margo824 12.09.05, 12:29 mówi Wam to coś? jestem na etapie szukania m-ca na wesele, chciałabym coś z charakterkiem, a w necie tak to wygląda. a może coś macie do polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: stawisko klaudyn... 12.09.05, 13:01 Kiedy szukaliśmy miejsca na wesele też skusiła nas internetowa oferta stawiska, pojechaliśmy tam i mocno się zawiedliśmy. Przede wszystkim piękne otoczenie okazało się być sąsiedztwem dawnego wysypiska śmieci, Stawisko jest wciśnięte między inne posesje (czego na zdjęciach nie widać). Naturalny staw jest średnio naturalny, biorąc pod uwagę, że jest to sztucznie wykopane bajorko w dosyć kiepskim stanie. Poza tym zdjęcia sprawiają wrażenie sporej przestrzeni, co nijak ma się do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
pstro2 Re: stawisko klaudyn... 12.09.05, 13:55 Byłam, widziałam, zgadzam się ze wszystkim w stu procentach. Sąsiedztwo wysypiska śmieci dało się odczuć zaraz po wyjściu z samochodu. Zresztą, na zdjęciach wszystko wyglądało znacznie lepiej, niż w rzeczywistości. Jeśli masz w planach duże wesele, to możesz obejrzeć Stary Młyn, to należy do kompleksu hotelu Boss. www.hotelboss.com.pl/index.php?go=6 ja zastanawiam się nad innym miejscem: Hotel Dworek i Ogród PZN www.dworekiogrod.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: stawisko klaudyn... 12.09.05, 15:29 tak czy inaczej, jak sie pytalismy miesiac temu, wiekszosc terminow juz mieli zajetych, wiec jest duzo chetnych Odpowiedz Link Zgłoś
margo824 Re: stawisko klaudyn... 12.09.05, 13:10 tego się właśnie obawiałam... ale oferta tych "balowych" sal (baloniki i serdyszka) mnie tak odstrasza... dzięki za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia866 Re: stawisko klaudyn... 23.08.13, 12:27 Miałam tam wesele i nie polecam. Nieuprzejma Pani menager i ogólny niesmak po weselu . Najbardziej nie mogę odżałować moich krokietów , które były podawane nad ranem, gdy było już bardzo mało osób. Mimo, że wszystko było wcześniej ustalone (mieliśmy zabierać jedzenie, które zostało i zrobić w domu poprawiny) nie zostały nam wydane po weselu. Zapłaciliśmy tyle pieniędzy a wszystkie dania ciepłe, które zostały po weselu zostały nam ukradzione a dostaliśmy troszkę wędlin i innych rzeczy, nawet suchy chlebek Kiepsko, bo nie odbyły się przez to poprawiny w domu. Miesiąc później byłam na weselu w Karczmie na Piwnej. Koleżanka dostała zapakowane całe jedzenie z wesela (nawet świniaka). Żadnych problemów. Szkoda, że w Stawisku tak chamsko traktuje się klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
mariawilk Re: stawisko klaudyn... 10.04.14, 21:29 Jakiś czas temu potrzebowaliśmy lokalu na organizację chrzcin. Trafiliśmy do Stawiska Klaudyn. Mieliśmy mało czasu na ustalenia i przemyślenia (oczywiście z naszej winy, bo zdecydowaliśmy na 2 tygodnie przed uroczystością, że chcemy zaprosić rodzinę do restauracji). Wszystko się udało, większość ustaleń odbywała się za pomocą e'maila i telefonicznie. A mieliśmy naprawdę dużo pytań i kilka różnych pomysłów. Rodzinny obiad odbył się dokładnie tak jak wcześniej zaplanowaliśmy. Przede wszystkim godne polecenia jest jedzenie- bardzo smakowite. Obsługa miła i pomocna. Jestem pewna, że wrócimy. Choćby na niedzielny obiad. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
stan_stanowski Re: stawisko klaudyn... 05.10.14, 13:40 Prośba o podzielenie się opinią na temat przyjęcia komunijnego w Stawisku. Najlepiej na priv: stan_stanowski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś