Dodaj do ulubionych

sala w Łodzi

03.10.05, 23:03
Czy ktoś ma opinię na temat sal w Łodzi?

Wstępnie wytypowałam: Ziemię Obiecaną, Hades, Fantazję i salę na Woskowej 1 -
ale na temat tej ostatniej jeszcze niewiele wiem.

Czy ktoś miał tam własne wesela? A może znacie inne podobne sale -
restauracje z charakterem, raczej nie typowe, proste sale weselne.

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • antea7 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 08:58
      A na ile osób?
      • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 11:51
        Ok. 100 - 120.
        Antea7, możesz mi coś polecić?
        Z góry dziękuję wink
    • evian77 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 12:36
      ja mam zarezerwowaną salę w Soplicowie na lipiec 2007. Bardzo mi sie podobało
      wnętrze! Zabytkowe, z klimatem... Ciekawa jestem czy ktoś tam miał może wesele?
      Jak było? Jak jedzenie i wystrój? Bedę bardzo wdzięczna.
      Pozdrawiam
      • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 12:40
        Są może jakieś zdjęcia ten sali w internecie? Możesz podac link?
        Jak to daleko od Łodzi? Jaki jest dojazd?
        • evian77 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 13:10
          To jest w samiutkim centrum Łodzi, a link to www.soplicowo.com.pl .
          • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 13:41
            Evian77, DZIĘKUJĘ!!!
            Wnętrze przepiękne, już wpisuję na listę sal do obejrzenia wink))

A skoro zarezerwowałaś już - mogłabyś podzielić się informacjami?
            Nie było wcześniejszych terminów (ja planuję czerwiec 2007)? Jaki koszt? Czy
            zmieści 100 osób? Opowiedz proszę wszystko, co wiesz ;D

Z góry dziękuję i pozdrawiam!
            • evian77 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 14:07
              Ja mam na lipiec 2006, dzwonilam we wrześniu i już był tylko ten jeden termin.
              cena wyjściowa jest od 150 zł, bez alkoholu. Co do alkoholu kupują go z
              soplicowa, mówisz tylko ile i jakiego i płacisz tyle co na fakturze ze sklepu (
              bez marży). Tort może być ale nie musi, to zależy od tego jakie ułożysz sobie
              menu. Są tam 4 pomieszczenia - 2 w których rozkłada się stoły, jedna mniejsza
              salka np na stół ze słodkościami czy barkiem z alkoholami i 4 sala wejściowa w
              której się tańczy. Ja będę miała ok. 6o osób ale myślę, że 100 sie powinno
              zmieścić. Radzę jednak tam zadzownić i zarezerwoać sobie salę wcześniej , bo są
              problemy z terminami. Chciałam ślub w czerwcu a jest lipiec smile))
              • evian77 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 14:15
                oczywiście ślub biorę w lipcu 2006! pomyliłam sie w pierwszej odpowiedzi smile))
                • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 14:19
                  Uf! Bo myślałam, że ja z moim czerwcem '07 jestem już spóźniona, co mnie
                  troszkę zdziwiło, szczerze mówiąc wink
                  A co do miejsca - jest tam gdzie tańczyć?
                  Musze się tam wybrać po prostu, może w sobotę.
                  • evian77 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 14:29
                    myśmy się umówili w sobotę tuz przed weselem żeby zobaczyć dekoracje, nakrycie
                    stołu itp. Zadzwoń i zapytaj czy akurat nie mają jakiegoś wesela? U nas to
                    decydowało bo wahaliśmy się jeszcze co do Dworku Zielińskich ale jak
                    zobaczyliśmy obie sale przed weselem to wybór padł na Soplicowo.
                    Pozdrawiam
                    • fiona83 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 15:08
                      Byłam na weselu w soplicowie 3 tygodnie temu. Bylo ok. 100 osob. Przy stole
                      luzno i swobodnie - natomiast malo miejsca do tanczenia - przy pierwszych
                      kawalkach gdy wszyscy tanczyli wlasciwie przypominalo to dreptanie w miejscu uncertain
                      Co do jedzonka - PYYYYYYYYYYYYYCHA!!!
                      Polecam serdecznie - chociaz sama poszukuje wiekszego lokalu - 120 osob uncertain
                      Buzki!!
                      • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 15:30
                        Fiona, a nie ma możliwości wyjścia na zewnątrz? Słyszałam, że Soplicowo ma
                        przepiękny ogródek - nie można by tam tańczyć - jak myślisz?
                        • fiona83 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 15:37
                          Fakt - ogrod jest Pięęęęęęęęęękny :d
                          Niestety w noc kiedy ja bylam temperatura wynosila tylko 4 stopnie celsjusza uncertain
                          Wiec niestety niewielu bylo chetnych na spacery .
                          • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 15:38
                            Ja planuję czerwiec (i jeśli mi się pogoda nie uda, to już będzie wyjątkowa
                            żłośliwość losu!) i ciekawa jestem Twojego zdania - da się grać i tańczyć w
                            ogrodzie, jak myślisz? Albo wystawić tam część stolików?
                            • evian77 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 17:10
                              chyba w ogrodzie tanczyc sie nie da bo maja tam poustawiane altanki i jest tam
                              dosc duzo roslinnosci a co do sali to nie wiem jak duze wesela tam organizuja...
                              u mnie bedzie okolo 60 osob wiec nie powinno byc ciasno, zreszta nie sadze aby
                              wszyscy naraz poszli tanczyc smile)) no chyba ze Dj bedzie az taki swietny hihi
                              • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 17:14
                                No, ja mam nadzieję, że DJ jednak będzie "aż taki świetny" wink
                                • kol.3 Re: sala w Łodzi 04.10.05, 18:56
                                  Jedzonko w Soplicowie jest przepyszne, choć nie jest to restauracja najtańsza,
                                  ogródek przepiękny, z klimatem, sadzawka ze złotymi rybkami, zadaszenia ze
                                  stolikami,co do tańczenia to miejsca niewiele w ogródku, który mimo, że w
                                  centrum miasta jest dobrze odizolowany roślinami od ulicy. W ciepłą noc można
                                  siedzieć w ogródku a tańczyć w środku.
                                  • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 20:06
                                    A jak oceniasz pojemność? 100 osób (może ciut więcej) się zmieści?
    • dorciaszek Re: sala w Łodzi 04.10.05, 19:48
      Ja mialam wesele 10 wrzesnia tego roku w domu weselnym Eden w rzgowie. nie
      wybralaabym innej sali, goscie chcwalili bardzo jedzienie, obsluge (kelnerzy)
      wystroj, elegancje i poziom sali, niejednokrotnie uslyszalam ze najwyzsza polka
      a cena jak na innych. na prawde super sala. najlepsza.
      • a1ma Re: sala w Łodzi 04.10.05, 20:06
        Ale Eden to chyba typowa sala weselna, nie restauracja, tak? Czy może się mylę?
        A poza tym ja wolałabym Łódź, większość gości jest stąd i przejazd (a zwłaszcza
        powrót) byłby dla nich problemem.
        • antea7 Re: sala w Łodzi 05.10.05, 08:37
          Eden jest bliziutko od granic Łodzi i jest przepiękny.

Mozesz jeszcze spróbować Yucę. Ładna tylko menu mi nie podeszło.
          • a1ma Re: sala w Łodzi 05.10.05, 13:28
            Ale czy to są restauracje czy sale weselne? Bo gołe sale nie wchodzą raczej w
            grę...
            • arcx Re: sala w Łodzi 05.10.05, 15:01
              Ja miałam wesele w "Agacie" na Strykowskiej, ale na 80 osób. Yuca to
              restauracja, ale moim zdaniem wnętrze jest tandetne, chyba, że ktoś lubi, ja to
              nazywam "rokokoko" - złocenia, wilekie obrazy itp. Poza tym jak weszłam do
              środka to niestety nie pachniało tam najlepiej... W Soplicowie byłam zobaczyć,
              fajne miejsce, my szukaliśmy jednak restauracji z hotelem, bo dużo osób było
              spoza łodzi,ale znajoma miała tam wesele i mówiła, że wszystko było w porządku.
              Raz na imprezie mieliśmy mały catering z Soplicowa, jedzenie było bardzo
              smaczne. Czy sala na Woskowej to ta przy Wycieczkowej? Jeśli tak to jest to
              dosyc duży dom prywatny, właścicielką jest synowiecka. Teren ogrodzony,
              wystawiają stoły na zewnątrz, nie wiem jak jest w środku. Podobno fajny jest
              Ambasador, ale tam też nie byłam. Z ciekawych restauracji warto polecić Klub
              Spadkobierców, dobre jedzenie, miejsce na tańce - ale tylko do 70 osób.
              Pozdrawiam, owocnego szukania.
              • a1ma Re: sala w Łodzi 05.10.05, 15:29
                Arcx, dziękuję za wyczerpujące informacje, na pewno się przydadzą wink

Wiesz może coś więcej o sali przy Woskowej (tak, to przy Wycieczkowej)? Byłaś
                tam kiedyś, alebo słyszałaś o weselu tam organizowanym?
                • arcx Re: sala w Łodzi 05.10.05, 21:15
                  O sali na Woskowej nie wiem praktycznie nic więcej oprócz tego, co napisałam.
                  Aha, nie wiem czy to oni organizują czy inna wynajęta firma, ale kilka razy
                  widziałam tam pokaz fajerwerków. Z zewnątrz wygląda to całkiem ładnie, jedyny
                  mankament dla mnie to położenie przy samej ulicy - ale z drugiej strony
                  Wycieczkową nie jeździ aż tyle samochodów smile
            • dorciaszek Re: sala w Łodzi 05.10.05, 16:04
              gola sala? mhhh chyba masz dziwny osad sali weselnej teraz sale sa przepiekne,
              elegancje i restauracje sie nie umywaja do nich. jest to przesl;iczna sala,
              mowie o Edenie. a powrot zaden problem. na granicach miasta a i taksowka z
              niejednego meijsca w lodzi bedzie drozsza. na prawde choc pojedz zobacz. ja sie
              zakochalam w tym miejscu od pierwszego wejrzenia a po weselu ja i goscie
              uwazamy z enie ma lepszej sali. profesjonalizm.
              • a1ma Re: sala w Łodzi 05.10.05, 16:12
                Nie wiesz może, czy są gdzieś w necie do obejrzenia zdjęcia wnętrza? Na ich
                stronie internetowej znalazłam tylko z zewnątrz, niezbyt wyraźnie.
                • a1ma Re: sala w Łodzi 05.10.05, 16:13
                  Znalazłam już. Hm, może się jednak wybiorę?wink
                  • evian77 Re: sala w Łodzi 06.10.05, 09:09
                    Daj znać jak coś już sobie upatrzysz i zarezerwujesz!
                    powodzenia!
                    • a1ma Re: sala w Łodzi 06.10.05, 10:46
                      Dam. Dziękuję smile
                  • antea7 Re: sala w Łodzi 06.10.05, 09:09
                    Napisz na co sie zdecydowałas
                    • a1ma Re: sala w Łodzi 06.10.05, 10:47
                      W tę spbotę idę oglądac pierwsze sala. Mam jeszcze trochę czasu, ale jeśli coś
                      znajdę, to napiszę wink Pozdrawiam!
                      • gosias7r Re: sala w Łodzi 06.10.05, 13:02
                        do dorciaszek
                        Dorciaszek proszę o więcej informacji na temat Edenu. Byłam tam i sala zrobiła
                        na mnie pozytywne wrażenie. Martwi mnie kwestia menu, boję się ze goście wyjdą
                        z wesela głodni. Czy jedzenia jest wystarczająco dużo?
                        Proszę o odpowiedź
                        • a1ma Re: sala w Łodzi 06.10.05, 13:05
                          Gosiu, jeśli szukasz opinii n/t Edenu (lub innych sal w okolicach Łodzi) to
                          polecam www.forum.wesele-lodz.pl/viewtopic.php?t=613 i resztę forum.
                          Pozdrawiam smile
                          • a1ma Re: sala w Łodzi 06.10.05, 13:06
                            O, nie zauważyłam wcześniej, ale chyba już tam byłaś wink
                            Jeśli znajdziesz inne ciekwae strony z opiniami, to daj mi znać proszę!
                            Pozdrawiam wink
                            • evian77 Re: sala w Łodzi 11.10.05, 11:05
                              jak tam sobotnie oglądanie sal? znalazłaś coś? jakie wrażenia?
                              pozdrawiam
                              • sky81 Re: sala w Łodzi 13.10.05, 20:34
                                polecam wpisac w wyszukiwarkę "forum weselna miasta Łódź" - cały wieki wątek o
                                salach i o wszystkich innych rzeczach związanych ze ślubem Polecam serdecznie!
                                • a1ma Re: sala w Łodzi 13.10.05, 23:25
                                  Sky81, czytam na bieżąco - ale dzięki wink

Co do sal... No cóż, oględziny wypadły tak sobie.

Dworek okazał się za mały na nasze potrzeby, zdecydowanie nie chcemy dzielić
                                  gości na 3 małe salki, miejsce do tańca (albo raczej jego brak) przekreśliło
                                  niestrety sprawę.

Ziemia Obiecana i Soplicowo - podobnie, sporo za małe. I mimo, że właściciele
                                  zapewniają, że wszyscy się zmieszczą to mam wrażenie, że nie są to lokale
                                  przystosowane do goszczenia powyżej 100 osób. Właściciel Ziemi Obiecanej
                                  skierował nas też do Domu Lekarza przy Czerwonej - piękne wętrza, ale na 80
                                  osób I fatalne, rozkładane, drewniane krzesła

Weszliśmy jeszcze do Malinowej, ale jak tu zrobić wesele w czerwcu beż
                                  możliwości wyjścia a zewnątrz ani nawet otwarcia okna?

Została Synowiecka.
                                  Plusy:
                                  - piękny dom przenzaczony w całości na wesele (nie ma mowy o innej imprezie "w
                                  sali obok")
                                  - taras i ogród
                                  - miły Pan, który wygląda na takiego, co to zajmie się wszystkim i wszystkiego
                                  doplinuje
                                  - okragłe stoły na życzenie (a my mamy takie życzenie!)
                                  - z tego, co mówł Pan wygląda, że jedzenia będzie aż za dużo (5 gorących
                                  posiłków, wszystko "do oporu")
                                  - ładne wnętrza i nowe, czyste toalety
                                  - przystępna cena (150/os., w tym: wspomniane 5 posiłków, zakąski zimne, napoje
                                  bezalkoholowe ciepłe i zimne, ciasta, wiejski stół, obsługa, itp.)
                                  - zamknięty parking dla gości
                                  - możliwość wniesienia własnego akoholu bez dodatkowych opłat
                                  - dużo miejsca do tańca

Minusy:
                                  - troche mało przestrzenie w sali jadalnej - dopóki nie zobaczę, że mieszczą
                                  się tam te okragłe stoły na 100 osób to NIE UWIERZĘ!
                                  - baaardzo tradycyjne menu (ale podobo nie ma problemu ze zmiana wedle
                                  życzenia, oczywiście bez "dań ekskluzywnych" - wtedy dopłata)
                                  - sla taneczna na parterze, jadalna - na piętrze
                                  - brak miejsc noclegowych
                                  - tylko 2 toalety

To by było na razie tyle, może coś jeszcze sobie przypomnę. Narazie Synowiecka
                                  jest naszym "nr 1", ale jeszcze dużo przed nami

Gdyby nie te dwa poziomy chyba bylibyśmy zupełnie na tak (jeśli rozwieją się
                                  moje obawy co do miejsca), ale i tak jest do przyjecia.

Ale widzieliśmy na razie naprawdę niewiele, więc jeszcze wierzę, że znajdziemy
                                  Szukamy dalej.

Jeśli możecie mi coś polecić w podobnym stylu, co pomieściłoby 100 gości na
                                  jednym poziomie, będę wdzięczna smile
                        • dorciaszek Re: sala w Łodzi 14.10.05, 14:15
                          sory ze ospisuje dopiero dzis. podac moge ci mojego meila:
                          balwanekdora@interia.pl. oddpowiem na kazde pytanie.a z wesela glodni nie
                          wyjda. jest duzo a nawet bardzo duzo rzeczy. moi byli zachwyceni tym jakie ot
                          jedzenie bylo, pycha, jakie danie, i jak pofdane. wszystko cieple, przystrojone
                          kwiatami,a kelnmerzy. ustlic menu trzeba z kucharzem, jest suuuper. sluchaj jak
                          ci sie sala spodobala to nawet sie nie zastabnawiaj, ja bym tej sali nie
                          zamienila na zadna inna. a jedzenie jest przepszyne. nawet choc to ze w
                          szampanie podali malinke robi wrazenie elegancji i poziomu. zreszta menu
                          ustalasz sama i na serio jedzenia jest max!!! a i do domu dali mi tyle ze
                          musialam pomrozic dla pieskow vbo nie bylam anio ja ani rodzice w stanie tego
                          przejhesc. moge ciw sylaac zdejecia z przybrania sali. no i moge polecic ci
                          super tania dekoratorke sali. zi jakbys nie mila footografa czy orkiestry. na
                          serio moi wszyscy ci ktorzy opracowali dla ans w ten dzien zorbili dla mnie i
                          na gosciach wrazenie niezpaomnianej nocy i najlepszego wesela w ich zyciu. pisz
                          na wszyskto odpwoiem i pomoge:
    • arcx Re: sala w Łodzi 14.10.05, 00:36
      www.wesele.400.pl/sale_weselne.html
      Wejdz na ta strone, tam sa wymienione restauracje i sale weselne, popatrz w internecie, jak cos cie zainteresuje, to pojedziesz zobaczyc.
      Jesli nie masz jeszcze kamerzysty, to polecam alcomfilm
      www.alcomfilm.com
      sa swietni, drodzy, ale warto. Film jest zrobiony profesjonalnie a nie kamera "z reki".
    • dorciaszek Re: sala w Łodzi 14.10.05, 14:18
      zwiedzilam przed wlasnym slubem chyba z 40 sal i nie ma lepszej, ladniejszej,
      na takim poziomie przy takiej cenie sali jak EDEN!!!!! po weselu wiem to jzu na
      pewno, zawsze z senstymentem tam choc wejde na minutke. super ludzie, super
      miejsce
      • a1ma Re: sala w Łodzi 14.10.05, 17:05
        Muszę tam w końcu pojechać! wink
        • kol.3 Re: sala w Łodzi 16.10.05, 10:07
          Byłam wczoraj na weselu w óśrodku "Boryna" w Rąbieniu. Jest to kompleks
          nowoczesny bardzo przestronny który składa się chyba z 3 sal i hotelu. Moi
          znajomi zrobili tam wesele ze względu na dużą ilość miejsc noclegowych, bo
          mieli dużo osób spoza Łodzi. Jest bardzo duży parking. Sala była duża,
          nowoczesna, rzęsiście oświetlona. Wesele na ok. 80 osób, miejsca do tańczenia
          full, co jest bardzo istotne, bo niektóre pary hasają na całego. Bardzo mi się
          podobał zespół bo robił dokladnie to co do niego należało, czyli był świetny
          muzycznie i starał się rozbawić wszystkich gości. Bardzo dobra była także
          kuchnia a zwłaszcza obsługa kelnerska, sprawna i szybka. Myślę, że jest to
          dobry obiekt na duże wesela. No i niedaleko od miasta wracaliśmy z wesela nad
          ranem taksowką na Górną zapłaciliśmy 60 zł. więc idzie wytrzymać.
          • a1ma Re: sala w Łodzi 16.10.05, 14:02
            Dziękuję kol.3, odwiedzę na pewno Borynę, bo sporo o tej sali słyszałam. Ale
            nie bardzo wierzę w sukces tej wizyty, bo znana jest mi ona jako
            typowa "fabryka wesel", a ja wolałabym cos z kilmatem... Zobaczymy za tydzień,
            wtedy czeka mnie druga tura zwiedzania wink
            • svidy Re: sala w Łodzi 16.10.05, 17:27
              Jeśli masz na myśli coś z klimatem, to polecam Oberżę Staropolską na ul.
              Długosza (niedaleko Makro). Fajna atmosfera, jak sama nazwa wskazuje: po
              staropolsku, lekko góralsku, swojsko. Biorą 110-130 zeta/os., oprócz alko i
              ciast, jest wiejski stół, ale "mikstura" we własnym zakresie. My
              zarezerwowaliśmy termin właśnie tam, a tydzień temu w sobotę mieli wesele i
              właścicielka nas zaprosiła, żebyśmy obejrzeli, jak to wygląda przed samą
              imprezą. I powiem Ci, że byliśmy miło zaskoczeni. Ogladalismy różne m-ca, ale
              wszędzie powiewało takim "profesjonalizmem weselnym" w stylu disco-polo.
              Polecam, zobaczcie! Powodzenia!
              • a1ma Re: sala w Łodzi 17.10.05, 23:30
                O, to coś nowego wink Dziękuję! Wybiorę się w sobotę.
            • kol.3 Re: sala w Łodzi 16.10.05, 20:32
              Wiesz a1ma rzeczywiście musisz to wszystko sama obejrzeć, bo każdy szuka czegoś
              innego, jak już napisalam moim znajomym chodziło o te miejsca noclegowe.
              • sky81 Re: sala w Łodzi 19.10.05, 15:04
                jesli chodzi o Oberżę Staropolską to róznież polecam żebyście się przejechali i
                zoabczyli co mają do zaproponowania.
                • a1ma Re: sala w Łodzi 19.10.05, 21:50
                  Sky, a czy ta sala jest wystarczająco duża na ponad 100 osób?
              • a1ma Re: sala w Łodzi 19.10.05, 21:49
                I byli zadowoleni?
    • emib3 Ambasador 20.10.05, 10:30
      a byłaś w Ambasadorze?my wybraliśmy właśnie tę salę.W Edenie było weselicho
      mojego brata - super, ale ja nie chciałam dublować miejsca.pozdrawiam
      • a1ma Re: Ambasador 20.10.05, 15:39
        Jeszcze nie byłam, pojadę na pewno.
        A Ty już po weselu czy przed? Jakieś rady? wink
        • emib3 Re: Ambasador 20.10.05, 17:00
          Ślub mam 12.08.06, więc jeszcze trochęsmileSporo już mamy załatwione: salę,
          kościół, fotografa, kamerzystę, samochód, zespół wstępnie. Teraz myślę o sukni
          i kursie tańca.A Ambasador jest naprawdę fajny, zwłaszcza jeśli nie przepadasz
          za nowoczesnymi salami, a wolisz coś stylowego. No i to nie tylko restauracja,
          ale i hotel, więc jeśli masz przyjezdnych to super. No i młodzi dostają
          apartament gratis, i godzinkę basenu rano gratis.Pozdrawiam
          • arcx Re: Ambasador 20.10.05, 18:28
            Rany boskie, czy ktoś rano ma siły i chęci na basen? Chociaż z drugiej strony takie odświeżenie...
            Co do "stylu" Ambasadora - nie będę dyskutować, dla mie na pewno nie jest on stylowy, chociaż na konferencje się nadaje. Moim zdaniem większość restauracji i sal weselnych ze stylem nie ma nic wspólnego. Pozdrawiam.
            • a1ma Re: Ambasador 20.10.05, 21:52
              Arcx, niestety musze się z Tobą zgodzić... Ale na razie wciąż szukam - i
              wierzę, że znajdę tę moją idealną wink
      • a1ma Re: Ambasador 23.10.05, 00:58
        Emib3, byłam dzis w Ambasadorze i musze przyznać, że to jest pierwsze miejsce,
        na które gotwabyłabym się zdecydować... wink Kiedy masz tam zarezerwowany
        termin? Mogłabyś opowiedzieć mi coś więcej o szczegółach?
        Dziękuję z góry i pozdrawiam!
        • emib3 Re: Ambasador 26.10.05, 14:13
          Ale umer!Dopiero się zorientowałam, że na tym wątku już pisałaśsmileByłam troszkę
          w rojazdach i lekko wypadłam z obiegu na forum.Ale wracam i możemy pogadaćsmile
          • a1ma Re: Ambasador 02.03.06, 20:45
            My w końcu zdecydowaliśmy się na Borynę.
            A Wy?
    • lena_lodz Re: sala w Łodzi 03.03.06, 07:40
      Byłam na weselu w resteuracji Hades. Bardzo przyjemne wnetrze i kulturalna
      obsługa. Jedzenie hmm troszkę pod przydział. Odradzam Fanatazje, wróciliśmy z
      wesea głodni sad ale wybór należy do Ciebie big_grin
    • lena_lodz Re: sala w Łodzi 03.03.06, 07:46
      aha jeszcze na ul. Tomaszowskiej jest fajna sala "Solaris" widziałam wnetrze.
      Skromne i z klasą....jeśli chodzi o ceny niestety Ci nie pomoge smile
      • emib3 Re: sala w Łodzi 03.03.06, 10:08
        My już dość dawno mamy podpisaną umowę w Ambasadorze. A Hades mi się nie podobał
        - te obrazy z łabędziami na ścianach - straszne. No i położenie też amło
        ciekawe. A o Solarisie też słyszałam dobre opinie, ale tam nie dotraliśmy, bo
        decyzja zapadła po wizycie w Ambasadorze. Pozdrawiam
        • lena_lodz Re: sala w Łodzi 03.03.06, 10:10
          ile płacicie w Ambasadorze ? mieszkam niedaleko smile
          • emib3 Re: sala w Łodzi 03.03.06, 10:18
            140, ale zastrzegli, że może dojść do 150, bo umowę podpisaliśmy ponad pół roku
            temu, a wesele dopiero (już!!!) w sierpniu.
    • bea334 Re: sala w Łodzi 03.03.06, 14:39
      Polecam "EDEN". Rodzice byli tam na weselu i było super zarcie pyszne. Moje
      wesele też tam będzie w maju. Możesz jeszcze odwiedzić "Solaris" na ul. Kolumny-
      chociaż nie bardzo mi odpowiadał, ale niektórzy sa zachwyceni. Pozdrawiam Bea
      • emib3 Re: sala w Łodzi 03.03.06, 15:25
        Ja znam Eden dość dobrze, bo mój brat miał tam wesele.Naprawdę fajna sala, choć
        dla mnie trochę zbyt nowoczesna. No a poza tym nie chciałam mieć wesela wtym
        samym miejscu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka