zaba1981 27.10.05, 15:09 Mam krótkie włosy i mam pytanie w jaki sposób je ozdobić, czy może pasuje welon czy może jakiś kwiat we włosy, a może mała korona ) ?? Będę wdzięczna za jakieś zdjęcia lub strony internetowe. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracuuja Re: Krótkie włosy 27.10.05, 15:15 wianek!! ale z prawdziwych kwiatów!! a spod niego welon!! Odpowiedz Link Zgłoś
czuszkaa Re: Krótkie włosy 27.10.05, 21:05 ja mam krótkie włosy, które obcięłam jeszcze krócej na miesiąc przed ślubem. fryzjerka która miala mnie czesac (inna niż strzygła) prawie płakała. była pewna ze welon - nawet taki do połowy pleców - nie utrzyma się nawet w kościele. tymczasem wytrzymal do oczepin!!! było pięknie. a oprócz welonu mialam z boku głowy - obo ucha - 3 małe rózyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mms38 Re: Krótkie włosy 18.11.05, 13:26 a moglabys podzielic sie zdjeciami? ja sie zastanawiam, czy wlasnie nie sciac wlosow krocej... dzieki z gory marta Odpowiedz Link Zgłoś
basialek Re: Krótkie włosy 28.10.05, 20:01 moja bratowa miala krotkie wlosy i kolezanka - obie mialy welony i wygladaly super, jak chcesz zobaczyc zdjecia to wyslij widomosc na meila Odpowiedz Link Zgłoś
kb77 Re: Krótkie włosy 28.10.05, 20:13 hej bede wdzieczna za fotki na kathbalucka@yahoo.com dzieki! kaska Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: Krótkie włosy 28.10.05, 21:28 Ja również będę wdzięczna za zdjęcia. Mój mail to zaba002@gazeta.pl Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anika_p Re: Krótkie włosy 31.10.05, 17:57 Poprosze o zdjecia. sama mam krotkie wlosy i zastanawiam sie co z nimi zrobic w TEN dzien Odpowiedz Link Zgłoś
goykaa Re: Krótkie włosy 09.11.05, 07:36 ja też mam krótkie włosy, ślub w kwietniu...i tez zastanawiam się ..wianek, welon...hmmm, jeśli można wrównież poprosze o fotki ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mms38 Re: Krótkie włosy 18.11.05, 13:24 badzo bym chiala je zobaczyc, przeslij plis na maila gazetowego- szukam inspiracji... marta Odpowiedz Link Zgłoś
salvia_divinorum Re: Krótkie włosy 30.10.05, 13:55 Ja miałam hustkę na głowie taki mini turban. Jak dla mnie wygladało super. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Krótkie włosy 08.11.05, 11:15 a mozesz mi przeslac zdjecie na maila gazetowego? Bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
mms38 Re: Krótkie włosy 18.11.05, 13:22 ja tez poprosze fotki! zaczelam wprawdzie zapuszczac, ale do kwietnia mpge sie nie wyrobic!! tnx marta Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka66 Re: Krótkie włosy 08.11.05, 12:07 a ja miałam krótkie włosy bez zadnych ozdób, welonów, kwiatków...uczesał mnie po prostu mój fryzjer, a ślubny to był chyba tylko kolor moich włosów - jasny blond (ha!ha!), ale mi to bardzo odpowiadałoi byłam zadowolona z mojego wyglądu, ale pewnie był dla niektórych "mało ślubny" Odpowiedz Link Zgłoś
beata-13 Re: Krótkie włosy 09.11.05, 10:10 Jeden kwiatek we włosach wystarczy. Lepiej mnie niz za duzo. Welon moze Ci sie nie utrzymac przy krótkich Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Krótkie włosy 09.11.05, 12:19 jak krotkie tak do ucha, to mozesz pokombinowac cos a'la lata 20. takie "zlamane fale" mi sie to dosc podoba. www.netwesele.pl/forum/viewtopic.php?t=6236 Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl inne 09.11.05, 12:29 www.netwesele.pl/forum/viewtopic.php?t=636&postdays=0&postorder=asc&start=60 Odpowiedz Link Zgłoś
giwera123 Re: Krótkie włosy 09.11.05, 22:03 Wysłałam Ci parę moich fotek na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_1234 Re: Krótkie włosy 18.11.05, 13:37 Miałam włosy cieniowane półdługie (długość od "do ucha" do szyi. Nie chciałam koka, miałam włosy luzem z wklejonymi diamencikami i welonem. Jak chcesz zdjęcia, to mogę Ci wysłać na priva. Daj znać na adres gazetowy. Ja uwazam, że panny młode z krotkimi włosami wyglądają super. W tradycyjnym koku naprawdę niewielu dziewczynom jest do twarzy... poza tym źle zrobiony może postarzać. Ale to moje zdanie, nie oznacza to oczywiście, że nie można wyglądać bosko w koku. Pozdrawiam. zaba1981 napisała: > Mam krótkie włosy i mam pytanie w jaki sposób je ozdobić, czy może pasuje > welon czy może jakiś kwiat we włosy, a może mała korona ) ?? Będę > wdzięczna za jakieś zdjęcia lub strony internetowe. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka66 Re: Krótkie włosy 18.11.05, 13:46 ja miałam krótkie włosy lekko wystylizowane (postawione?!) przez mojego fryzjera (podobną fryzure miał pan młody!!!) i tylko kolor był slubny (hi!hi!) jasny blond, ale akurat taki styl mi odpowiadał, zadne kwiatki, welony, ani kapelusze nie bardzo pasowałyby do mojej sukienki no i do mnie )) ; byłam batrdzo zadowolona , ze na własnym ślubie nie byłam "przebrana" tylko byłam bardzo sobą; Odpowiedz Link Zgłoś
jontos Re: Krótkie włosy 21.11.05, 12:15 Ja bralam slub we wrzesniu, mialam krotkie wlosy, ale wymyslilam cos, co budzilo niedowierzanie wszystkich, ktorym tlumaczylam na czym moj pomysl ma polegac... ale jak mnie zobaczyli, stwierdzili, ze to jest to... Jak chcesz to wysle zdjecia na twoja skrzynke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mms38 Re: Krótkie włosy 21.11.05, 12:20 ja bardzo chętnie bym je zobaczyła! poproszę na gazetowego! marta Odpowiedz Link Zgłoś
jontos Re: Krótkie włosy 21.11.05, 12:45 Wysle wieczorkiem z domu, bo nie mam zdjec przy sobie, ale jest jeden problem... jak mam wyslac na gazetowego maila, nigdy tego nie robilam. Odpowiedz Link Zgłoś
tiki57 Re: Krótkie włosy 24.11.05, 11:42 ja też mam krótkie włosy. Czy moge też prosić na maila fotki wodnik57@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś