monintka 05.09.05, 19:57 Nie wiem, czy malować się sama?Nie mam problemów z cerą, a makijaż potrafię sobie sama dobrać. Więc poradźcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwera123 Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 05.09.05, 20:06 ja tez maluję się sama i to całkiem niżle ale troche sie boję.Ide do sprawdzonej przez kolezankę makijażystki.Ach w taki dzień nie będę sobie żałować!!!)cena 85zł więc chyba nie wygórowana Odpowiedz Link Zgłoś
monintka Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 05.09.05, 20:07 dzięki, wszyscy mi tak powtarzają! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 05.09.05, 20:08 tylko i wyłącznie sama - nie stać mnie na takie wydatki Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa1 Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 05.09.05, 22:16 Zdecydowanie sama, lubię naturalny wygląd, a wszystkie makijażystki z którymi miałam ''przyjemność'' robiły ze mnie koczkodana, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 05.09.05, 22:42 zdecydowanie sama, bo żadnej wizażystce nie ufam tak jak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
emiliag Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 06.09.05, 08:02 Sama. Wolę kupić sobie trochę kosmetyków za to, co zaoszczędzę. Poza tym mam poprawiny w niedzielę i zdjęcia w poniedziałek, więc jednorazowy makijaż za ok. 100 zł nie urządza mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polciaaa Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 06.09.05, 08:12 Ja także umiem się ładnie pomalować sama (lata praktyki , ale to będzie tak wyjątkowy dzień, że prawdopodobnie skorzystam z usług kosmetyczki. Tym bardziej, że lubię mieć oczka wyraźnie podkreślone, a wątpię bym była w stanie opanować się na tyle, by zrobić równą kreskę.. Nerwy to nerwy. A u kosmetyczki przynajmniej sie odpreżę) Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 06.09.05, 08:49 sama byłam na próbnym i sama maluję lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
paula_t Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 06.09.05, 09:47 Mam zamiar umalować się sama. Uwielbiam to, raczej dobrze mi wychodzi (często maluję też inne dziewczyny i są zadowolone), no i z takiej okazji nie odmówię sobie przyjemności zakupienia dodatkowych, bardziej profesjonalnych kosmetyków Ale jeżeli przewidujesz np. duży stres przedślubny, to może idź do profesjonalistki, żeby ręka nie zadrżała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 06.09.05, 17:55 Sama - kupię sobie trochę dobrych kosmetyków to mi na później wystarczy, a niestety kosmetyczki malują często dziewczyny tak, że wyglądają jakby miały maskę... no i dopasowuja do koloru wlosow i oczu, a nie do charakteru... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: CZY MALUJECIE SIĘ SAME???? 06.09.05, 18:03 nie, tzn. ja się nie malowałam, fajnie że to potrafisz ale moż elepiej tym razem zaufac komuś innemu, zawsze zrobi coś innego, a może nuż lepszego Odpowiedz Link Zgłoś