vinea 28.10.05, 14:57 Mam pytanko - jak długie muszą być włosy (proste), żeby móc upiąć kok? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerwamcg Re: fryzura - kok 28.10.05, 15:20 Ja miałam włosy dość krótkie, tyle, że dało się zebrać w kitkę - a fryzjerka zrobiła mi z tego świetny koczek, wyglądał, jakby był zrobiony z nie wiadomo jak długich włosów. Najlepiej po prostu idź do zakładu i zapytaj fryzjerkę, czy z takich włosów jakie masz wyjdzie kok, czy nie. Ale wydaje mi się, że jeśli masz do ramion, to wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: fryzura - kok 29.10.05, 23:13 Wystarczy, że dadzą się spiąć w koński ogon lub ogonek jeśli są krótkie a do tego można dopiąć sztuczne jeśli dobrze się dobierze nic nie będzie widać. Ja tak robiłam na występy (byłam tqancerką sportową) kupiłam u "ruskich" treskę za śmieszne pieniądze i wyciełam z niej pasmo włosów i z tego mama mi sama bez pomocy fryzjera zrobiła koka w stylu ewita.Wyglądał prześlicznie i wytrzymał wszystkie tańceTylko, że to było dawno i nie wiem czy teraz można tanio kupić treskę. Odpowiedz Link Zgłoś