kasiaa11 19.10.05, 16:24 dla jakiej panny młodej suknia Aube z kolekcji www.pronuptia.pl/ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzi25 Re: jak myślicie... 19.10.05, 16:27 Jak dla mnie dla osoby niebanalnej i z dobra figura...zeby te bioderka byly) Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: jak myślicie... 19.10.05, 16:37 ooo... na pewno dla odważnej Panny Młodej.. o nie nagannej figurze.. piękniutka ta suknia... i z całą pewnością musi być niesamowicie delikatna... mi sie kiedyś bardzo podobała suknia w podobnym stylu w Madonnie... ale była po poerwsze cholernie droga, po drugie nie mieli jej w salonie na przymiarkę, bo nie było sensu... a jak sobie podyskutowałam z panią, okazało się, ze oprócz tego że jest prześwitująca super sexi) to ma jeszcze obniżony stan w pasie, w związku z tym na moją figurę nawet nie było o czym mówić... do takiej sukni... trzeba miec NOOOOOgi az do szyji... ale suknia piękna... G Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: jak myślicie... 19.10.05, 16:47 chyba dla szczupłej, suknia o ile się ie mylę jest jednoczęściowa, więc trzeba miec niezłą figurę zeby ją ubrac Odpowiedz Link Zgłoś