Dodaj do ulubionych

ślub w bielsku

09.09.05, 13:20
a chciałam zapytać czy ktoś zna jakieś fajne miejsca na wesele w Bielsku.
Chodzi o jakiś najlepiej kompleks, czyli restauracja (spora, bo na około 150
osób), z przyległym hotelem. Fajnie by było, gdyby w okół było sporo zieleni,
ale to już chyba zbyt wygórowane marzenie...smile
Obserwuj wątek
    • oo_oo Re: ślub w bielsku 10.09.05, 12:46
      www.vienna.pl/pl/ jeste chyba ciekawy, i ma jakies tereny ziolne obok,
      całkiem niezłe, i fajny dojazd...
      www.papuga.pl tez wyglada ciekawie, ale tam akurat nie byłam... ale na pewno
      zielone tereny...
      a w ktorym kociele masz slub?

• gregorianek Re: ślub w bielsku 11.09.05, 00:25
        REDUTOWA...sala świetna, obsłługa jeszcze lepsiejsza i hotel do tego tel. 602
        440 368 Szefu nazywa się Maciejewski. Pozdrawiam
      • gregorianek Re: ślub w bielsku 11.09.05, 00:26
        Vienna z oczywistych względów pierońsko droga, a obiad 2 godz podają tongue_out to tak
        w nawiasie...smile
        • oo_oo Re: ślub w bielsku 11.09.05, 11:08
          własnie vienna nie jest taka droga, jakby sie wydawało...
          • danon5 Re: ślub w bielsku 12.09.05, 12:16
            Vienna jest OK i wcale nie taka droga. Robiłam sama rozeznanie smile)
            Ale ja proponuję i polecam hotel PAPUGA obok Bielska, a dokładnie w Jaworzu.

PAPUGA hotel ma piękny hotel i ogrody.

Jakkolwiek zależy na ile gości planujesz wesele, bo w Papudze maks. zmieści się
            80 osób.
            • gregorianek Re: ślub w bielsku 12.09.05, 14:22
              Ojej dziewczyny...czytajcie dokładnie pytania w postach...jak papuga jest na 80
              osób to nie wejdzie do niej 150. Chociaż papuga jest godna polecenia smile a co do
              Vienny. koleżance chodzi również o noclegi...hotel ten do najtańszych nie należy
              • fka5 Re: ślub w bielsku 12.09.05, 15:04
                Czy mówiąc o redutowej masz na myśli tę salę Pod Orłem? Bo jeśli tak, to też o
                niej właśnie zaczęłam myśleć, tym bardziej, że właśnie wracam z wesela stamtąd -
                wystrój i atmosfera - klasa, żarełko wyborne, no w sumie same plusy, poza tym,
                że nie ma żadnych zielonych przyległości, które w trakcie letnich imprez bardzo
                się przydają..
                a jeśli chodzi o viennę, to chyba pozostanie poza zasięgiem, bo nawet przy
                znizkach dla gości weselnych, pokoje tam są chyba nieziemsko drogie.
                • gregorianek Re: ślub w bielsku 12.09.05, 15:43
                  O...byłaś w tą sobotę? To nie wykluczone, że sie widzieliśmy smile)) Wg mnie...tam
                  jest najlepiej...choćby nawet pod względem wyżywienia...
    • rysiowa Re: ślub w bielsku 13.09.05, 09:27
      A Kęty? Jest tam restauracja Rycerska, bardzo fajna - w piwnicach, wyżej jest
      sala bankietowa na wesela , no i jest hotel. Z tego co wiem oferują państwu
      młodym nocleg ze śniadaniem wink. A tego lata otworzyli na tyłach wiklinowy
      ogródek więc jest gdzie wyjść przewietrzyć się. Może to by Ci odpowiadało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka