Dodaj do ulubionych

PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE

21.10.05, 14:44
JA POKI CO MAM KIKLA,ALE NIE MOGE SIE ZDECYDOWYC.PROSZE O KOLEJNE
PROPOZYCJE.MOJE FAWORYTY TO:
FARBA-CHCE TU ZOSTAC
FARBA-A JA BEDE TWYM ANIOLEK
NATALIA KUKULSKA-ZAKOCHANI
KINDLA-Z KIMS TAKIM JAK TY
KANCELARIA-ZABIORE CIE WLASNIE TAM
CO WY NA TO???
Obserwuj wątek
    • aks4 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.10.05, 16:29
      na moim weselu byla pisenka : dla mlodej pary ten walc, nie weim czy taka znasz?
      moze byc przetanczyc chce z toba cala noc, mysle ze bardzo adekwatna
      • reszka.ja Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.10.05, 18:08
        my bedziemy miec piosenke Natalii K. "Zakochani"
    • francesca12 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.10.05, 21:43
      > KANCELARIA-ZABIORE CIE WLASNIE TAM
      cudowna, ta i tylko ta; będzie na moim weselu/przyjęciu weselnym na pewno, wiem
      to mimo że ślubu nie widać big_grin
    • enigma-2000 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.10.05, 21:48
      U nas była piosenka Krzysztofa Krawczyka "Marsz weselny Mendelssona". Piękna
      piosenka, która wszystkim się bardzo podobała.

Asiek, 6 sierpnia 2005
      • kuleczka1980 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.10.05, 23:48
        A my będziemy mieli
        Wielką miłość - Krajewskiego.
        • marcel52 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 22.10.05, 00:47
          Wszystkie są fajne, ale jak chcecie być oryginalni to weźcie Kancelarie. Mało
          osób to zna, jeszcze mniej kapel to wykonuje. Mam nadzieję, że macie dobrą
          kapelę, bo piosenka nie należy do najłatwiejszych.
      • klerken Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 09:58
        a masz może mp3 tej piosenki? nigdy jej nie słyszałam, a bardzo mnie
        zaciekawiła.
      • jfilip Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 08.11.05, 21:38
        Tylko Kancelaria: Zabiorę cię właśnie tam. To był Nasz pierwszy taniec, a w tym
        roku w drugi Dzień Świąt Bożego Nardzenia Będzie druga rocznica. Ppzdrawiam.
    • monika-mysl Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 22.10.05, 12:05
      Masz może FARBA-A JA BEDE TWYM ANIOLEK, KINDLA-Z KIMS TAKIM JAK TY lub
      KANCELARIA-ZABIORE CIE WLASNIE TAM na mp3, muszę przyznać że pierwszy raz
      spotkałam się z tymi utworami a bardzo mnie ciekawią. Pozdrowienia
      • morietka Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 22.10.05, 12:46
        Czy ja też mogę prosić na @ gazetowego.

smile
        • francesca12 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 22.10.05, 18:26
          morIEtko (sorki), wysłałam Kancelarięsmile
          • pysiunia5 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 22.10.05, 18:42
            my bedizemy mieli Chce tu zostać Farby na pierwszy taniec. Na ostatni Wielka
            miłość-Krajewski, a pierwsza piosenką na płycie i kasecie z filmem wesela
            bedzie "Bo mam ciebie" Sumptuastic.
          • morietka Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 22.10.05, 19:42
            dzięki Francesca,

jesteś niemożliwa big_grin big_grin big_grin
            • francesca12 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 22.10.05, 20:28
              morietka napisała:

> dzięki Francesca,
              >
              > jesteś niemożliwa big_grin big_grin big_grin

Potraktuję to jako komplement..

PS.
              Jeszcze raz wszystkiego dobrego smile
              • ania-jak poprosze kancelarie 19.11.05, 21:31
                na adres ania-jak@gazeta.pl
                bede bardzo nisko sie klaniac!
                dziekuje
                ania
          • anmery1 przeslesz i mi PROSZE:-) 24.10.05, 14:22
          • karina_k2 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.11.05, 15:33
            mogę prosić mp3 kancelarii na gazetowego? ślicznie dziękuję.
      • angela_r Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 23.10.05, 22:52
        dziewczyny, prosze o przeslanie Kindla-Zkimś takim jak Ty na gazetowego
        piosenke nie
        mogę znaleść a jestem bardzo ciekawa. pierwszy raz slysze o takiej propozycji.
      • klerken Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 09:58
        Czy ja też mogę poprosic o te trzy piosenki?
    • myszka217 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 23.10.05, 14:28
      mogę prosić na gazetowego piosenke Kindla-Zkimś takim jak Ty bo nigdzie nie
      mogę znaleść a jestem bardzo ciekawa jaka jest pozdrawiam
      • maggier Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 23.10.05, 19:16
        dlaczego wybieracie tylko polskie piosenki??? ja wybrałam 'home' michaela
        buble..przepiękna jazzowa piosenka....
      • morietka Re: Kindla-Zkimś takim jak Ty 23.10.05, 21:16

Dziewczyny, prześlijcie proszę Kindla-Zkimś takim jak Ty

smile smile smile
        • mimblaa Re: Kindla-Zkimś takim jak Ty 09.11.05, 12:53
          Czy nie chodzi Ci przypadkiem o Roberta Kiljańskiego i Kayah?
        • paolka25 Re: Kindla-Zkimś takim jak Ty 11.11.05, 20:34
          Witaj, masz moze na mailu te piosenke?jesli tak to prosze o
          przeslanie.pozdrawiam
    • evian77 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 08:42
      Ja wybieram piosenkę Des'ree "Kissing you" z filmu Romeo i Julia. jest bardzo
      piękna i romantyczna... smile))
      • morietka Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 10:52
        evian,

masz tą piosenkę na mp3 ?
        • evian77 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 11:00
          niestety nie mam sad(( tylko na płycie cd...
    • emma77 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 12:58
      Witam,
      my mieliśmy chyba cos nietypowego "Dopóki jesteś ..." wykonują ja Skaldowie.
      Klimaty lat 70, ale bardzo fajna melodia no i słowa pasują do tej wyjątkowej
      chwili
    • pixel33 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 12:58
      Wg mnie piosenka na pierwszy taniec powinna byc WASZA. Specjalna. A nie taka
      jakie wybiera 99% panien młodych. Szczerze uwazam, że ta lista jest
      beznadziejna. Wybierz coś wyjątkowego, troche ambicji wink Pozdrawiam
    • mkgosia Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 13:13
      KANCELARIA-ZABIORE CIE WLASNIE TAM i NATALIA KUKULSKA-ZAKOCHANI czy mogę prosić
      o te piosenki na mp3
      • morietka Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 13:57
        mkgosia,

odbierz pocztę

smile smile smile
        • askiem Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 24.10.05, 14:14

My będziemy mieli bardzo osobisty, bardzo mało znany, raczej oryginalny
          kawałek... o tytule który mówi sam za siebie "Love Me To The End" smile zespół
          Deine Lakaien...
    • anmery1 PROSZE:zabiore cie wlasnie tam!!! reszta do kosza 24.10.05, 14:21
      sliczna piosenka
    • dziubasek19 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 08.11.05, 21:23
      A my chyba się zdecydujemy na piosenke Ireny Santor i
      Połomskiego "Zakochani"...o ile damy rade to zatańczyc!! big_grin
      • evelina2000 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 09.11.05, 11:41
        "Chodź,pomaluj mój świat" zespołu 2+1
    • arcx Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 12.11.05, 17:24
      Ja też uważam, ze ta lista jest do kitu, przepraszam, ale te piosenki kojarzą mi się z weselami w remizie - zwłaszca Farba i Kancelaria. Ktoś tu słusznie napisal, że wybiera je 99% panien młodych
      U nas było Fascination Nat King Cole'a
      piękne są
      What the world needs now is love sweet love (soundtrack Mój chłopak się żeni)
      What a wonderful world
      When a man loves a woman
      Tonight I celebrate my love
      How deep is your love
      I can't stop loving you
      That's amore
      Wszystko mi mówi, że mnie ktos pokochał
      Prócz Ciebie nic
      - dla mnie są to ciekawe, romantyczne piosenki o miłości, a nie disco polo.
      Pozdrawiam
      • joannapoznan Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 13.11.05, 14:02
        a my będziemy tańczyć przy "sometimes you can't make it on your own" U2, bo
        jesteśmy fanami u2 i przy tej piosence mam dreszczesmile
    • ineczka22 ??Kim sa Farba i Kancelaria??? 13.11.05, 19:05
      Ja myslalam, ze pierwszy taniec to walc!
      MMMMMMMMMMM
      Inka
    • anula.a1 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 14.11.05, 09:25
      hmm, a ja bym chciała tańczyć przy everlasting love, którą to piosenkę śpiewało
      kilku wykonawców, ale w starym wykonaniu Sandry chyba najlepiej wypadła. Ciekawe
      tylko jak do tego zatańczyć?smile
      • asia785 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 14.11.05, 09:53
        Kurde a ja będę miala jakiegoś 1 pana co nam coś przygra (sami organizujemy
        sobie przyjęcie), pewnie coś u niego wybierzemy. Ale jak możecie wyślijcie mi
        na maila gazetowego te mp3, ktore były wymienione. dzięki.
    • koza_w_rajtuzach Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 14.11.05, 20:35
      Ja na swoim ślubie miałam Seweryna Krajewskiego - Czekam na tę jedną chwilę.

W sumie sama jej nie wybrałam. "Grajkowie" zadecydowali. W ogóle to lepiej za
      dużo nie myśleć, nie przejmować się, nie angażować (choć to głupio brzmi), bo
      potem tym większy stres jest. Lepiej umyć od wszystkiego ręce i poprosić
      najbliższych, aby to oni wszystkim się zajęli, a samej zająć się tylko własnym
      wyglądem. Dzięki temu, że pozwoliłam innym wziąć sprawy w swoje ręce, nie
      ingerowałam w nic, nie zastanawiałam się, nie dociekałam i nawet nie bardzo
      wiedziałam, co zostało zaplanowane, to nie przejmowałam się się tym, że coś nie
      jest po mojej myśli, że coś idzie nie tak. Bawiłam się doskonale, jak na
      normalnej imprezie, zupełnie bezstresowo. Myślę, że warto jest być egoistą i
      zrzucić wszystko na innych, przynajmniej jeśli chodzi o ślub.
      • ra81 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 19.11.05, 11:38
        hehe gdybysmy mieli miec jakas "nasza" piosenke na poczatku, to najpewniej
        musialby to byc aquarius z musicalu hair, albo strangers in the night sinatry
        albo elvis maybe I didin't treat you... (nie pamietam dokladnego tytulu), albo
        jeszcze ze sto innych, wiec bedzie walc wiedenski nad pieknym modrym, bo zawsze
        marzylam i marze nadal, zeby to pieknie zatanczyc, a potem cala noc bedziemy
        sie bawic, przy "naszych" piosenkach

i popieram glos, jaki sie juz pojawil w tej dyskusji, zeby wybrac to, co
        chcecie, a nie to, co wszyscy
    • paolka25 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 19.11.05, 12:04
      Moge poprosić o przeslanie na maila gazetowego piosenki "Z kims takim jak Ty"-
      Kindla. Z gory dziekuje i pozdrawiam
    • gosiak71 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 19.11.05, 19:37
      Ja miałam "Chcę tu zostać " i... porę miesięcy po ślubie( choć znamy sie długo)
      mam ochotę sie rozwieść!!!!!!!
      Czy pierwsza piosenka ma jakieś znaczenie????
      chyba NIE!!!
    • kira31 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 20.11.05, 18:49
      MY NA SWOIM ŚLUBIE BĘDZIEMY MIELI "NASZĄ" PIOSENKĘ KTÓRA TOWARZYSZY NAM JUŻ OD
      6 LAT...PIERWSZA RANDKA..ROMANTYCZNE WIECZORY..WSPÓLNE PLANOWANIE PRZYSZŁOŚCI..-
      BYŁA Z NAMI ZAWSZE I OBOJE JĄ UWIELBIAMY "NOTTING HILL" RONAN KEATING
      • marti_ka82 kancelaria i kindla 20.11.05, 21:48
        czy moglabym ladnie poprosic rowniez o przeslanie tych piosenek na moj mail
        gazetowy lub na marti_ka@o2.pl bylabym bardzo wdzieczna smile slciznie dziekuje
        • karina_k2 Re: kancelaria i kindla 21.11.05, 15:41
          dołączam się do prośby o Kancelarię smile na gazetowego. dziękuję.
    • slubna Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.11.05, 15:43
      Etta James - "At last" - przepiękna piosenka!!! Była w filmie "Miasteczko
      Pleasantville"
    • agnieszkad321 Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.11.05, 16:14
      ja rozwazam natalie kukulska "zakochani" za kazdym razem jak ja slysze mam lzy
      w oczach, ale boje sie ze orkiestra moze ja zwyczajnie zfalszowac, bo wlasnie
      glos natalii dodaje jej uroku i nastroju. ale nie wybueraj tego co wszyscy czy
      wiekszosc, zdaj sie na instynkt, porozmawiaj z partnerem, a moze do tego czasu
      jeszcze pojawi sie jakas "wasza" piosenka.
    • svidy Re: PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC-PROPOZYCJE PROSZE 21.11.05, 22:27
      DO joannapoznan ---> wybrałaś U2 "Sometimes you can't make it on your own" na
      pierwszy taniec na weselu?! Z całym szacunkiem, ale chyba nie masz pojęcia, o
      czym jest ten kawałek: Bono napisał go na cześć swego zmarłego ojca, wyraża w
      nim ból po jego śmierci i, bynajmniej, słowa nie nawiązują do weselnej
      potańcówki... Ale cóż, żyjemy w wolnym kraju - Polaczkowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka