo" na Kijowskiej 11. Bardzo ładne sukienki i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 31.08.05, 13:45 A ja polecam salon "Młoda i moda" na Koprzywiańskiej. Prowadzi go przesympatyczne małżeństwo, przy każdej wizycie miałam problemy żeby od nich wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_na_102 Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 31.08.05, 13:59 Przy alei KEN, w centrum LAND jest salon z ładnymi i tanimi sukienkami. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_1234 Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 01.09.05, 14:51 Ja kupywałam w Cymbeline na Zamoyskiego w rogatkach praskich - może nie najtaniej, ale panie miłe (w przeciwieństwie do innych salonów, np. na Świętokrzyskiej). Tańsze suknie w komisie też mają, podobnie jak Cymbeline na Lesznie. Na koprzywiańskiej też byli bardzo mili sprzedawcy. Niektóre ładne fasony mają tez w dwóch salonach w jamniku vis a vis Dworca Wschodniego - Demetrios i jakiś inny salon, nazwy nie pamiętam. Życzę miłego obchodu, bo salonów jest baaaaardzo dużo. P.S. A MArgarett w CH Panorama też jest fajna i Pani bardzo pomocna. No i jesli lubisz piękne, alternatywne sukienki ślubne, lekkie i po prostu bajer, to polecam Atelier Juda Pietkiewicz - znajdz na googlu strone i adres, po prostu super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
es-te atelier juda-pietkiewicz 01.09.05, 15:53 sorki puściłam bez tekstu pytanie - czy drogie mają tam suknie? i czy są to tylko projekty czy maja wystawione? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_1234 Re: atelier juda-pietkiewicz 01.09.05, 17:12 Wystawionych mają kilka modeli, można przymierzyć. Moza obejrzec zdjęcia ich projektów. Mogą też zaprojektować coś specjalnie dla Ciebie - naprawdę piękne sukienki, niebanalne. Ja u nich niestety nie kupiłam, a zatem nie robie im reklamy po znajomości, byłam u nich, bo kupiła znajoma znajomej i ta wygladała lekko, zwiewnie, super. Ceny umiarkowane - nie pamietam dokładnie, ale np. troche ponad 1.000 zł, jak z jedwabiu, to może dojść do 2.000 zł. Naprawdę miłe dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
es-te gdzie kupić? 02.09.05, 14:58 ceny moga być, oglądałam na stronie ich suknie - bomba - coś co mi się podoba, a znacie moze inne fajne galerie sukien ślubnych? Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: gdzie kupić? 02.09.05, 18:06 Jest tego mnóstwo; wystarczy wpisać "suknie ślubne" w wyszukiwarkę. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
centrumslubne Re: suknia ślubna - gdzie kupić w Warszawie? 02.09.05, 16:49 "www.slubne-katrin.pl" Odpowiedz Link Zgłoś