ogrryzka 20.10.05, 07:31 Cześć. Był ktoś z Was na takich targach? Warto? W najbliższym czasie zapowiada się kilka takich imprez (Poznań, Warszawa) i nie wiem czy jest sens jechać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorhaj Re: targi ślubne 20.10.05, 07:44 Właściwie to nie byłam na targach ślubnych jednak bardzo chętnie bym się wybrała.Słyszałam że można wiele ciekawych rzeczy podpatrzeć i wykorzystać na swoim ślubie, więc chcę tam być i myślę że warto. wiesz kiedy dokładnie są w Poznaniu? - mieszkam niedaleko. Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ogrryzka Re: targi ślubne 20.10.05, 07:58 Tutaj powinnaś znaleźć informacje. www.slubiwesele.pl/targi/2006/2006-trg.htm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra76 Re: targi ślubne 03.11.05, 18:06 Czesc, zobacz też targi slubne - wielka poznańska gala slubna. Byłam w tym roku z kuzynką. Było super! W przyszłym roku te targi sa 15 stycznia w Arenie. Na stronie www.magazynslubny.pl/gala-slubna/relacja.html jeet relacja z poprzedniej Imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: targi ślubne 20.10.05, 08:07 Moja znajoma wygrała na targach suknie ślubną Ja się wybieram z ciekawości, zawsze mozna coś podpatrzyć Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-mysl Re: targi ślubne 20.10.05, 08:58 Witam, ja byłam na takich targam i bardzo polecam. Przede wszystkim firmy na takich targach dają swoje wizytówki(reklamy), które zawierają 10% upustu przy kupnie danego produktu (np. obrączek, zaproszeń ślubnych). Można zobaczyć dużo wizarzystów i efekty ich pracy, jak rónież florystów i dekoratorów. Dzięki takim targom mozna znaleśc wymarzoną suknię lub ją wygrać, tak było w przypadku targów ślubnych w krakowie. Przyszła para młoda wygrała suknię ślubną i garnitór z firmy którą sobie sami wybrali. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: targi ślubne 20.10.05, 09:08 ja też byłam i to nie na jednych.... oczywiście, że warto, bo można w jednym miejscu np zobaczyć oferty różnych firm robiących zaproszenia, zdjęcia, filmy... ale też nie nastawiałabym się na niewiadomo co... to głównie masówka... i jeżeli nie masz konkretnego celu... i nie postawisz sobie zadania - znajdę dziś to i to... to jest trudno... o przymierzaniu sukni raczej mowy nie ma, bo dzikie tłumy i mało miejsca... a wygrywa... no jedna para na cały weekend... )) no i radzę popytać o konkretne targi w konkretnych miejscach... w Warszawie (nie wiem czy w tym roku są) ale odradzam np hotel Bristol. Pałac Kultury i Sobieski ok. W Mariocie już nie bylam nie mniej jednak, oczywiście WARTO PÓJŚĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś