Dodaj do ulubionych

suknie firmy Mathilda

14.10.05, 16:04
czy znacie taka firme szyjaca suknie slubne?
bylam w Pronuptii w Krakowie i panie mi powiedzialy ze oni w salonie nie
tylko maja suknie wlasnie Pronuptii ale takze innej francuskiej firmy
Mathilda.
niestety przekopalam google i nawet wzmianki nie znalazlam o tej firmie...
moze Wy cos wiecie?
Obserwuj wątek
    • arcx Re: suknie firmy Mathilda 15.10.05, 01:04
      Ja kupowałam suknię w Pronuptii w Łodzi, tej właśnie firmy model chyba s-23 (tak nazwany w sklepie) inaczej Lisa. Jetsem z sukienki bardzo zadowolona, bardzo ładny materiał, nic sie nie rozprulo, nie oderwalo itp. Tren podwiazany po I tancu nie rozwiazal sie ani nie wymagal poprawek przez cale wesele. Podobna sukienke jek moja mozesz zobaczyc na stronie benjamin roberts, model 602 z tym ze ja mialam jednoczesciowa i bez haftu na dole.
      Ladna byla tez jeszcze jedna suknia, z piekna aplikacja na "gorsecie" i trenie, ale strasznie przez to ciezka. Niestety nie pamietam jak sie nazywala.
      Ogolnie - moje doswiadczenia z sukienka tej firmy sa bardzo dobre, moge ja polecac.
      Pozdrawiam
      • dzika_roza Re: suknie firmy Mathilda 15.10.05, 11:18
        dzieki za infosmile
        ja mam zamowiona suknie w Krakowie, model s-11. niestety n ie wiem jak sie
        nazywa. a chcialabym znalezc zdjecie w internecie.
        ma opadajace ramiaczka, haftowany przod (jest jednoczesciowa) podwyzszona talie
        i dwie muslinowe szarfy z tylu.
        ciesze sie ze bylas zadowolna smile
        pozdrawiam
        • arcx Re: suknie firmy Mathilda 16.10.05, 00:31
          Chyba wiem o jaka suknie Ci chodzi, tak mi się przynajmniej wydaje, ale w Łodzi jej chyba nie było. Może spróbuj znalezc ja na stronie benjamina robertsa, jezeli byla tam suknia podobna do mojej to moze Ty tez cos znajdziesz, albo na www.pronuptia-polska.pl
          Kiedy slub?
          • dzika_roza Re: suknie firmy Mathilda 16.10.05, 13:08
            no wlasnie na zadnej stronie pronuptii ani w ogole w googlach jej nie
            znalazlam sad
            slub i wesele 24 czerwca smile
    • fanta-girl Re: suknie firmy Mathilda 15.10.05, 16:19
      jakas strona pronupti jest tu:
      www.pronuptia.pl/
      • dzika_roza Re: suknie firmy Mathilda 15.10.05, 18:39
        dzieki ale chodzi o to ze szukam strony dot. francuskiej firmy Mathilda (badz
        Mathilde, nie wiem do konca).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka