jakubowska2 24.10.05, 10:08 Polećcie jakiegos taniego przewoźnika ..Muszę jakoś dowieść gości i odwieść z wesela.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmonas Re: Tani Przewoźnik WARSZAWA 24.10.05, 10:14 Ja też bym poprosiła, wyglada na to, że będę miała ten sam problem. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska2 Re: Tani Przewoźnik WARSZAWA 24.10.05, 10:31 autobusybusy.pl/index.html znalazłam coś takiego może Cię zainteresuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: Tani Przewoźnik WARSZAWA 24.10.05, 10:31 Wiem, ze możesz wypożyczyc autobus trzeba isc do zajezdni autobusowej zdaje sie na Chełmskiej i tam załatwić formalności. Moi znajomi tam wypoozyczyli nowego solarisa za bardzo rozsądne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Tani Przewoźnik WARSZAWA 24.10.05, 21:42 niestety nie napisałaś, co cię interesuje - jeden autobus czy kilka busów, ew. jeden. Ja mam moją znajoma korporację, niedawno chłopcy zmienili samochody na nowe Mercedesy Vito, VW Sharane, VW Caravelle. Są i tak tani jak na taksówki, a jeśli zarezerwujesz na wyłączność, myślę, że spokojnie będzie można się z nimi dogadać. Puść proszę namiary na maila gazetowego, napisz o oczekiwaniach, terminie, lokalizacji a rozeznam, co da się wynegocjować. pozdrawiam, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś