Dodaj do ulubionych

ślub w tą sobote, potrzebny fryzjer!!!! help help

06.09.05, 12:40
Drodzy Forumowicze,
błagam o pomoc, moja fryzjerka wystawiła mnie do wiatru. Wykazała się więlką
nieodpowiedzialnością. Nie chce mieć typowego koka ... typu zmodyfikowana
chałka. Potrzebuje kogoś kto będzie potrafił zrobić coś niebanalnego.
Jestem z W-wy.
Dodam że ślub w tą sobote, 10 września.
Będę dozgonnie wdzięczna za ratunek.
Obserwuj wątek
    • best_girl Re: ślub w tą sobote, potrzebny fryzjer!!!! help 06.09.05, 13:03
      Mogę ci polecic mojego fryzjera, który mnie obcina. Niestety nie mogę sama się
      u niego czesać, bo ślub będzie poza wawą.
      Nie wiem jak sobie radzi z fryzurami ślubnymi, bo nigdy nie widziałam. Ale na
      pewno nie jest banalny sad
      Nazywa się Michał Stegman i pracuje w Mariocie w Eurolinie (630 55 88).
      Nie wiem też czy uda ci się wcisnąć do niego, bo on ma zawsze dużo zapisów sad
    • best_girl Re: ślub w tą sobote, potrzebny fryzjer!!!! help 06.09.05, 13:04
      wpadł mi jeszcze do głowy drugi fryzjer, którego widziałam w akcji jak czesał
      jakieś modelki do sesji. Oj ten też ma niezłe pomysły wink
      Pracuje w salonie Matrix na Odyńca (niedaleko Galerii Mokotów) - Adam 8540 540
      • pelagia_1 Re: ślub w tą sobote, potrzebny fryzjer!!!! help 06.09.05, 14:29
        dzieki za kontakty ... adaś nie podjął się czesania slubnej fryzurki, ale
        dorwałam inny kontakt i ide dzisiaj o 18-tej na próbne czesanie. Trzymacie
        kciuki smile)) Za dużo stresów jak na jedną głowe.
    • m_wait Re: ślub w tą sobote, potrzebny fryzjer!!!! help 06.09.05, 13:19
      Frank Provost-na Nowym Świecie,kiedy tam chodzę zawsze mam prostą,elegancką
      fryzurę.Obok na Świętokrzyskiej jest wizażysta.
    • fasolka_70 Re: ślub w tą sobote, potrzebny fryzjer!!!! help 06.09.05, 14:45
      Mnie do ślubu czesała ta sama pani fryzjerka co mnie strzyże na codzień. Mam do
      niej pełne zaufanie, ponieważ potrafi dopasować fryzurę do twarzy smile Okazuje
      się, że wśród fryzjerów to rzadkość. Była bardzo miła, bo wiedząc, że to
      czesanie do ślubu przyszła do salonu specjalnie dla mnie - tego dnia wg grafiku
      miała wolne i do tego nawet nie zasugerowała napiwku, co okazuje się też być
      rzadkością. Na dodatek przeczesała też wtedy moją siostrę, której osiedlowa
      fryzjerka skopała fryzurę. Jednym słowem skarb! Polecam smile Jedyne czego nie
      wiem, to jak czesze koki, bo ja mam krótkie włosy...
      Idź na próbny do niej. Pani a właściwie dziewczyna, bo to młoda osoba, pracuje
      w Galerii Mokotów w sieciowym salonie Hair Coiff, ma na imię Basia. Na
      szczęście nie ma tam zapisów ale możesz zapytać o nią i ewentualnie się umówić
      na konkretny dzień.
      Będzie dobrze smile
      pozdrawiam,
      F.
      • pelagia_1 Re: ślub w tą sobote, potrzebny fryzjer!!!! help 07.09.05, 11:10
        Dziekuje za pomocsmile
        Wczoraj byłam na próbnym czesaniu w Salonie Ce-Ce na Nowym Świecie. Fryzura
        super wręcz majstersztyk. Natomiast mój luby nie wyraził zachwytu sad(
        Postanowiłam, że zostaje przy tej fryzurze, wprowadze tylko pewne modyfikacje
        uwzględniające jego sugestie ponieważ nie chce potem przez lata wysłuchiwać
        jakie miałam beznadziejne uczesanie.
        Pozdrawiam smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka