dominiczka11 05.10.05, 09:58 czesc mam zapytanie do wszystkich którzy mogą polecic mi dobrą orkiestrę lub Dj-a z Bydgoszczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agba21 Re: zapytanie 05.10.05, 19:29 Cześć,mogę ci polecic świetny zespół który grał na naszym weselu w lipcu.Zespół KONKRET, lider pan Jacek Kryger nr. tel to 605850816.Polecam z czystym sumieniem bo grali naprawdę super. PS. a kiedy ślub? Pozdrawiam, Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaz80 Re: zapytanie 05.10.05, 22:41 czesc sama mam wesele w najblizsza sobote i niedawno szukalam fajnego, kulturalnego zespolu. Bardzo dobre opinie od bezstronnych osob slyszalam o zespole Płomień. Zarowno moj kamerzysta jak i fotograf i kolezanke ktora pracowala w pewnej bydgoskiej restauracji ktora co tydzien miala wesele polecali mi ten zespol. Raekcja tych osob na moja odpowiedz ze bedzie zespol taki i taki (inny), byla taka: acha, nie znam tego zespolu, szkoda ze nie bedzie gral Płomień. Pamietam jak pani z pewnej restauracji w ktorej przymierzalismy sie do wesela na moje pytanie o zespol dala mi ich plytke i pwiedziala ze to jest zespol ktorego sie nie powstydze. Panowie sa niepijacy, bardzo dobrze prowadza cala impreze, opinia jest taka ze jak sie ma ten zespol to jest gwarancja ze impreza bedzie udana. Niestety ich plytka jest srednio udana, ale to ze nie nalezy sie sugerowac plyta bo to nie jest najwazniejsze dowiedzialam sie za pozno. Mialam juz wowczas podpisana umowe z innym zespolem, a poza tym Płomień jak do nich mimo wszystko zadzwonilam w dzien mojego slubu mial juz tez klientow. U lidera z zespolu Konkret Band bylam naewet w domu bo tez mi go polecono, podobno sa fajnymi wodzirejami, ale na mnie zrobili srednie wrazenie, nie przekonali mnie do siebie. Jak bedziesz zainteresowana to po 8 pazdziernika ponapisze Ci jak spisal sie moj zespol, w razie czego pisz mi na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka11 Re: zapytanie 06.10.05, 08:51 ślubuję 1 lipca 2006. problem istneje jedynie w tym iż ja chcę dj-a a mój facet się zastanawia ażeby wziąść orkiestrę Odpowiedz Link Zgłoś